Prisijungiu ir as. Mm turejo pasirodyti vakar, siandie ryte zadejau daryti NT, be vyras neiskente ir teko darytis vakar vakare. Juostele I, taip ir jauciau, kad per anksti, nors testas labai jautrus ir galima darytis pirma nepasirodziusiu mm diena. Lekiau siandie vel i vaistine, belieka tiketis, kad mm nepasirodys ir ta dziaugsma paliksiu savaitgaliui.
QUOTE(Sjonas @ 2009 12 08, 11:45)
Prisijungiu ir as. Mm turejo pasirodyti vakar, siandie ryte zadejau daryti NT, be vyras neiskente ir teko darytis vakar vakare. Juostele I, taip ir jauciau, kad per anksti, nors testas labai jautrus ir galima darytis pirma nepasirodziusiu mm diena. Lekiau siandie vel i vaistine, belieka tiketis, kad mm nepasirodys ir ta dziaugsma paliksiu savaitgaliui.
As tai pat pasidariau ka tik NT, mm turejo buti vakar bet testas todo I, o mm nera... nezinau ka galvot
QUOTE(Sjonas @ 2009 12 08, 11:45)
QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 14:01)
As tai pat pasidariau ka tik NT, mm turejo buti vakar bet testas todo I, o mm nera... nezinau ka galvot 
Mergytes. pirmiausiai
QUOTE(LeeLu @ 2009 12 08, 14:29)
Mergytes. pirmiausiai
o toliau gi NT reik daryt ryte, nes didesne slapimo koncentracija buna, ir daugiau sansu kad parodys, o jus su vakariniais ir dieniniais tik sau sirdeles gal skaudinat be reikalo 
Duok Dieve kad tavo tiesa butu
As jau turejus 2 nestumus ir kai mm veluodavo, NT rode II grazius riebius ir ryte ir diena ir vakare.
na bet tik laikas parodys...
Laba diena mergaites,
Pritariu LeeLu, kad jei dar mazas mm uzsilaikymas, reiktu NT daryti ryte (suprantu, kaip nekantru, pati gadinau dar iki mm) man drauge pasakojo, kad kai ji lauke dvieju II tuos NTgadino kiekviena diena
ir buvo taip: ryte daresi su jautriu NT ir parode blankia antra juostele, o ta pacia diena tik po pietu daresi paprasta juostelini NT, nieko neparode
, nors jau buvo
tai, kad dar nereiktu jaudintis kad NT nieko nerodo su ne rytiniu slapimu
Laikau uz jus kumstukus, kad vaizdelis butu II
Pritariu LeeLu, kad jei dar mazas mm uzsilaikymas, reiktu NT daryti ryte (suprantu, kaip nekantru, pati gadinau dar iki mm) man drauge pasakojo, kad kai ji lauke dvieju II tuos NTgadino kiekviena diena
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 08, 14:55)
Laba diena mergaites,
ir buvo taip: ryte daresi su jautriu NT ir parode blankia antra juostele, o ta pacia diena tik po pietu daresi paprasta juostelini NT, nieko neparode
, nors jau buvo
tai, kad dar nereiktu jaudintis kad NT nieko nerodo su ne rytiniu slapimu
oi, pralinksminot mane mergytes...
zodziu, ryt ryte darausi dar karta ir registruojuos jums
O gal dar ryt neskubet, kaip manot?
QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 15:06)

Jei dar nenusipirkai tai ir nepirk, geriau viena kita dienele pralaukti ir paskui isvysti II
QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 15:06)

is praktikos papasakosiu
QUOTE(LeeLu @ 2009 12 08, 16:28)
is praktikos papasakosiu
jei bent laseli kantrybes turi - siulyciau palaukti po mm datos bent kelias dieneles. as dariau mazdaug savaite po turejusiu but ir tai buvo neryskus vienas bruksniukas. taip kad geriau palaukt, bus smagiau rezultatus stebeti 
Net gi sitaip?
Na vienzo, laukiu toliau, bet jei nepavyks.... oi kaip zliumbsiu, noriu leliuko...
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 07, 14:52)
ir man irgi. NT darysiu ryt ryte.
Papildyta:
o koks geresnis ir patikimesnis- Rapi Preg ar Viola?
Papildyta:
o koks geresnis ir patikimesnis- Rapi Preg ar Viola?
Green.apple, kaip tavo NT?
QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 16:47)
Net gi sitaip?
O as jau buvau sventai isitikinusi, kad jau siandien isvysiu ryyyskius II
Na vienzo, laukiu toliau, bet jei nepavyks.... oi kaip zliumbsiu, noriu leliuko...
na.. mano atveju gal delto kad speju kad pats "pastojimas" buvo velyvas. t.y. matuoju BT ir buvo velyvas pakritimas, kuri priskiriu implantacijai, tai todel gal ir buvo neryskus
o jau krutine kaip skauda... nezmoniskai