Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
A ,tai Im-bear ir konkurse dalyvavo g.gif lotuliukas.gif
Ir as galvoju,kad Severina- Ievuschkos ax.gif ,nors jai nebudinga-perkrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 06, 19:02)
Žako --- Im-bear

Taigi Im-bear dare Inesa ir viskas.
Ir man atrodo jis visai ne jos stiliaus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 06, 18:50)
O paukščiuko - Kamilė, bet tik sprendžiu pagal nertą meškiuką

Pagal ta pati nerta meskuti galvojau, kad tavo Kamile lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 06 gruodžio 2008 - 19:05
Severina- Ievuschkos, spėjimas dėl veltų aksesuarų, ir dar sakė, kad toks užsakymas buvo lotuliukas.gif

O Kaziukas gal Rulle g.gif

toliau galvoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 06 gruodžio 2008 - 19:10
galvoju vieną rašau kitą, pataisiau biggrin.gif
Atsakyti
Albertukas, nu man biski kazkoks per daug susiveles. Bet siaip vaikiskom akim ziurint gal ir mielas i lovyte pasiguldyt pagniauzyt..

Snaigiukas grazus, bet tu akmenuku issiuvinetu tai nenoreciau schmoll.gif

Zimtas - man labiausiai patiko, del savo cinamoniniu savybiu ir aisku grazaus darbelio. Mielas grazus meskiukas.

...

O itariu kad Zimta Coccinella dare, nes prisimenu, kad metesi forume apie cinamonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 06, 20:04)
A ,tai Im-bear ir konkurse dalyvavo g.gif  lotuliukas.gif
Ir as galvoju,kad Severina- Ievuschkos ax.gif ,nors jai nebudinga-perkrauti biggrin.gif

Čia gi dukriukas jai taip liepė, pati vis dievagojosi, kad taip nedarytų.

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 06, 20:07)
Taigi Im-bear dare Inesa ir viskas.
Ir man atrodo jis visai ne jos stiliaus  ax.gif
Papildyta:
Pagal ta pati nerta meskuti galvojau, kad tavo Kamile  lotuliukas.gif

taip ir maniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 12 06, 19:29)
O itariu kad Zimta Coccinella dare, nes prisimenu, kad metesi forume apie cinamonus  ax.gif

Na, tai kad kažkuri panelė (tik avatarą prisimenu blush2.gif ) irgi cinamoninį darė mirksiukas.gif Juk dar Cinamonas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
žiūriu nepakomentavau dar blush2.gif
Albertukas)_adolfėlis jis man atrodo čiudakas bigsmile.gif,nu tikras pankų karalius lotuliukas.gif , kailis toks netrumpas , ausys keistai atrodo g.gif , antroj foto man atrodo, kad nosis kaip priklijuota g.gif , nu kaip pas klounus būna , šiaip linksmas berniukas lotuliukas.gif

snaigiukas meškiukas tvarkingas, tik jau tuos karoliukus tai reiktų nuardyti g.gif , toks eilinis meškis, viskas gerai tinka man kailiukas ir kontrastinė medžiagytė thumbup.gif , kadangi mamytė labai norėjo parodyti siuvinėtas letenėles jas atkišus į priekį jos atrodo dar ilgesnės doh.gif , gražiai išsiuvinėta nosytė , nu žodžiu darbas geras ir tvarkingas tik nelabai kabina g.gif

Zimtas šiaip atrodo nieko neįpatinga, bet va kažkodėl prie šito paprasto ir gero snukučio meškio norisi užlaikyti dėmesį, kažką tokio turi, kad žiūrint į jį norisi dar pasižiūrėti g.gif , jaučiu jo mamytė burtininkė biggrin.gif , žvilgsnis gyvas bigsmile.gif , turbūt mamaytė jo jau ne primą kartą daro žaislus bigsmile.gif , labai gražiai padaryti vokai thumbup.gif , čia iš tų variantų kuo daugiau žiūri tuo labiau įsimyli , paprastas, bet labai žavus, kuklus, bet tuo pačiu savim pasitikintis, nu tikrai labai vykęs darbas visapusiškai pavykęs thumbup.gif , ir tas aksesuaras neužknisantis , bandžiau ieškot prie ko prisikabint, nelabai turiu prie ko tik antroje fotkėje matosi daugiaaukščiai, bet čia bajeris tongue.gif
Atsakyti
Aš tai įtariu, kad Kamilė Zhuvycios unsure.gif Čia dėl nerto meškučio.
Moka - Žiurbutis (buvo prasitarusi,kad jos meškutis į beždžioniuką panašus ax.gif )
Severinos mamytė tai pati netyčiom išsidavė mirksiukas.gif Ievushka
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 06, 19:39)
Na, tai kad kažkuri panelė (tik avatarą prisimenu  blush2.gif ) irgi cinamoninį darė  mirksiukas.gif Juk dar Cinamonas yra  mirksiukas.gif

na tai kad ir daugiau zenklu izvelgiu. nu paziuresim paziuresim ant kiek apsirikau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 12 06, 20:04)
na tai kad ir daugiau zenklu izvelgiu. nu paziuresim paziuresim ant kiek apsirikau  bigsmile.gif

nono.gif dabar speliojam tik prizines vietas
Atsakyti
Daug kas įtaria, kad Kamilė-Zhuvycios, bet gi tokius nertus meškučius kažkur mačiau pas Misty. Spėju, kad Kamilė-Misty.

O ką čia visos man Severiną priskyrė lotuliukas.gif gal Gracingoji Violeta-mano? O gal Kornelija? Daug kas komentaruose sakė, kad jos irgi aksesuarais perkrautos... lotuliukas.gif Bet bet kokiu atveju-sakyti tiesos dar negalima nono.gif

Visą laiką galvuju-kuris galėtų būti pilkos meškutis? g.gif Ji ir lėlyčiukus daro, ir lėles siuva, ir meškučių buvo anksčiau pasiuvusi... Vienu žodžiu-patyrusi tokiuose dalykuose mirksiukas.gif Bet nesumąstau... Jei randu tokį, kurio kokybė, deriniai-be priekaištų, tai tarsi ne jos stilius, jei lyg ir tiktų kuris jai-tai tarsi su kokybe prasilenkta...Dar mąstysiu... g.gif

P.S.Coccinela, Jei nežinom prizininkų kūrėjų, tai bent spėliojam tuos, kuriuos įtariam mirksiukas.gif

Tai nieks taip ir nepasakys, kurios mergaitės iš pirminio sąrašo nedalyvauja?
Gi kitaip galima visus tris meškučius būtent toms nedalyvaujančioms ir priskirti?
Tik frederica prisipažino, kad nespėjo, o kas dar kitos aštuonios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 06 gruodžio 2008 - 20:20