Vieną prizą totalizatoriui siūlau aš. Didelis kalėdinis burbulas (12cm. skersmens), dekoruotas meškiukais

Na va, grįžau po visokių vaikų teatrų, būrelių, pavalgiau, tai galiu pakomentuot , ką praleidau.
Dinas - tegul nesupyksta jo kūrėja, bet man jis nepatiko. Gal būtent dėl to, kad galva padidinta. Šiaip-jis kažkoks nuobodokas, nors aksesuarai ir dera-galėtų būti jaunasis pirmo denio junga
Kaziukas - super meškiukas
Neturiu prie ko prisikabint, mielas, dailus, įdomus pateikimas !!!
Mėtulis- jo išraiška manęs nesužavėjo
Ar dėl toliau prisiūtų ausyčių, ar dėl spalvos (čia jau nieko bendro neturiu su jo grožiu, nes man pačiai žydra nepatinka), ar dėl burnytės formos (pasirodė kažkoks piktokas). Bet kas tiesiog pakerėjo-tai nosies dailumas ir pagalvėlės siuvinėjimo kruoštumas
Albertukas Adolfėlis-labai juokingas meškutis
Ta jo nosis-tokia atsikišusi, gal kiek net užsirietusi ....tas pasišiaušimas... Manau-vaikams smagu su tokiu žaisti, dūkti
Snaigiukas - kaip ir nieko būtų, tik tie akmenėliais siuvinėti padukai-kažkaip lyg svetimkūnis atrodo. Ir akys man asmeniškai tokios labai nupigina rankų darbo meškiuką, o ypač - tokį baltą, prabangų...
Zimtas- mano numylėtinis
Kabina tas vokiškas jo vardas, snukučio išraiška , medžiagos, labai tinka visos spalvos (berods jis dar tonuotas?) ir nuotrauka ant apsamanojusio stogo! Vienu žodžiu-
Dinas - tegul nesupyksta jo kūrėja, bet man jis nepatiko. Gal būtent dėl to, kad galva padidinta. Šiaip-jis kažkoks nuobodokas, nors aksesuarai ir dera-galėtų būti jaunasis pirmo denio junga

Kaziukas - super meškiukas

Mėtulis- jo išraiška manęs nesužavėjo

Albertukas Adolfėlis-labai juokingas meškutis

Snaigiukas - kaip ir nieko būtų, tik tie akmenėliais siuvinėti padukai-kažkaip lyg svetimkūnis atrodo. Ir akys man asmeniškai tokios labai nupigina rankų darbo meškiuką, o ypač - tokį baltą, prabangų...
Zimtas- mano numylėtinis

im-bear sėdi ant suolo tuoj mums bus

QUOTE(white tea @ 2008 12 06, 17:19)
Vieną prizą totalizatoriui siūlau aš. Didelis kalėdinis burbulas (12cm. skersmens), dekoruotas meškiukais 

Tiesa, juk Im- Bear negali dalyvauti totalizatoriuje

Oho, kiek praleidau - ir miegmaišius jau pradėjom pardavinėti
ir totalizatorius paskelbtas
Spėlioti, manau galima, tik autorėms kolkas prisipažint
Gaila, kad visus autorius ir taip žinau - o kaip norisi tokio burbulo
Pakomentuosiu dar truputuka )))
Barbora - viena iš mano vyresnelio numyletinių. Man irgi patinka, įsivaizduoju kaip sunku iš džinsinės medžiagos siuti
Mišel - man atrodo, kad čia visai ne mergaitė (kaip kažkas čia rašė), o tikras berniukas
Ir plaukų sruogelė jam tinka, o štai vokai, mano manymu, geriau nuimti - nes be jų jo žvilgsnis bus toks atviras ir linksmas, kaip akys ir šypsena ))) Matau, kad nosytė labai dailiai išsiuvinėta.
Kamilė - labai miela ir šilta meškutė. Manau, kad toks ryškus žaisliukas jai nelabai, o štai su gelytėm atrodo
. Ir kaip geras apšvietimas pakeitė meškutės vaizdą
Tomas - man tą jo liemenė labai vaizdą gadina. Manau be jos jis atrodys kur kas šilčiau. Padukus irgi pastebėjau tik jums pasisakius
Pratęsiu vėliau

Spėlioti, manau galima, tik autorėms kolkas prisipažint

QUOTE(white tea @ 2008 12 06, 18:19)

Pakomentuosiu dar truputuka )))
Barbora - viena iš mano vyresnelio numyletinių. Man irgi patinka, įsivaizduoju kaip sunku iš džinsinės medžiagos siuti

Mišel - man atrodo, kad čia visai ne mergaitė (kaip kažkas čia rašė), o tikras berniukas

Kamilė - labai miela ir šilta meškutė. Manau, kad toks ryškus žaisliukas jai nelabai, o štai su gelytėm atrodo

Tomas - man tą jo liemenė labai vaizdą gadina. Manau be jos jis atrodys kur kas šilčiau. Padukus irgi pastebėjau tik jums pasisakius

Pratęsiu vėliau

QUOTE(Im-bear @ 2008 12 06, 17:38)
Oho, kiek praleidau - ir miegmaišius jau pradėjom pardavinėti
ir totalizatorius paskelbtas
[

[

Tai aš taisupratau, kad totalizatorius tik dėl vietų bus, o dėl autorių tai jau aš pasuoju, visogero. Visiškai nepažįstu nei vienos mamytės, tai ką jau aš čia galiu atspėti

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 06, 17:49)
Tai aš taisupratau, kad totalizatorius tik dėl vietų bus, o dėl autorių tai jau aš pasuoju, visogero. Visiškai nepažįstu nei vienos mamytės, tai ką jau aš čia galiu atspėti 

tai kad dėl vietų viskas aišku

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 06, 18:51)
tai kad dėl vietų viskas aišku
, juk taip merginos
, man įdomiau autores spėt, o jums kaip
, nors ir aš neturiu supratimo
, odžiu pasuoju ir nežinau kokį darom totalizatorių 

Aš tai pagalvojau, kad apie autorių totalizatorių kalbat

O su vietom tai ir spėt nereikia paskaičiavai ir kaip ir aišku pasidaro
Im-bear tark žodį 
Papildyta:
nu va ir aš taip pagalvojau

Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2008 12 06, 17:55)
Aš tai pagalvojau, kad apie autorių totalizatorių kalbat
Ir siulyčiau rašyti tik tuos maškius ir autores, kuriuos įtariam, kad žinom. Nes aš gal tik kelias mamytes įtariu pasiuvus tam tikrus meškius 

nu va ir aš taip pagalvojau

Tai gal spėjam tik pirmaujančių meškiukų autores? Tai būtų Sero Johno, Sniegiaus ir Žako. Ir jei dar numanom kažką-parašom pvz. ir kitų meškiukų "mamytes", jei ne-tik tų trijų.
Išskyrus, aišku, jei tikrai kažką žinom, pasikalbėjot tarpusavyje, pasisakėt ar užsiminėt. Aš pvz. žinau vieną, tai to ir nespėliosiu. Bet, tiesą pasakius, tai nieko daugiau ir nežinau
Nors pažįstu keletą dalyvaujančių mergikių, kelias bent jau virtualiai pažįstu, tarsi žinau, kokius rankdarbius mėgsta, kur "pasikausčiusios", bet visvien atspėt nesirįžčiau.
O, be to, reiktų žinot, kurios iš sąrašo, esančio pirmame psl., nespėjo pasiūti ir jų meškiukų nuotraukų iš viso nėra.
Išskyrus, aišku, jei tikrai kažką žinom, pasikalbėjot tarpusavyje, pasisakėt ar užsiminėt. Aš pvz. žinau vieną, tai to ir nespėliosiu. Bet, tiesą pasakius, tai nieko daugiau ir nežinau

O, be to, reiktų žinot, kurios iš sąrašo, esančio pirmame psl., nespėjo pasiūti ir jų meškiukų nuotraukų iš viso nėra.
Tai jau galima rašyt savo variantą