QUOTE(milka@ @ 2008 12 04, 11:31)
Gera ta reputacija
Prašau netylėt ir pasisakyt. Man kiekviena nuomonė įdomi, tuo labaiu profesionalų, kurie už mane pačią šimtą katrų daugiau suprantą apie šį reikalą ir turi daug daugiau patirties 

jei kam idomu, gi gales po konkurso kiekviena apie savo meshkiuka paklausti kitu nuomones...

QUOTE(jurginelis @ 2008 12 04, 12:29)
idomiai cia, net nezinau, kaip cia issakyt savo nuomone, kad teisingai suprastumet. Atrodo siuvome tam, kad ismoktume ir del malonumo taip pat, o dabar jau ir kritikos psalves. Bent jau as, pirma karta adata i rankas paemusi, norejau save isbandyt. Zinau, kad daug ka padariau ne taip kaip reikejo, bet cia dar ir igudziu trukumas, juk ne 10-a meska siuvau. Ne nesilygiuoju i merginas, kurios cia rankdarbiais uzsiimineja. Asmeniskai noreciau suzinoti tik profesionalia nuomone del techniniu ivairiu dalyku, kad kita karta bent kiek kokybiskiau galeciau padaryti
Kad ir pvz, kaip privelti nedidelius vokus, kai yra saugios akys. Nes plastmase neleidzia arti akiu ismigti adatai ir pan.
Tikriausia esu labai jautri kritikai,kad tiek prirasiau

Tikriausia esu labai jautri kritikai,kad tiek prirasiau

matai, daug kas mokosi ish kritikos... be to, kiekvienas protingas zmogus suvoks, kad visiems mielas nebusi, visada atsiras zmoniu, kuriems tavo darbelis nepatiks, ar bent jau paliks abejinga....
man, pvz, nepatinka violetine ir jos atspalviai...nu net nzn kodel...

o siaip tai tave suprantu...kritika niekam nera maloni