Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

Butinai ryt nusipirksiu ir pasidarysiu,nes jau nebegaliu laukti,jau tiek men.laukiu,o po to parasysiu.As tai vyrui net bijau sakyti,nes jis taip laukia,o jai tai bus netiesa,tai paskui labai nusivils.Nu laukime ir tikekimes,gal ir mum pasiseks. rolleyes.gif
Atsakyti
SEKMES BUTINAI PARASYK TIKIUOSI KAD VISKAS BUS nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikute nu testukai mane vis erzina,siandiena to kur rasiai nebuvo musu vaistineje,tai nusipirkau kitos firmos.Ir ka jis vel rodo panasiai,kaip anie du,nu tik gal truputi antra juostele,ryskesne negu vakar,bet vistiek nelabai,matosi :verysad:ir pilvo apacia tiek maudzia,nu nezinau.O kaip tau gal turi kokiu geru bigsmile.gif naujieneliu?
Atsakyti
sveikinu 4u.gif sveikinu 4u.gif sveikinu 4u.gif man atrodo kad tu tikrai nescia jei 2 testai taip rodo tikrai nescia biggrin.gif o as noriu daryt testa bet bijau kazkaip galvoju snd vakare pasidaryt arba ryt ryte nors ir vakar taip galvojau biggrin.gif o tau nera tokio jausmo kad tavo pilvas didesnis?man tai yra... smile.gif
Atsakyti
Tai nieko nelauk ir darykis,as kiekviena men.po 3-4 sugadinu.O del pilvo,tai man jis pries visus sirgimus padidedavo.Siandien ji taip pat maudzia,ir krutine labai skauda.Bet zinai nuo tada kaip mes nustojome saugotis, man istisai kiekviena men.budavo visokiu keistu pozymiu,ir pilva skaudedavo,ir krutine padidedavo,ir pykindavo istisai,nu visi pozymiai budavo,bet tos mm kaip ateidavo,taip ateidavo.Del to dabar ir labai bijau. verysad.gif
Atsakyti
nu nzn sako kad kai labai nori tai prisigalvoja simptomu as neturiu vaiku ir akyse nesu macius teigiamo testo visada budavo 1 ryskus bruksnelis ir salimais nieko nebudavo o daba salia kazkos neryskus bet vos vos iszurimas bruksnelis buvo man taip niekada nebuvo nutike tai del to ir keista ir niekada nepykino manes jo einu testa pirkt dar viena g.gif smile.gif
Atsakyti
Nu labai jau nekantrauju ,kokios tavo naujieneles?ax.gif Kaip tik pasidarysi testuka iskart parasyk.
Atsakyti
nesamone nestuke.gif
Atsakyti
Nu issivaizduoji mano vyresnis sunus perskaite mano ,komentarus,ir suprato mano planus.O jis visiskai tam priestarauja,dabar labai susipykom,tai taip susinervavau,nes jis vietoj mane parase komentara :verysad:Nu o kaip tavo testukas?
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:09)
Nu testas tai VIVITPRO,nezinau ar ji tikslus.

tikslus, man vos įžiūrimą vaiduoklį parodė likus 3d. iki mmm 4u.gif
Atsakyti
as nusipirkau ta easy cup kur sako kad labai geras ir dabar pasidariau tai rodo 1 juostele ir daugiau ten nieko neaiskaus nera
Atsakyti
Nu kaip gaila, verysad.gif o as taip tikejau,kad tau pasisek verysad.gif .Nu bet dar nenusivilk,gal dar viskas bus gerai.O tu temperaturos nematuoji?
Atsakyti