Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

matuoju kiekviena ryta su 37 atsikeliu po to pakyla biski ir su skaudancia galva nu nzn as visai cia nieko nesuprantu kad nekoseju ir nesloguoju tai tikrai smile.gif
Papildyta:
jauciu prisigalvojau as cia tiktai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 22, 12:15)
matuoju kiekviena ryta su 37 atsikeliu po to pakyla biski  ir su skaudancia galva nu nzn as visai cia nieko nesuprantu kad nekoseju ir nesloguoju tai tikrai smile.gif
Papildyta:

O kiek laiko tokia pakilusi temperatura jau laikosi ir kada paskutines mm buvo?
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 22, 12:15)
matuoju kiekviena ryta su 37 atsikeliu po to pakyla biski  ir su skaudancia galva nu nzn as visai cia nieko nesuprantu kad nekoseju ir nesloguoju tai tikrai smile.gif
Papildyta:

Man ta pati melodija kiekvieną ciklą,iškart po O pradeda skaudėti galvą ir temperatūra bet kada dieną pamatavus būna apie 37laipsniai ir taip iki mm doh.gif O šį ciklą tai dar ir miego baisus noras,gal čia kažką gero reiškia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
temp apie pora sav o mmm tai uz sav su puse mazd ir pilvas didelis pasidares kai sedziu tai net oro truksta nesuprantu kas man cia darosi
Atsakyti
Mergytes tiksliausia testas yra VIOLA thumbup.gif ,jo yra Euro vaistineje,skaiciau kad jis parodo jau po keliato dienu po sueities,tad jai norite suzinoti anksciau pirkite tik si testa,visus isbandziau,tik sitas vienas tiksliausiai parode.Tad Ernestina jai nenori saves nervuoti nusipirk sita testuka thumbup.gif
Atsakyti
nu ok pirksiu smile.gif o tai tau sitas vaiduokli rode?
Atsakyti
o ta viola tu ryte ar vakare darei nes man parode vaiduokli kur ryte dariau o visi kiti tai vakare arba diena tai viena juostele parode o tau kaip suprantu viola teigiama parode 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 23, 12:33)
Mergytes tiksliausia testas yra VIOLA thumbup.gif ,jo yra Euro vaistineje,skaiciau kad jis parodo jau po keliato dienu po sueities,tad jai norite suzinoti anksciau pirkite tik si testa,visus isbandziau,tik sitas vienas tiksliausiai parode.Tad Ernestina jai nenori saves nervuoti nusipirk sita testuka thumbup.gif

strigo pardavimai?
Atsakyti
As Viola dariau vakar vakare,ir skaiciau,kad ji galima daryti bet kuriuo paros metu.Kiti man tik vos,vos matomus vaiduokliukus rode verysad.gif .O sitas vakar abu ryskius parode rolleyes.gif .Skaiciau,kad jie rodo praejus keletui dienu po ovul.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 23, 12:39)
As Viola dariau vakar vakare,ir skaiciau,kad ji galima daryti bet kuriuo paros metu.Kiti man tik vos,vos matomus vaiduokliukus rode verysad.gif .O  sitas vakar abu ryskius parode rolleyes.gif .Skaiciau,kad jie rodo praejus keletui dienu po ovul.

Geras, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tai kiek dienų pas tave po O ir jau parodė? Kada turi būti mmm?
Negirdėjau aš tų Viola, reiks išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
svekinu labai labai 4u.gif sakiau biggrin.gif o kiek mzd laukies ir kada tau turi but mmm aisku nebus 4u.gif bet idomu kiek laiko iki mmm jis tau parode?
Atsakyti
Pirmas testukas vaiduokliuka parode 8 d po ov.Bet jis buvo labai neryskus,ir testukas buvo kazkokios kitos firmos.Iki mm dar buvo like apie savaite.Po to pirkau dar kita jis vel parodes vos matoma juostele.O vakar nusipirkau Viola tai iki mm,dar 5d buvo like ir jis parode dvi juosteles.
Atsakyti