Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 04, 11:31)
Gera ta reputacija  biggrin.gif Prašau netylėt ir pasisakyt. Man kiekviena nuomonė įdomi, tuo labaiu profesionalų, kurie už mane pačią šimtą katrų daugiau suprantą apie šį reikalą ir turi daug daugiau patirties  aciuks.gif

blink.gif nu, ash i profesionales net nesilygiuochau, turiu savo nuomone, apie kiekviena meshkiuka galiu pasakyt ir kazka, kas man jame patiko ir tai, kas drasko mano aki...mastau.gif
jei kam idomu, gi gales po konkurso kiekviena apie savo meshkiuka paklausti kitu nuomones... rolleyes.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 12 04, 12:29)
idomiai cia, net nezinau, kaip cia issakyt savo nuomone, kad teisingai suprastumet. Atrodo siuvome tam, kad ismoktume ir del malonumo taip pat, o dabar jau ir kritikos psalves. Bent jau as, pirma karta adata i rankas paemusi, norejau save isbandyt. Zinau, kad daug ka padariau ne taip kaip reikejo, bet cia dar ir igudziu trukumas, juk ne 10-a meska siuvau. Ne nesilygiuoju i merginas, kurios cia rankdarbiais uzsiimineja. Asmeniskai noreciau suzinoti tik profesionalia nuomone del techniniu ivairiu dalyku, kad kita karta bent kiek kokybiskiau galeciau padaryti blush2.gif Kad ir pvz, kaip privelti nedidelius vokus, kai yra saugios akys. Nes plastmase neleidzia arti akiu ismigti adatai ir pan.
Tikriausia esu labai jautri kritikai,kad tiek prirasiau lotuliukas.gif  blush2.gif

matai, daug kas mokosi ish kritikos... be to, kiekvienas protingas zmogus suvoks, kad visiems mielas nebusi, visada atsiras zmoniu, kuriems tavo darbelis nepatiks, ar bent jau paliks abejinga....
man, pvz, nepatinka violetine ir jos atspalviai...nu net nzn kodel... doh.gif beveik niekur,- nei interjere, nei rubuose, nei veide, net ir gamtoje lotuliukas.gif toleruoju tik baklazhanus, nashlaites ir levandas...todel man neshkutis tokios spalvos detalem visada tures mazhiau shansu doh.gif
o siaip tai tave suprantu...kritika niekam nera maloni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 12 04, 13:46)
blink.gif  nu, ash i profesionales net nesilygiuochau, turiu savo nuomone, apie kiekviena meshkiuka galiu pasakyt ir kazka, kas man jame patiko ir tai, kas drasko mano aki...mastau.gif
jei kam idomu, gi gales po konkurso kiekviena apie savo meshkiuka paklausti kitu nuomones... rolleyes.gif

bet tada jau nebus objektyvu, nes yra draugių ir simpatijų asmenybei, o ne darbui ax.gif , dabar tik kalbam apie meškį, o paskui dar ir prisidės, kad nežgauti savo geros sm draugės, nes daug čia yra susigyvenusių ir draugaujančių, bet viskas baigiam diskusija nieko nekomentuojam, tik noriu Im-bear į až savo meškos kritikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 12 04, 14:46)
matai, daug kas mokosi ish kritikos... be to, kiekvienas protingas zmogus suvoks, kad visiems mielas nebusi, visada atsiras zmoniu, kuriems tavo darbelis nepatiks, ar bent jau paliks abejinga....
o siaip tai tave suprantu...kritika niekam nera maloni  drinks_cheers.gif

Aciu uups 4u.gif Tai viska as suprantu, ir is tiesu as irgi noriu suzinoti nuomone kitu, bet taip bijau, kad ne tik kinkos, bet ir ausys dreba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 04, 12:11)
juk yra balsavoime meškiukų kurie negavo nei vieno balso bet jie tikrai visai mieli  wub.gif

Šiandien, belaukdama kol pyragas orkaitę paliks, atlikau balsų skaičiavimo darbą ax.gif mano duomenimis (suskaičiuota ligi 115 žinutės) tik vienas meškius negavo balso, kad jam taip liūdna nebūtų, nes jis iš tiesų ryškus, įspūdingas ir vertas dėmesio, dovanoju 4u.gif

Taigi įsitraukiu į Im_Bear pagalbininkių būrelį. rolleyes.gif Beje, norėjau dar pasiteirauti dėl skaičiavimo technikos (pati skaičiavimus atlikau pagal kiekvienam meškiui pagal suteiktas prizines vietas, gautus rezultatus padauginau iš atitinkamo koeficiento pvz pirma vieta x3, antra vieta x2, trečia vieta x1) ir gavau aiškius, bei manau teisingus lyderius.

Tiesa, buvo viena mergina prisiregistravusi 2007 04 ... berods ir neturinti 10 žinučių skaičiaus (manau, kad jau gana senai ji prisiregistravo) ir kita prisiregistravusi 2008 11 04 t.y. jau konkurso metu ir teturinti 1 žinutę (bet atlikau žinučių paiešką - viso jų 7, ir nusprendžiau, kad ji tikrai ne dėl konkurso prisiregistravo, o balsuot užsuko beieškodama pramogos). Balsus užsirašiau atskirai ant lapuko ir tik jūs man galit pasakyti - užskaityt juos ar ne. g.gif

Kritika. Turiu dvi nuomones - viena UŽ, kitą PRIEŠ.
Jei tai sveika ir apgalvota bei neįžeidžianti, nes tikrai yra jautrios sielos asmenybių, kurios ėmėsi adatos gal net pirmą kartą, o sulaukusios griežtos kritikos gali nusivilti savimi ir daugiau nedalyvauti tokio pobūdžio konkursuose arba iš viso daugiau nebeužsiimti žaislų siuvimu.
Juolab, kad kiekviena mūsų meškį įsivaizduoja savaip - vienai negilus žvilgsnis, kitai kontrastingos spalvos, trečiai kreivas nosiukas prie širdies ir tu čia jau nieko nepadarsi. O visus pasukt per vienodą prizmę butų tikrai neetiška ir netaktiška. cool.gif

Vis dėlto visi meškuliukai yra labai labai wub.gif , nepriklausomai nuo balsavimo rezultatų, kviečiu kelti nosiukus aukščiau ir toliau dalyvauti konkursuose, tobulėti rankdarbių sritį ir toliau kurti mažus ar didelius stebuklus mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, aš tai noriu kritikos. Lauksiu až iš Im-Bear. Norėčiau ir kitų, bet tikiuosi jos sulaukti bent jau po visų balsavimų (mano meškinas asmeniškai kepurę nukels prašydamas, kad savo nešališką nuomonę apie jį pareikštumėt; tik tiesa, o jis kepurę turi g.gif )
Ir dar, pažadu parašyti savo nuomonę apie visus meškinus, kurie laukia komentarų (bet tai galėsiu padaryti tik tuomet, kai jau žinosiu, kuriuos meškinus nekritikuoti; nors kokia čia kritika, juk ir man kai kurie meškinai mažiau patiko vien dėl spalvų derinių, dėl kurių kitiems labiau patiko...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 04 gruodžio 2008 - 14:01
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 04, 13:53)

Juolab, kad kiekviena mūsų meškį įsivaizduoja savaip - vienai negilus žvilgsnis, kitai kontrastingos spalvos, trečiai kreivas nosiukas prie širdies ir tu čia jau nieko nepadarsi. O visus pasukt per vienodą prizmę butų tikrai neetiška ir netaktiška. cool.gif

žinai pagal save pasakysiu dariau kaip man gavosi, nes tikrai akių įdubimo nereguliavau, taip pat kažkodėl manau ir kitoms biggrin.gif , nosį siuvinėjau irgi kaip išėjo nors stengiausi doh.gif , manau čia mažai kas rinko kas prie širdies darė kaip išėjo nesupykit kas ne taip darė biggrin.gif
o šiaip mes esam suaugusios moterys ir kaip uups sako visiems neįtiksi mirksiukas.gif , man mano meška pati pati, nes gyva ji visai kitaip man atrodo ji nereali wub.gif lotuliukas.gif , taip manau mano visos apie savo kūrinius biggrin.gif
nors man tai yra daug g.gif ką čia dsaug beveik visi labai gražučiai ir manau meetas būtų labai geras dalykas, tik, kad Vilnius nuo klp laaaaaabai toli , tai darysim klaipėdiečių meetą mes atrodo esam tryse thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 04 gruodžio 2008 - 14:02
Ale jus ir duodat blink.gif tai reik kritikos,tai ne doh.gif
Mano meskis ar bus kritikuojamas ar ne, tikrai kito siuvimui, itakos netures smile.gif
Dabar jau siusiu kita,kai noro ir laiko bus smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tai kritikos nebijau, nes taip kaip sukritikavo mano vyras, mano meski, tai nei viena jus taip neparasytumet lotuliukas.gif
Po jo kritikos, bet kokia jusu kritika, tik kaip pagyrimas nuskambetu lotuliukas.gif doh.gif Nors siaip tai jam labiausiai uzstrigo rankos, kad ilgos, bet pas visas ilgos biggrin.gif
Atsakyti
Kritikos, žinoma protingos, aš norėčiau, kad kitą meškį siūdama žinočiau į ką labiau kreipti dėmesį. Jau dabar supratau, kad pagal tam tikrą iškarpą ir kailiuką reikia pasirinkti ir aksesuarai turi atitikti jo dvasią.
Atsakyti
zinot, as irgi nedrasiai noriu kritikos blush2.gif Pagalvojau, kad pasislepsiu kokiam kupste ir nedrasiai iskisusi viena ausi klausysiuos, ka pasakysit pomidorai2.gif karsta.gif
Naktibalda, kai darysit klaipedieciu susibegima, pranesk. Gal pavyktu ir man atvykti g.gif Baisiai idomu apziureti gyvai meskiukus rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ne prieš, kad mano meškį pakritikuotumėt-pakomentuotumėt - galit ir viešai, ir paslapčia... lotuliukas.gif

Siuvau pirmą kartą (apskritai, žiauriai nemėgstu siūt) ir kaip išėjo, taip - specialiai nieko nepertaisinėjau ir neperdarinėjau, nes buvo įdomu, kas gausis... Rezultatą visos matėt lotuliukas.gif

Jei netyčia Kaune bus koks meškių "pasimatymas" tarp kokios 12.20 ir 01.15, bandyčiau padalyvaut, bo būsiu LT... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 04 gruodžio 2008 - 14:14
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 12 04, 14:12)
Aš ne prieš, kad mano meškį pakritikuotumėt-pakomentuotumėt - galit ir viešai, ir paslapčia... lotuliukas.gif

Siuvau pirmą kartą (apskritai, žiauriai nemėgstu siūt) ir kaip išėjo, taip - specialiai nieko nepertaisinėjau ir neperdarinėjau, nes buvo įdomu, kas gausis... Rezultatą visos matėt  lotuliukas.gif

Jei netyčia Kaune bus koks meškių "pasimatymas" tarp kokios 12.20 ir 01.15, bandyčiau padalyvaut, bo būsiu LT... ax.gif

aš iki kauniečių irgi atlėkčiau jei būtų po sausio 1 ax.gif
Atsakyti