Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mergaites,pagalvojau,jei kas nenori kritikos,reikia atsizvelgti smile.gif
Gal tegul paraso Im-bear,ar kas ten dar sefuoja biggrin.gif
Ir dar-jei darbas kritikuojamas,jis vertas demesio ir nereikia isizeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 04, 12:07)
Mergaites,pagalvojau,jei kas nenori kritikos,reikia atsizvelgti smile.gif
Gal tegul paraso Im-bear,ar kas ten dar sefuoja biggrin.gif
Ir dar-jei darbas kritikuojamas,jis vertas demesio ir nereikia isizeisti  biggrin.gif

o aš galvoju ,kad jei jau vlip ačkarik, juk konkursas viešas tongue.gif , balsuoti tai balsuojam už visus kodėl visų nekritikuoti, nu nebent kam jau tikrai labai nesmagu ir tikrai nenori tada tegul paprašo Im-bear kad ištrauktų iš kritikos skyriaus lotuliukas.gif , bet manau visus pastatytsim prieš lietuvą lotuliukas.gif , juk yra balsavoime meškiukų kurie negavo nei vieno balso bet jie tikrai visai mieli wub.gif
Atsakyti
Man tai bus labai idomu išgirsti kitų nuomonę. Na, nebent Ups užbegtų, ir be jokio pasigailėjimo išdėtų į šums dienas lotuliukas.gif
Tik klausimas iškilo, kaip čia reiks neišsiduot. Jei labai užpulsit, kad nekiltų noras gintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 04 gruodžio 2008 - 12:18
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 04, 09:52)
Parašyk man ką turi omenyje - pritaikysim kitam konkursui ))))

manau, kitam konkursui butu labai sveika pirma susipazhint su ishkarpa, (gal net ishsikirpt ish popieriaus kad isivaizduot kokio dydzio bus detales), o tada begt pirkt medzhiagu. Nes akivaizdu, jog dauguma suklydo butent cia...

QUOTE(milka@ @ 2008 12 04, 11:11)
Man tai bus labai idomu išgirsti kitų nuomonę. Na, nebent Ups užbegtų, ir be jokio pasigailėjimo išdėtų į šums dienas  lotuliukas.gif

jeez, kas per reputacija mano wacko.gif
tiek to, ash patylesiu, galit nebijot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 04, 12:11)
o aš galvoju ,kad jei jau vlip ačkarik, juk konkursas viešas  tongue.gif , balsuoti tai balsuojam už visus kodėl visų nekritikuoti, nu nebent kam jau tikrai labai nesmagu ir tikrai nenori tada tegul paprašo Im-bear kad ištrauktų iš kritikos skyriaus  lotuliukas.gif , bet manau visus pastatytsim prieš lietuvą  lotuliukas.gif , juk yra balsavoime meškiukų kurie negavo nei vieno balso bet jie tikrai visai mieli  wub.gif

Baikit panos biggrin.gif Yra zmoniu labai jautriu kritikai, o dar yra tokiu kritikuotoju doh.gif ,kurie savo bloga nuotaika,ar dar kokias tai problemas islieja,bukim taktiskos ok.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 04, 12:11)
Man tai bus labai idomu išgirsti kitų nuomonę. Na, nebent Ups užbegtų, ir be jokio pasigailėjimo išdėtų į šums dienas  lotuliukas.gif
Tik klausimas iškilo, kaip čia reiks neišsiduot. Jei labai užpulsit, kad nekiltų noras gintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man būtų upss nuomonė labai svarbi, wub.gif ir man tas tiesmukiškumas manau tik į gerą biggrin.gif

QUOTE(uups @ 2008 12 04, 12:20)
manau, kitam konkursui butu labai sveika pirma susipazhint su ishkarpa,  (gal net ishsikirpt ish popieriaus kad isivaizduot kokio dydzio bus detales), o tada begt pirkt medzhiagu. Nes akivaizdu, jog dauguma suklydo butent cia...
tiek to, ash patylesiu, galit nebijot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na manau buvo tokių, kurios siuvo iš to ką rado nmauose, pvz aš tokia tongue.gif , o iš tikrųjų tai taip reiktų išmokti numatyti kaip atrodys meškis su tokiu ar tai tokiu kailiuk

reputacija gera biggrin.gif , man tavo nuomonė tai būtų tik į naudą laugh.gif , aš mėgstu kritiką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2008 12 04, 12:22)
Baikit panos biggrin.gif Yra zmoniu labai jautriu kritikai, o dar yra tokiu kritikuotoju doh.gif ,kurie savo bloga nuotaika,ar dar kokias tai problemas islieja,bukim taktiskos ok.gif

viena mano pusė sutinka su tavim kita ne ax.gif , bet iš tikrųjų kadangi labai graus konkursas meškiukai valdo tai tebūnie būkim taktiškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 12 04, 13:20)
tiek to, ash patylesiu, galit nebijot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gera ta reputacija biggrin.gif Prašau netylėt ir pasisakyt. Man kiekviena nuomonė įdomi, tuo labaiu profesionalų, kurie už mane pačią šimtą katrų daugiau suprantą apie šį reikalą ir turi daug daugiau patirties aciuks.gif
Atsakyti
Uups kritika gera ir su sąmoju, nepikta ir nepašiepianti...

Bet jei rimtai, tai juokingas noras kritikuoti. Pasiuvome po vieną mešką ir komentuojame. Po 25 meškos gal ir galėčiau ką pasakyti, bet dabar, tai man atrodo, kad visos pasiuvome taip, kaip išėjo. Kas turėjo daugiau patirties žaislų siuvime - gražesnės, kas neturėjo - ne tokios charakteringos...
Va, ir aš savo kritiką pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 04 gruodžio 2008 - 12:33
Aš tai nieko prieš - laukiu kritikos biggrin.gif Nors pati puikiai žinau, ką galėčiau savo darbe pakritikuoti biggrin.gif Ale kitus - nežinau g.gif Gal geriau nerašysiu nieko, nes juk kiekvienas savaip mato, negali būti visi meškiukai pagal vienus nurodymus schmoll.gif tada niekada neužgims išskirtiniai, bus visi vienodais žvilgsniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 12 04, 12:32)
Uups kritika gera ir su sąmoju, nepikta ir nepašiepianti...

Bet jei rimtai, tai juokingas noras kritikuoti. Pasiuvome po vieną mešką ir komentuojame. Po 25 meškos gal ir galėčiau ką pasakyti, bet dabar, tai man atrodo, kad visos pasiuvome  taip, kaip išėjo. Kas turėjo daugiau patirties žaislų siuvime - gražesnės, kas  neturėjo - ne tokios charakteringos...
Va, ir aš savo kritiką pasakiau  lotuliukas.gif

o kodėl juokingas, taigi ugdomės visomis kryptimis, vien pasakyti gražu ar ne tai tada juk niekada neišmoksim padaryti taip, kad gražu būtų visiems ax.gif

QUOTE(pilka @ 2008 12 04, 12:32)
Aš tai nieko prieš - laukiu kritikos  biggrin.gif Nors pati puikiai žinau, ką galėčiau savo darbe pakritikuoti  biggrin.gif  Ale kitus - nežinau  g.gif  Gal geriau nerašysiu nieko, nes juk kiekvienas savaip mato, negali būti visi meškiukai pagal vienus nurodymus  schmoll.gif  tada niekada neužgims išskirtiniai, bus visi vienodais žvilgsniais  4u.gif

esu įsitikinusi, kad skirtingi žmonės niekada nepadarys vienodų žvilgsnių, manau niekda ir net tas pats žmogus siuvantis kitą meškiuką tokio paties padaryti nesugebės, čia mano tokia nuomonė pasiuvusi savo gyvenimę pirmą ir tikrai ne paskutinį meškiuką , tai manau ,kad pasakyti savo nuomonę nieko čia baisaus va būtent ir įdomu kas kaip kam atrodo ax.gif, va pastebėjau ,kad vardus beveik visos be išimties parinko teisingai (man taip atrodo), todėl kad Im-bear apšvietė kokia kryptimi eiti wub.gif irgi mano nuomonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 04 gruodžio 2008 - 12:48
Sveikos,
idomiai cia, net nezinau, kaip cia issakyt savo nuomone, kad teisingai suprastumet. Atrodo siuvome tam, kad ismoktume ir del malonumo taip pat, o dabar jau ir kritikos psalves. Bent jau as, pirma karta adata i rankas paemusi, norejau save isbandyt. Zinau, kad daug ka padariau ne taip kaip reikejo, bet cia dar ir igudziu trukumas, juk ne 10-a meska siuvau. Ne nesilygiuoju i merginas, kurios cia rankdarbiais uzsiimineja. Asmeniskai noreciau suzinoti tik profesionalia nuomone del techniniu ivairiu dalyku, kad kita karta bent kiek kokybiskiau galeciau padaryti blush2.gif Kad ir pvz, kaip privelti nedidelius vokus, kai yra saugios akys. Nes plastmase neleidzia arti akiu ismigti adatai ir pan.
Tikriausia esu labai jautri kritikai,kad tiek prirasiau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 12 04, 13:29)
Sveikos,
idomiai cia, net nezinau, kaip cia issakyt savo nuomone, kad teisingai suprastumet. Atrodo siuvome tam, kad ismoktume ir del malonumo taip pat, o dabar jau ir kritikos psalves. Bent jau as, pirma karta adata i rankas paemusi, norejau save isbandyt. Zinau, kad daug ka padariau ne taip kaip reikejo, bet cia dar ir igudziu trukumas, juk ne 10-a meska siuvau. Ne nesilygiuoju i merginas, kurios cia rankdarbiais uzsiimineja. Asmeniskai noreciau suzinoti tik profesionalia nuomone del techniniu ivairiu dalyku, kad kita karta bent kiek kokybiskiau galeciau padaryti blush2.gif Kad ir pvz, kaip privelti nedidelius vokus, kai yra saugios akys. Nes plastmase neleidzia arti akiu ismigti adatai ir pan.
Tikriausia esu labai jautri kritikai,kad tiek prirasiau lotuliukas.gif  blush2.gif

4u.gif

žodžiu kelios stovyklos blush2.gif , tada rašysim Im-bear , kurios norės ,kad jų meškiukai būtų aptarinėjami tai tik tuos ir aptarinėsim, g.gif , nes man pvz įdomu kol nežinomas autorius kokia yra nuomonė apie meškį ax.gif
Atsakyti