Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės

Su didžiuliu nekantrumu laukiu kitos savaitės ax.gif

Šian anksti ryte gimė mažutis meškutis, siūnelis tik jį pamatęs įsimylėjo. Klausiu kokį vardą duosim, o jis jį pabučiavo ir nebepaleido wub.gif . Taip pristatau jum meškutį, vardu Bučkis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 26, 19:24)
Sveikutės

Su didžiuliu nekantrumu laukiu kitos savaitės  ax.gif

Šian anksti ryte gimė mažutis meškutis, siūnelis tik jį pamatęs įsimylėjo. Klausiu kokį vardą duosim, o jis jį pabučiavo ir nebepaleido  wub.gif . Taip pristatau jum meškutį, vardu Bučkis blush2.gif

Koks mielas Bučkis wub.gif Labai labai gražus thumbup.gif

Čia pagal Zhuvycios receptą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 26 lapkričio 2008 - 19:01
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 26, 18:24)
Sveikutės

Su didžiuliu nekantrumu laukiu kitos savaitės  ax.gif

Šian anksti ryte gimė mažutis meškutis, siūnelis tik jį pamatęs įsimylėjo. Klausiu kokį vardą duosim, o jis jį pabučiavo ir nebepaleido  wub.gif . Taip pristatau jum meškutį, vardu Bučkis blush2.gif

koks fainulka. dabar ir as jau noriu nerto. reiks pasieiskot ir man schemu pabandyt ax.gif
Atsakyti
paukščiuk koks fainas wub.gif , jaučiu ir aš užsimaniau recepto biggrin.gif
Atsakyti
Bučkis visom dėkavoja ir siunčia visom daug bučkių oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Taip čia pagal Zhuvycios receptuką, tik truputi ten klaidų privelta buvo.

Liko aksesuarus padaryt, kadangis jis mažytis, tai reiks mini ką sugalvot
Atsakyti
paukščiukas pagiriamieji zodeliai tavo ''buckiui'', jis tiesiog wub.gif
Atsakyti
net_nzn aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 26, 21:19)
Bučkis visom dėkavoja ir siunčia visom daug bučkių oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Taip čia pagal Zhuvycios receptuką, tik truputi ten klaidų privelta buvo.

Liko aksesuarus padaryt, kadangis jis mažytis, tai reiks mini ką sugalvot

paukščiuk, fainiukas Bučkiukas, tikrai. Kaip įdomu, kad pagal tą patį receptą taip visoms viskas skirtingai gaunasi. O aš tau siunčiau rusišką? Jei taip, tai žinau, kad ten klaidų nemažai buvo. Aš tai bandysiu šiandien pagaliau nerti pagal anglišką, gal ten klaidų nebus.

O kitos savaitės ir aš baisiai laukiu, taip pat, kaip laukdavom naujojo etapo pasirodymo smile.gif
Atsakyti
Man siuntei rusišką, bet turėjau ir anglišką parsisiuntusi iš tavo nuorodos.Tik galvą pradėjus nerti, pastebėjau klaidas, tai žiūrėjau ir į anglišką.

Dabar žadu daugiau jų nerti, labai patiko thumbup.gif thumbup.gif , o ir laiko daug nereikalauja
Atsakyti
nu ir aš įsimylėjau bučkį 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
čia vąšeliu nertas,ane? o kaži virbalais galima?

O kai IM-BEAR jau sukels visų modeliukų nuotraukas,siūlau paspėlioti kur kurios,nu laaaabai man smalsu iš visos eigos kaip kam sekės,smalsu ar pavyks atspėt ar ne. Im-bear, ar galima bus spėliot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 27 lapkričio 2008 - 09:54
QUOTE(banni @ 2008 11 27, 09:50)
nu ir aš įsimylėjau bučkį  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
čia vąšeliu nertas,ane? o kaži virbalais galima?

Ačiū, jis nertas vąšeliu. Neabejoju, kad yra schemų, megztiem meškučiam, bet aš jų neturiu.

Štai kokį grožį radau wub.gif , tikiuos kada savo vaiko kambarį papuošt šiuo paveikslu wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 27, 10:58)
Štai kokį grožį radau  wub.gif , tikiuos kada savo vaiko kambarį papuošt šiuo paveikslu wub.gif  wub.gif

Į šitą ABC ir aš jau senokai žvairuoju hihihi.gif
Atsakyti