QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 04, 14:31)
Pataisykit, jei klystu, bet mes buvom pirma issiustos kailio pirkti ir tik paskui gavom iskarpas
Sitas ir mane domina.
butent

todel ir pasiuliau kitam konkursui (paminejau kaip pirmojo klaida) pirma susipazint su ishkarpa, galbut netgi ja aptart/apziuret pagal ja pasiutus pavyzdzius, o tada jau ieshkot medzhiagu.
balanemate, pasisakysiu apie tris pirmus
Moka,- fantastishkas kailiukas, daili nosyte, ishraishkingas. Tik ne i tema pasirinkta kontrastine medziagele (spalvishkai), butu smarkiai geriau, jei spalva butu kaip snukiuko (ish to pacio kirpto kailiuko?). Ir, viska sugadinantis chiabuvio-tenbuvio apdaras
Snieguole,- pirmiausia labai subaisinta nuotrauka...tiek visko daug, kad nezinai i ka zhiuret

labai primena sovietinius atvirukus 's novym godom'. Pats meshkiukas smagus, pankishku spalvu. Reiketu apsisprest,- arba 'funky', arba tradicionalizmas,- arba spalvos, arba snieguolishki apdarai... derinant tokias 2 prieshybes razinka turbut neimanoma ishlauzht
as, jei rinkchiaus tokios spalvos kaili, tai kontrastine medziagele rinkciaus susishaukianchia su akim, kokia oranzine...
Silinis- miegalius,- nezinau...man gaila to uzdengto naktiniais ploto.. ir noretusi gal kitokios kontrastines medziageles. Labiausia man patinka, kad jis atrodo kazhka ushsikishes deshinej snukiuko pusej

jauchiu, pavaikshto naktim i shaldytuva