Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
manau, kad su totalizatoriumi darom paprastai: spejam meski pasiuvusi mamyte. pvz.
Inesa - Im- bear
...... - Zhuvycia

Greiciau itarimai, nei totalizatorius lotuliukas.gif Ir visai nebutina visus, pvz. tris;

P.S. Im - Bear, bus visas ciklas burbulų su meškiukais, tai gal šis tas ir konkurso organizatorei liks mirksiukas.gif
Atsakyti
jau dabar negaliu išeiti iš sm, o dabar visai intriga užvaldė doh.gif , spėkit kas nors biggrin.gif , nes aš tai galiu tik nusižiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 12 06, 19:03)
manau, kad su totalizatoriumi darom paprastai: spejam meski pasiuvusi mamyte. pvz.
Inesa - Im- bear
...... - Zhuvycia

Greiciau itarimai, nei totalizatorius  lotuliukas.gif Ir visai nebutina visus, pvz. tris;

P.S. Im - Bear, bus visas ciklas burbulų su meškiukais, tai gal šis tas ir konkurso organizatorei liks  mirksiukas.gif

white tea, thumbup.gif

O as manau totalizatoriuje kiekviena turi atspeti 3-ju priziniu vietu autores g.gif

O, matau, ir ievuschka ta pati pasiule mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 06 gruodžio 2008 - 18:10
Bandau blush2.gif

Seras Džonas - Misty

Žako - Paukščiukas

Mano spėjimai paremti bendravimu forume, kaikurios mamytės netyčia užuominų buvo pabėrusios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 06 gruodžio 2008 - 18:20
Im-bear - tik gal būtų sąžininga žinot, kurios mergaitės nesuspėjo sudalyvaut, nes sąraše-tai 36, o meškiukų-tik 27.

Nors peržiūrėjau dabar tą sąrašą, tai nė menkiausio įtarimo neturiu, kas tuos pirmaujančius meškius galėjo pasiūt doh.gif Bet spėčiau visiškai aklai, vos ne pirštu į sąrašą durčiau. O vdrug-pataikyčiau?
Atsakyti
Tai spėjame šių trijų Seras Džonas, Sniegius ir Žako autores?
Atsakyti
A tai meškų daugiau nieks nepakomentuos...? blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 12 06, 18:25)
A tai meškų daugiau nieks nepakomentuos...? blush2.gif  verysad.gif

visos sukeltos, kas dar nekomentavo prašom pabaigti tai daryti, aš tai apie visas jau papletkavojau 4u.gif
Atsakyti
Albertukas Adolfelis man tik kailiukas grazus smile.gif
Snaigiukas tvarkingai pasiutas,kailiukas grazus,bet tu karoliu nesiuciau,akyciu mamyte neturejo g.gif ,bet gal nusipirks ir persius,bus thumbup.gif
Zimtasviskas labai tvarkinga,patonuociau aplink akis,letenas,pedutes ir ausis ax.gif
Atsakyti
Albertukas-Adolfelis- nelabai panashus i meshka, greiciau i bezdzhioniuka (vel,- kailiuko pasirinkimas, apvali galva, isshokusios akys) bet puikiai isheita ish situacijos, einant iki galo 'panku takais' ir suvertus beda 'paauglystei' lotuliukas.gif thumbup.gif cia ta klasikine situacija, kai is pirno zvilgsnio bjaurus, o paskui atrandi kazhka zhavaus.

Snaigiukas- labai sugadintas tais akmeneliais ant galuniu ir akimis. Trumpos uzpakalines kojos dar labiau patrumpintos prisiuvus per aukstai... Keista, bet tamsi kontrastine medziagele labai neblogai dera su baltu kailiu blink.gif

Zimtas- skyriau jam pirma vieta. Nelabai turiu prie ko prikibt.. puikus, klasikinis meshkiukas, nesudarkytas jokiu aksesuaru...Idomu, kaip ishryshkintas snukutis,- formuojant adatele? g.gif
Atsakyti
nu ir aš bandau

Manau kad Džoną siuvo Misty, nes, nors man jis ir nepatinka, bet Misty ką daro, viskas būna nuostabu, todėl jis ir favoritas visų.

Ievushkos gali būti ta gražuolytė (nebeatsimenu vardo ir negaliu dabar surasti) balta su daug veltinių papuošalų.

O paukščiuko - Kamilė, bet tik sprendžiu pagal nertą meškiuką, kaip ir ievuškos pagal veltinius blush2.gif
Atsakyti
žiū daug praleidau, kol išbėgus buvau, bandysiu pasivyt bigsmile.gif

Įkeliu nuorodą, kad būtų lengviau vardus prisiminti
http://picasaweb.goo...a888/Konkursas#

Pirmiausiai spėjimai

Sniegius -- milkos@
Seras Johas --- misty
Žako ---white tea
Albertukas-Adolfelis --Zhuvycia
šilinis - miegalius -- Naktibalda

Žiurbučio turi būt vienas iš tryjų paskutiniųjų, tai mėginsiu spėt gal Snaigiukas g.gif

Albertukas-Adolfelis jis man tikras pakas, hip hip ūraaa lotuliukas.gif Nuotrauka prastoka, tai sunku viską įžiūrėt verysad.gif

Snaigiukas tikrai jo kojos iš pažastų auga, nuleidus žemiau, visai puikiai jis žiūrėtūsi bigsmile.gif Nosytė dailiai išsiuvinėta, tik gal akyčių kitokių norėtūsi

Zimtas
wub.gif aš jį įsimylėjau, balsuodama tikrai paskubėjau blush2.gif . Jis dvelkia ramybe ir šiluma, nuostabus, neturiu prie ko prikibti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 gruodžio 2008 - 19:12