Laba diena as naujoke
turiu toki netrumpa klausima nzn nuo ko pradet bandysiu nuo pradziu
kiekviena ryta geriu kava ir kokius keturis metus o pries savaite ryte atsikeliau pasidariau kava ir uzuodus jos kvapa mane supykino nulekiau i tuoleta gryzau ir vel uzuodus virtuvei kavos kvapa supykino kita diena viskas ok.temp laikosi dvi sav nuo36,9 iki 37,4 nusipirkau rapipreg testa rode viena juostele as ji padejau ir pamirsau po kokios val.pasirode antra nu tokia net neraudona o tam baltam fone tokia gelsva vos iziurima juostele tada nusipirkau kita ne rapiprag testa tai nieko nerode gal taip buna gal ten ta juostele buvo is pradziu tik as nemaciau bet man dar taip nebuvo nutike
ir burnoi kazkaip labai rukstu seiles kaupiasi labai o man daba yra nervu sakneliu uzdegimas gal nuo to temp yra ir toks jausmas skrandyje taip tuscia taip griauzia kazkaip nieko nesuprantu
gal kam kasnors panasaus buvo nutike buciau dekinga jei pakomentuotumet
miego tik norisi o mmmbuvo praeita men apie 28 diena nu va viska pasiskundziau ka tik atsiminiau
aciu
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 19, 16:18)
Laba diena as naujoke
turiu toki netrumpa klausima nzn nuo ko pradet bandysiu nuo pradziu
kiekviena ryta geriu kava ir kokius keturis metus o pries savaite ryte atsikeliau pasidariau kava ir uzuodus jos kvapa mane supykino nulekiau i tuoleta gryzau ir vel uzuodus virtuvei kavos kvapa supykino kita diena viskas ok.temp laikosi dvi sav nuo36,9 iki 37,4 nusipirkau rapipreg testa rode viena juostele as ji padejau ir pamirsau po kokios val.pasirode antra nu tokia net neraudona o tam baltam fone tokia gelsva vos iziurima juostele tada nusipirkau kita ne rapiprag testa tai nieko nerode gal taip buna gal ten ta juostele buvo is pradziu tik as nemaciau bet man dar taip nebuvo nutike
ir burnoi kazkaip labai rukstu seiles kaupiasi labai o man daba yra nervu sakneliu uzdegimas gal nuo to temp yra ir toks jausmas skrandyje taip tuscia taip griauzia kazkaip nieko nesuprantu
gal kam kasnors panasaus buvo nutike buciau dekinga jei pakomentuotumet
miego tik norisi o mmmbuvo praeita men apie 28 diena nu va viska pasiskundziau ka tik atsiminiau
aciu
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 20, 10:57)
nu aisku aciu bandysiu pasidaryt po savaites bet lb keista ryte yra temp ir vakar 12 val valgiau nakties ko niekada nebuna ir burnoi rukstu visa laik 
Sveikinu
Kava - pirmas pozymis. Man budavo bent jau. Ir sisiojimas kas 20 minuciu.
bet man tai tik viena diena buvo nuo kavos bloga ir dar zvengiu is beleko bet man men tik uz sav bus tai gal cia sakau prisigalvoju tai klausineju patyrusiu nes man taip dar nebuvo rapi preg parode kazkokia vos vos vos matoma juostele vakar ,o snd pasidariau kitoki ta paprasta tai rode 1 ryskia juostele ir nesimate jokiu neaiskumu tai nzn reiks dar palaukt
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 20, 12:10)
bet man tai tik viena diena buvo nuo kavos bloga ir dar zvengiu is beleko bet man men tik uz sav bus tai gal cia sakau prisigalvoju tai klausineju patyrusiu nes man taip dar nebuvo rapi preg parode kazkokia vos vos vos matoma juostele vakar ,o snd pasidariau kitoki ta paprasta tai rode 1 ryskia juostele ir nesimate jokiu neaiskumu tai nzn reiks dar palaukt 
tai pabandyk Viola testa. Arba kuri nors is tu su HCG... jie ant 10-tos dienos po sueities parodo...
nes jei viena karta buvo vaiduokliukas, jis turetu ryshketi.....
nu taip - paprastas ir neturi rodyti, nes jis "galioja" tik po mmm velavimo... kokia savaite... mes gi tiek neishtempsim is to smalsumo.........
aciu kad atrasot
tai visai viena jausciaus
gerai nusipirksiu ta testa kur sakei man men tik po geros sav but turetu as tai nieko ir darius nebuciau jei supykine nebutu o tie simtomai pvz besaikis norejimas valgyt ir pastoviai pilna seiliu burna tai cia pirma menesi gali pasireiksti? 
Papildyta:
o del smalsumo tai nzn net kur detis
kas penkias min vis prisijungineju i foruma gal kas ka parase ..
po 5 min vel nu gal dabar tikrai parase...
kazkokia susisukus pasidariau
Papildyta:
o del smalsumo tai nzn net kur detis
Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti?
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:26)
Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti?
Nestuma
Merginos kitame forume irgi taip sako,o as bijau tiketi.Nejaugi pagaliau ir man pavyko,ir vel verkiu nu negaliu rasyt,atsiprasau.
Papildyta:
Nu testas tai VIVITPRO,nezinau ar ji tikslus.
Papildyta:
Nu testas tai VIVITPRO,nezinau ar ji tikslus.
niu baik linkiu ir tikiuosi kad tau pavyko
be to verkimas taip pat iena i nestumo pozymiu sarasa
pasidaryk ryt rapipreg jei labai nekantrauji o jei ka tai dar po savaites
man taip pat kaip tau yra as jau beveik tikiu kad ir as
nes daug kam buvo kad po vaiduokliuko tikrai buvo nescios
Papildyta:
o tiksliausias tyrimas kiek zinau tai kraujo
as ir labai nekantrauju bet bijau nusivilt
be to dar mano draugas ziauriai nenoretu
tai net nzn kaip daba jaustis...
ir dziaugiuos ir liudziu vienu metu
Papildyta: