Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 27, 10:04)
Į šitą ABC ir aš jau senokai žvairuoju  hihihi.gif

Susirgus meškomanija, stimulas didesnis, ją išsiuvinėt. Kuriu planus, kaip čia laiko jai rasti blush2.gif , gal kitais metais ir griebsiu ją biggrin.gif
Atsakyti
fuh, spėjau ir aš doh.gif Vakar mano jaunuolis pasipuošė, dabar tik fotosesiją ištaikyti thumbup.gif Esame pasiruošę kovoti dėl puikiosios Inesos rankos ir širdies mirksiukas.gif biggrin.gif Atrodo, kad maniškis turi mėlynojo kraujo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Mano princesei išdygo pirmas dantukas, tai kelios naktis buvo tikrai bemiegės doh.gif Užtad dabar kaip kandžiojames thumbup.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 26, 16:28)
Im-ber ar gavai meskiaus nuotraukas ? jei butu is kailio tai manau kad grazesnis butu  g.gif , o del aprengimo tai istikruju norejau kitaip bet nera laiko padaryti.

Nuotraukas gavau - meškiukas labai-labai mielas wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 26, 19:24)
Šian anksti ryte gimė mažutis meškutis, siūnelis tik jį pamatęs įsimylėjo. Klausiu kokį vardą duosim, o jis jį pabučiavo ir nebepaleido  wub.gif . Taip pristatau jum meškutį, vardu Bučkis blush2.gif

Bučkis nuostabus wub.gif Dešimt bučkių jam į nosytę biggrin.gif

QUOTE(banni @ 2008 11 27, 10:50)
O kai IM-BEAR jau sukels visų modeliukų nuotraukas,siūlau paspėlioti kur kurios,nu laaaabai man smalsu iš visos eigos kaip kam sekės,smalsu ar pavyks atspėt ar ne. Im-bear, ar galima bus spėliot?

O kam spėlioti? (Nors jei garsiai mintis nereikšti- tai galima) Juk konkursas greitai praeis ir viską sužinosime thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 27, 10:58)
Štai kokį grožį radau  wub.gif , tikiuos kada savo vaiko kambarį papuošt šiuo paveikslu wub.gif  wub.gif

Man tik beliko dar meškinių siuvinėjimu apsikresti ir tada galima su savo rankdarbiais iš namų varyt doh.gif Vyras padės daiktus susirinkti ... lotuliukas.gif

QUOTE(Misty @ 2008 11 27, 11:16)
fuh, spėjau ir aš doh.gif Vakar mano jaunuolis pasipuošė, dabar tik fotosesiją ištaikyti thumbup.gif Esame pasiruošę kovoti dėl puikiosios Inesos rankos ir širdies mirksiukas.gif 

Laukiam nuotraukyčių - IneSa irgi mąsto - ar draugelį ar podružkę gaus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 27, 12:49)
Labas rytas  4u.gif  Mano princesei išdygo pirmas dantukas, tai kelios naktis buvo tikrai bemiegės  doh.gif  Užtad dabar kaip kandžiojames  thumbup.gif

Sveikinam Princesę su pirmuoju dantuku flirt.gif
Atsakyti
as labai noreciau Buckio recepto (gal galima man i n.liubiniene@gmail.com)

o jei dar kazkas turi angliska - ar tik ne Zhuvycia - recepta, ir netyciom pasidalintu... ax.gif

blyn, o mano meskis jau ausis suskliaudes sedi, ypac kai paskaite apie melynakraujus meskius... lotuliukas.gif sako, gal as nesifotkinsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 27, 11:49)
Labas rytas  4u.gif  Mano princesei išdygo pirmas dantukas, tai kelios naktis buvo tikrai bemiegės  doh.gif  Užtad dabar kaip kandžiojames  thumbup.gif

Bučkis nuostabus  wub.gif  Dešimt bučkių jam į nosytę  biggrin.gif

Man tik beliko dar meškinių siuvinėjimu apsikresti ir tada galima su savo rankdarbiais iš namų varyt  doh.gif  Vyras padės daiktus susirinkti ...  lotuliukas.gif

Sveikinam tavo pupą su dantuku, mamytei už kantrybę 4u.gif

ačiū, smagu gauti komplimentą iš mokytojos, o čia dar bučkių terapiją bigsmile.gif wub.gif

Neišvarytu, maniškis jau apiprato, kad man su galva negerai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 27, 13:44)
as labai noreciau Buckio recepto  o jei dar kazkas turi angliska - ar tik ne Zhuvycia - recepta, ir netyciom pasidalintu... ax.gif

blyn, o mano meskis jau ausis suskliaudes sedi, ypac kai paskaite apie melynakraujus meskius...  lotuliukas.gif  sako, gal as nesifotkinsiu... blush2.gif

Įkeliu Zhuvycios nuorodėlę su abiem 'receptukais', tik tikrinkit su anglišku variantu, nes rusiškam yra klaidų 4u.gif

http://handmade.idvz.......;PN=2&TPN=1

Manau nei viena neturėtumėm gėdytis savo meškių, jie visi nuostabūs, nes pačių mūsų rankom sukurti, nepriklausomai kokia jų kraujo spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau kelis pataisymus

Неправильно в описании головы. Вместо 13 ряда вяжешь: (столбик без накида в первый столбик, 2 столбика провязать вместе столбиком без накида)повторить 7 раз.Получится 14 столбиков. А уж затем провязать 13 ряд, он будет как 14. Вот только тогда в конце работы останется 7 столбиков, иначе остается 14.

Atsakyti
[quote=Im-bear,2008 11 27, 12:49]

Nuotraukas gavau - meškiukas labai-labai mielas wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Mano meškų liga tai jau gana sena, buvo perėjusi į lėtinę formą...

Aš mažulyčius meškučius pagal kažkokią truputį kitokią schemą neriu - ten nereikia snukučio atskirai nerti ir prisiuvinėti... Bet aprašymą tai turbūt tik poperinį turiu g.gif Va tokie mano mažuliukai būna ax.gif

user posted image

Dar pora mano meškų ligos simptomų doh.gif mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Misty , o jau albumo grožis swoon.gif Ir meškuti labai mielas wub.gif
Studijavau aš tą meškiukų nėrimo receptą, bet nieko nesupratau fool.gif Man čia aukštoji matematika, o dar rusų kalba (su anglų apie nėrimą ne ka geriau) blush2.gif Bet žiauriai noriu pabandyt. Reiks kažkaip krapštytis unsure.gif
Atsakyti
Misty nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ačiū už sveikinimus mano princesei biggrin.gif

Misty, virusas plečiasi kosminiu greičiu lotuliukas.gif Labai gražūs darbeliai - o raudonas meškutis superinis bigsmile.gif

Įdėjau į puslapiuką naujų iškarpų ir nerimo schemučių mirksiukas.gif
Atsakyti