Butinai ryt nusipirksiu ir pasidarysiu,nes jau nebegaliu laukti,jau tiek men.laukiu,o po to parasysiu.As tai vyrui net bijau sakyti,nes jis taip laukia,o jai tai bus netiesa,tai paskui labai nusivils.Nu laukime ir tikekimes,gal ir mum pasiseks.
Sveikute nu testukai mane vis erzina,siandiena to kur rasiai nebuvo musu vaistineje,tai nusipirkau kitos firmos.Ir ka jis vel rodo panasiai,kaip anie du,nu tik gal truputi antra juostele,ryskesne negu vakar,bet vistiek nelabai,matosi :verysad:ir pilvo apacia tiek maudzia,nu nezinau.O kaip tau gal turi kokiu geru
naujieneliu?
Tai nieko nelauk ir darykis,as kiekviena men.po 3-4 sugadinu.O del pilvo,tai man jis pries visus sirgimus padidedavo.Siandien ji taip pat maudzia,ir krutine labai skauda.Bet zinai nuo tada kaip mes nustojome saugotis, man istisai kiekviena men.budavo visokiu keistu pozymiu,ir pilva skaudedavo,ir krutine padidedavo,ir pykindavo istisai,nu visi pozymiai budavo,bet tos mm kaip ateidavo,taip ateidavo.Del to dabar ir labai bijau.
nu nzn sako kad kai labai nori tai prisigalvoja simptomu as neturiu vaiku ir akyse nesu macius teigiamo testo visada budavo 1 ryskus bruksnelis ir salimais nieko nebudavo o daba salia kazkos neryskus bet vos vos iszurimas bruksnelis buvo man taip niekada nebuvo nutike tai del to ir keista ir niekada nepykino manes jo einu testa pirkt dar viena
Nu labai jau nekantrauju ,kokios tavo naujieneles?
Kaip tik pasidarysi testuka iskart parasyk.
nesamone
Nu issivaizduoji mano vyresnis sunus perskaite mano ,komentarus,ir suprato mano planus.O jis visiskai tam priestarauja,dabar labai susipykom,tai taip susinervavau,nes jis vietoj mane parase komentara :verysad:Nu o kaip tavo testukas?
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:09)
Nu testas tai VIVITPRO,nezinau ar ji tikslus.
tikslus, man vos įžiūrimą vaiduoklį parodė likus 3d. iki mmm
Nu kaip gaila,
o as taip tikejau,kad tau pasisek
.Nu bet dar nenusivilk,gal dar viskas bus gerai.O tu temperaturos nematuoji?