Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
manes kritika nezeidzia smile.gif
as siuvau pirma karta ir dabar noriu pabandyti meskuti nunerti, tada nutarsiu siuti dar viena ar ne ax.gif aplamai cia buvo vieni pirmuju mano bandymu kazka daryti savo rankomis, tad pats faktas, kad gavosi kazkas panasaus i meskina, man jau yra didelis pasiekimas, taip kad kritika eiles tvarka mono meskino irgi yra laukiama ir nezeidzia, kad ir kie jo trukumu as ir kiti matom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mudu su meškučiu irgi laukiam kritikos, nors patys žinom kur mums nepasisekė, jau apie naują apdarą galvojam, bet jūsų patarimai praverstų, kad kitą kartą būtų lengviau iš sykio apsirengti ir tinkamus aksesuarus i rankeles paimti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 04 gruodžio 2008 - 14:56
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 04, 12:46)
kad vardus beveik visos be išimties parinko teisingai (man taip atrodo), todėl kad Im-bear apšvietė kokia kryptimi eiti  wub.gif

Mano meškis tai buvo visai kitokiu vardu pasivadinęs, bet vaikai griežtai užprotestavo biggrin.gif ir davė savo lotuliukas.gif
Atbėgau, galvojau, gal jau ir mano meškis gavo ko nusipelnė lotuliukas.gif ale kaip suprantu, reik pageidavimą pareikšt dėl kritikos ax.gif Im-bear, mano meškis kritikos nori ir laukia 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau, tokia kritika, kokia jau buvo išsakyta apie pirmus tris meškučius-tikrai nieko įžeist negali, tai tiesiog žmonių nuomonės. Labai sveika išgirst būtų visiems. O kai kurios čia minėjo, kad pačios žino, ką ne taip padarė. Tai ir aš pavyzdžiui, žinau, kad aksesuarai ne ypač dera, bet taip užsimanė dukra, kuriai bus skirtas meškutis, ir viskas.
ir tikrai-dauguma iš siuvusiųjų-tikrai ėnra jokios meškučių ekspertės. Kaip sakė uups-ši iškarpa tarsi senovinio meškučio ir turėtų derėti kailis, rūbai ir pan. O iš kur sužinoti, kad būtent ši iškarpa-retro stiliaus meškučio? Jei iki šiol nebuvome su tuo net susidūrę, nekalbant jau apie stilių subtilybę... Taigi taigi, niuansų daug, kaip ir nuomonių, ir visos jos įdomios.

Tęskim komentarus (nevadinčiau to vien kritika)!!!
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 12 04, 12:20)
manau, kitam konkursui butu labai sveika pirma susipazhint su ishkarpa,  (gal net ishsikirpt ish popieriaus kad isivaizduot kokio dydzio bus detales), o tada begt pirkt medzhiagu. Nes akivaizdu, jog dauguma suklydo butent cia...

Pataisykit, jei klystu, bet mes buvom pirma issiustos kailio pirkti ir tik paskui gavom iskarpas ax.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 12 04, 13:29)
Asmeniskai noreciau suzinoti tik profesionalia nuomone del techniniu ivairiu dalyku, kad kita karta bent kiek kokybiskiau galeciau padaryti blush2.gif Kad ir pvz, kaip privelti nedidelius vokus, kai yra saugios akys. Nes plastmase neleidzia arti akiu ismigti adatai ir pan.

Sitas ir mane domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 04 gruodžio 2008 - 15:31
QUOTE(pilka @ 2008 12 04, 15:26)

Atbėgau, galvojau, gal jau ir mano meškis gavo ko nusipelnė  lotuliukas.gif  ale kaip suprantu, reik pageidavimą pareikšt dėl kritikos  ax.gif  Im-bear, mano meškis kritikos nori ir laukia  4u.gif  thumbup.gif

Man atrodo-gal geriau pageidavimus pareiškia tos mergaitės, kurios tikrai nenori išgirsti komentarų apie savo meškį. Taip bus paprasčiau.
Tai tęsiam toliau ar kažko laukiam?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 04, 15:31)
Man atrodo-gal geriau pageidavimus pareiškia tos mergaitės, kurios tikrai nenori išgirsti komentarų apie savo meškį. Taip bus paprasčiau.
Tai tęsiam toliau ar kažko laukiam?

tęsiam toliau, ar dar pabaigiam tuos pačius ar keliam sekančius 4u.gif
Atsakyti
Manau keliam sekančius, pirmieji trys labai diliai buvo pakomantuoti
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 04, 15:34)
tęsiam toliau, ar dar pabaigiam tuos pačius ar keliam sekančius  4u.gif

Tesk toliau,jei kas nores dar parasys g.gif
Atsakyti
Moka - kaip daugelis jau inėjo, ji per daug marga,ir aksesuarai lyg irgi iš kailio (nuotraukoj sunku suprasti), tad susimaišo spalvos, faktūros. Snukutis-tikrai mielas, bet tamsus, todėl turbūt reikėjo pagalvoti, kaip jį išryškinti, o ne paslėpti.

Snieguolė - asmeniškai man labiausiai nepatinka spalvų deriniai, elektric+violetinė+raudona - schmoll.gif Ir kompozicija-labai perkrauta, būtų užtekę vien meškutės.

Šilinis-Miegalius - labai mielas...akiduobės, matosi-suformuotos, snukutis-tonuotas, viskas jam labai tinka.

Mergaitės-komentuodamos meškučius, išskirkim vardą kita spalva ar pastorinkim šriftą, kad savininkės versdamos puslapius galėtų greičiau pamatyti komentarus apie savuosius numylėtinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 04 gruodžio 2008 - 15:50
taigis tęsiam thumbup.gif

user posted image Gracingoji -Violeta user posted image Gracingoji-Violeta

user posted image Severina user posted image Severina

user posted imageSniegius user posted image Sniegius
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 04, 14:31)
Pataisykit, jei klystu, bet mes buvom pirma issiustos kailio pirkti ir tik paskui gavom iskarpas  ax.gif
Sitas ir mane domina.

butent drinks_cheers.gif todel ir pasiuliau kitam konkursui (paminejau kaip pirmojo klaida) pirma susipazint su ishkarpa, galbut netgi ja aptart/apziuret pagal ja pasiutus pavyzdzius, o tada jau ieshkot medzhiagu.

balanemate, pasisakysiu apie tris pirmus irnesakyk.gif

Moka,- fantastishkas kailiukas, daili nosyte, ishraishkingas. Tik ne i tema pasirinkta kontrastine medziagele (spalvishkai), butu smarkiai geriau, jei spalva butu kaip snukiuko (ish to pacio kirpto kailiuko?). Ir, viska sugadinantis chiabuvio-tenbuvio apdaras doh.gif

Snieguole,- pirmiausia labai subaisinta nuotrauka...tiek visko daug, kad nezinai i ka zhiuret unsure.gif labai primena sovietinius atvirukus 's novym godom'. Pats meshkiukas smagus, pankishku spalvu. Reiketu apsisprest,- arba 'funky', arba tradicionalizmas,- arba spalvos, arba snieguolishki apdarai... derinant tokias 2 prieshybes razinka turbut neimanoma ishlauzht g.gif
as, jei rinkchiaus tokios spalvos kaili, tai kontrastine medziagele rinkciaus susishaukianchia su akim, kokia oranzine... ax.gif

Silinis- miegalius,- nezinau...man gaila to uzdengto naktiniais ploto.. ir noretusi gal kitokios kontrastines medziageles. Labiausia man patinka, kad jis atrodo kazhka ushsikishes deshinej snukiuko pusej lotuliukas.gif jauchiu, pavaikshto naktim i shaldytuva lotuliukas.gif
Atsakyti