Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(white tea @ 2008 11 20, 12:15)
Aš irgi vos pajėgiau susiūti, vos adatos nesulaužiau  lotuliukas.gif
O šiandien siuvu naują galvą, nepatinka man ankstesnioji  schmoll.gif , mano meškinas galvas, kaip aksesuarus, galės keisti  lotuliukas.gif

O as tai zinokit net su plaktuku adata kaliau. bet as neturiu tokios ilgos kaip jus cia naudojat. manoji kokiu 10 cm tik. bet kad uzteko man. pakaliau, o su replem istraukiau doh.gif o vardas irgi sunkiai galvojasi. kol kas ziurint i ji man peles vardas limpa nors tu ka doh.gif bet su aksesuarais bandysim ta pelina is jo dusios isvaryt.
Atsakyti
Dėl vardo. Galvojau bus Vanilė, bet dabar jau panašu į Dėdę Vanią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 20, 13:43)
Dėl vardo. Galvojau bus Vanilė, bet dabar jau  panašu į Dėdę Vanią lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu garsiai juoktis, vaikas miega lotuliukas.gif

Aš dariau fotosesiją ir saulė dingo doh.gif Nors LAAAbai bijau, bet kaupiuosi nuotraukos siuntimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 20, 13:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif negaliu garsiai juoktis, vaikas miega  lotuliukas.gif

Aš dariau fotosesiją ir saulė dingo doh.gif  Nors LAAAbai bijau, bet kaupiuosi nuotraukos siuntimui blush2.gif

įtariu būsi viena pimrųjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 20, 12:43)
Dėl vardo. Galvojau bus Vanilė, bet dabar jau  panašu į Dėdę Vanią lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o čia tai gera transformacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot žiopla, sugebėjau adresą ištrinti, Im bear galiu paprašyt kur siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 11 20, 12:29)
o vardas irgi sunkiai galvojasi. kol kas ziurint i ji man peles vardas limpa nors tu ka  doh.gif

stiprybės lotuliukas.gif viskas pavyks thumbup.gif o jei kas, tai bus meškis-pelinas bigsmile.gif

va maniškis kol kas yra meškis-gorila... tongue.gif nors irgi galvoju dar kažkaip padėtį taisyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 20 lapkričio 2008 - 14:12
Sveikos meškinautojos smile.gif a mano porėlė sėdi ir pešas kuris pirmas gaus aksesuarus ir keliaus pas jus bigsmile.gif nu bet berniukas tai toč toč mano meškis (mano šuo lotuliukas.gif )

Turiu labai didelį ir galbūt visoms nesuprantamą prašymą, bet ga galim vieną dieną pirmyn arba atgal, kad nefiguruotu gruodžio 1....labai prašau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
NKriste-taig tu siųsk nuotraukas anksčiau, pvz. lapkričio 29d. Ar čia irgi netinka?

Im-bear - kažkada lyg žadėjai papasakoti, kaip sugalvojami vardai meškiukams. Čia turbūt daug kam sunkus uždavinys ax.gif Tad pagalba praverstų ax.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 20 lapkričio 2008 - 19:06
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 20, 12:58)

Gal kas patarsit, kaip reikia bumbula padaryt is siulu ir pritaisyt prie mezginio?

iš seno mamos žurnalo perspausdinau, kaip pasidaryti bumbuliukus

Iš kartono (storesnio popieriaus) iškerpame du 3-jų cm skersmens skritulėlius(306pav). Didesniems bumbulams reikia didesnių skritulėlių. Šių dviejų skritulėlių vidury iškerpame 7mm skersmens apvalią skylę. Abu skritulėlius sudedame greta ir, į adatąįvėrę ilgą siūlą, jį vyniojame per šią skylę ir aplink skritulėlį(pav 307). Taip vyniojame tol, kol skylė užsipildo siūlais. Paskui, įkišę žirkles tarp abiejų skritulėlių, perkerpame aplinkant skrytulėlių esančius siūlus(pav 308). Kad paskiri siūlai neišsitrauktų, juos per vidurį, tarpe skritulėlių, surišame stipriu siūlu(pav 309). Kad popieris lengvai išsiimtų, skirutėlį nuo krašto iki skylės perkerpame žirklėmis(pav 310). Po to, praskleidę šį perkirpimą, lengvai išiimame siūlus. Iš šių siūlų darome kamuolėlį, žiūrėdami, kad siūlų galai pasiskleistų į visus šonus(pav 311). Nelygius siūlus nukarpome ir gauname apskritą spurgą.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Na štai, šiandien pagaliau baigiau aksesuarą (jei meškiui nepatiks, pasiimsiu sau), ir pradėjau jungti savo lepūnėlį... Labai likau savimi patenkinta, nes rankytes prijungiau per 5 minutes - viskas laikosi, viskas vietoj ir sukiojasi thumbup.gif O kai jungiau kojytes, likau nepatenkinta savo mama - ji, mat, vietoj nailoninio siūlo įsiūlė man kažkokį kitą, neva dar stipresnį, kuris pasirodė esąs silpnas kaip plaukas blink.gif Vis tiek bandžiau su juo jungti detaes ir jis man nutrūko doh.gif Na, už tad priverčiau mamą rytoj pas mus atvažiuoti ir atvežti man normalų siūlą. Bet adatą pradurti tai tikrai sunkoka per visą kūną, ypač pataikyti į reikiamą tašką sunkoka. O jau per akmeninę galvytę tai išvis nelengva buvo, adata grėsmingai lankstėsi man, baisiai išsigandau, kad nelūžtų blink.gif

Na, bet meškiukas mano tikrai bus gražus ir aš juo būsiu labai patenkinta, tai dar labiau apraizgo mane meškomanijos tinklais bigsmile.gif Ir gerai, ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 20, 14:43)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 20, 20:12)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti