Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=banni,2008 11 25, 13:57]
[quote=Zhuvycia,2008 11 25, 01:11]
Ale ot, padažiau šiek tiek snukutį, ir man iš jauno bernelio gavosi gyvenimo rūpesčių prislėgtas kokių 53 metų meškinas doh.gif Jolki palki... Ne, su tuo tonavimu tai man reiks ateity atsargiau. Bet vis tiek gražus blush2.gif
vajėzau kaip prajuokinai - pas tave gaunasi meškių-senelių globos namai lotuliukas.gif ta babuška medvedica,ir šitas subrendęs rūpesčių prislėgtas meškinas lotuliukas.gif gi lipdyk dabar anūkiukus tiems senoliams lotuliukas.gif
[/quote]

Tai jau teks anūkų prilipdyti g.gif Ale ir ko čia man tokie seneliokai gaunasi, nesuprantu schmoll.gif Dabar labai noriu nerti mikroskopinius meškiukus, tai va ir bus anūkai lotuliukas.gif
Beje, Im-bear, o mes kai siunčiam tau nuotraukas, tai rašom istoriją meškiuko, ar čia jau paliksim vėlesniems darbams? Nes maniškis tai turi savo istoriją ir aksesuarų paaiškinimus ax.gif
Atsakyti
Na va, išsiunčiau meškiuko nuotraukas į modelių atranką photo.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 25, 16:24)
Na va, išsiunčiau meškiuko nuotraukas į modelių atranką  photo.gif

Ir aš, ir aš thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip idomu bus pamatyti visus meškučius yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif niekaip nenufotkinu meskiuko doh.gif laukiu saulutes ax.gif
Varda meskis turi,bet istorijos tai ne schmoll.gif ar butinai reikia? g.gif
Atsakyti
Labukas, merginos 4u.gif Paskutinias dienas buvau užsisukus juodai, tai nespedavau atsakyti į klausimus - tuoj pasitaisysiu

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 24, 10:23)
1. O dabar klausimų pora: Im-bear, o kai jungi meškiukus su sąnariukais tais, diskeliais, tai jau turbūt su adata nereikia prakišinėti per visą kūnelį? Man tai, ypač kai tris kartus tą procedūrą kartojau, labai kažkaip nehumaniškai atrodė ir bijojau vis, kad kūno formos neišsikraipytų. Su diskeliais gal paprasčiau?

2. O dabar - vopros na razmyšlenije visoms - iš ko galima būtų padaryti akinukus mano meškutei-bobutei? Baisiia reikia jai kažko ant snukučio. Iš vvielytės tai kažin ar gražii išeitų, pirktinių nenoriu, nes netiks kokie išmatavimai ar kas. Kaip manote, iš ko galėčiau pasigaminti? 

1. Zhuvycia, jungti meškiukus su sąnariukais gal tik atrodo taip lengva - iš tikrųjų teks įgyti ir chirurgo specializaciją, kad viską gerai ir tinkamai sujungti - jug tą darai meškiuko viduje per nedidukę skylutę doh.gif Nieko - mes visko išmoksime - juk esame supermama.gif
2. Akinukus gali padaryti iš storo mokyklynio permatomo aplanko - įsivaizduoji kas tai yra? Tokių spalvotų būna kanceliarinių prekių pardese - jie lankstus ir kirpti lengva mirksiukas.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 11 24, 10:24)
Dar keli klausimėliai ateities darbams. O kam tie ilgi siūlų galai buvo palikti, jei po to su kitu siūlu reikėjo visas detales sujungti?
Ar akis irgi su šita ilga adata siuvot, nes man ji tam mažam veideliui per stora pasirodė

Mes pasirinkome lenvesnį sujungimo su siulu būdą - jei norėtum, kad sujungimas būtų stipresnis, galima buvo tuos ilgus galus panaudoti - pvz. pertraukiam siulą per koją ir pasiimame kojos siulą kartu, einame per galvą jau su dviem siulais, ištraukiame ir pasiimame kartu galvos siulą, na ir taip toliau cool.gif
Nežinau, kokia tavo adata - mano 2 mm storio ir ji puikiai tinka akims prisiuti rolleyes.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 24, 12:15)
Gal ir su mumis kada pasidalinsi nėrimo schemom? Labai norėčiau Kalėdom nors vieną tokį angeliuką nunerti

Būtinai veliau įdesiu į bendrą albumiuką mirksiukas.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 11 24, 20:01)
Manasis irgi laukia fotosesijos  smile.gif Kas pamato meškiuką, netiki kad įmanoma pačiam pasiūti  biggrin.gif

Labai džiaugiuosi, kad meškiukai gimsta ir tampa mylimi wub.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 11 24, 20:31)
1. Man vel del detaliu susiuvimo klausimu iskilo. Kaip suprantu, adata vis i ta pacia skylute turi listi (pvz. istraukiam adata uz ausies ir vel duriam i ta pacia skylute ir adata istraukiam uz kitos ausies, po to vel  i ta pacia skylute duriam ir traukiam adata pilvo apacioj) Klausimas : ar siulas nesulenda atgal i meski, jei duriam i ta pacia skyle?
2. Ir dar, galva kai uztraukiam ir uzrisam skyles neturi likti. O as nors ir uztraukiu iki maksimumo, uzrisu, skyles nera, bet kai atleidziu, ji vis tiek prasiskleidzia  Ka daryt?

1. Jei teisingai prikimšai galvą, tai siulas viduje laikysis už sintepono ir niekur neilis giliau mirksiukas.gif O rankose-kojose gali ne į tą pačią skylutę kišti, o labai arti. O jei meškiukas ne iš kailiuko, tai galimo išorinėje pusėje panaudoti sagutės, kad audinys nesuplyštų.
2. Paprašyk, kad kas nors tau padėtų - prilaikytų siulą, kol užriši mazgą. Nes vienai šitą darbą sunkokai padaryti, nors su kokiu trečiu meškiukų ir to išmoksi thumbup.gif

QUOTE(vasarėja @ 2008 11 25, 00:06)
nu ryt i senukus vaziuosiu, o prie kokiu prekiu tie siulai? 

Prie dažų ir teptukų rolleyes.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 25, 01:11)
Po to būtinai reikės savo gyvus meškiukus susinešti krūvon, pačiupinėti, aptarti...

Būtinai drinks_cheers.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 11 25, 10:24)
DAr pasikartosiu del anksciau uzduoto klausimo, nes negavau atsakymo 
Gal kas galetu paaiskinti, kaip sumazinti nuotrauka (neturiu jokiu photoschop'u ir pan. Ir ar is viso tada imanoma. Gal reikia kazka parsisiusti?). Nesu niekad mazinusi, HELP !

jurginelis, gali ir didelę nuotrauką atsiųsti. Pati sumažinsiu. Kas moka - jau sumažinkite pačios ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 25, 14:08)
Beje, Im-bear, o mes kai siunčiam tau nuotraukas, tai rašom istoriją meškiuko, ar čia jau paliksim vėlesniems darbams? Nes maniškis tai turi savo istoriją ir aksesuarų paaiškinimus  ax.gif

Jei meškiukas turi istoriją - valio thumbup.gif siuskite kartu. Jei neturi - tada ir nesiunčiate schmoll.gif

Aha, pamiršau pasakyti - jau 4 meškiukus turiu smile.gif Tai jei daugiau niekas neatsius - tai kaip tik bus keturi prizininkai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 25 lapkričio 2008 - 16:37
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 25, 16:36)
Aha, pamiršau pasakyti - jau 4 meškiukus turiu  smile.gif  Tai jei daugiau niekas neatsius - tai kaip tik bus keturi prizininkai  lotuliukas.gif 

bet terminas gruodžio 1 ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 25, 18:06)
bet terminas gruodžio 1 ane  g.gif

Čia Im-bear pašposyjo lotuliukas.gif Jai matyt jau nekantru pasidarė. Skubinom męs ją, vis darbo prašėm, tai dabar bando atsigriebt hihihi.gif
Atsakyti
mano meska dar palaida doh.gif ale labai noriu advento kalendoriu baigti siuvineti sia savaite, tai tik tada meska baigsiu blush2.gif tikiuosi speti iki gruodzio 2 unsure.gif
Atsakyti
Na man jau ir beliko sujunti kunelio dalis ir papuosti ir fotosesijai pasiruose clap.gif
Atsakyti

LABAS smile.gif

Im-ber ar gavai meskiaus nuotraukas ? jei butu is kailio tai manau kad grazesnis butu g.gif , o del aprengimo tai istikruju norejau kitaip bet nera laiko padaryti.
Atsakyti
maniškė dama renkasi aksesuarų spalvą, dabar pabūsim su ta kurią turi jei per kelias dienas nepasikeis norai taip ir liksim biggrin.gif , dar turim laiko blush2.gif
Atsakyti