Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

Tuk tuk ax.gif
jungiuosi ir as i jusu saunia kompanija drinks_cheers.gif
Nelaukiu mm 12.09. Siaip jos visada reguliarios, +- 1diena. Kol kas planuoju darytis NT, jei veluos 5 d, tik idomu, ar to islauksiu.. ax.gif
Gerai, kad nelabai turiu laisvo laiko, tai per daug neissigalvoju nieko nerealaus (bent taip manau) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 12 05, 18:37)
Tuk tuk  ax.gif
jungiuosi ir as i jusu saunia kompanija  drinks_cheers.gif
Nelaukiu mm 12.09. Siaip jos visada reguliarios, +- 1diena. Kol kas planuoju darytis NT, jei veluos 5 d, tik idomu, ar to islauksiu..  ax.gif
Gerai, kad nelabai turiu laisvo laiko, tai per daug neissigalvoju nieko nerealaus (bent taip manau)  lotuliukas.gif

Sveika atvykus!!! smile.gif
mes cia visos panasiu metu nelaukiancios mmm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 12 05, 17:37)
Tuk tuk  ax.gif
jungiuosi ir as i jusu saunia kompanija  drinks_cheers.gif
Nelaukiu mm 12.09. Siaip jos visada reguliarios, +- 1diena. Kol kas planuoju darytis NT, jei veluos 5 d, tik idomu, ar to islauksiu..  ax.gif
Gerai, kad nelabai turiu laisvo laiko, tai per daug neissigalvoju nieko nerealaus (bent taip manau)  lotuliukas.gif

Sveika istojus i nelaukianciuju mm gretas mirksiukas.gif
As neturejau kantrybes tai 2 NT jau sugadinau iki mm, o dabar darysiuos jei veluos 3 dienas, na viena diena jau veluoja rolleyes.gif gerai, kad namie ner NT, jauciu pagadinciau blush2.gif
Na mergaites, kas naujo? Man nei pilvo apacios maudzia, net nera to fizinio jausmo, kad jau tuoj prasides mm lotuliukas.gif kartais pamaudzia strenas, ir suskausta kazkur pilvo viduryje ties bamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 05, 23:05)
Na mergaites, kas naujo? Man nei pilvo apacios maudzia, net nera to fizinio jausmo, kad jau tuoj prasides mm  lotuliukas.gif  kartais pamaudzia strenas, ir suskausta kazkur pilvo viduryje ties bamba  g.gif

tau gerai. o aš niekada jokių požymių ir prieš mmm nejaučiu.. tai gi gyvenu db visiškoj nežinomybėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 05, 23:11)
tau gerai. o aš niekada jokių požymių ir prieš mmm nejaučiu.. tai gi gyvenu db visiškoj nežinomybėj  biggrin.gif

Na va as su blogom naujienom, prasidejo mm cray.gif

Teks kraustytis i planuojanciu skyreli verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka_: 05 gruodžio 2009 - 23:15
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 06, 00:12)
Na va as su blogom naujienom, prasidejo mm  cray.gif

Teks kraustytis i planuojanciu skyreli  verysad.gif

console.gif ech... gaila...labai gaila... bet tikiuosi, kad kitą mėnesį tikrai prisikviesit gandriukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 12 05, 23:52)
console.gif ech... gaila...labai gaila... bet tikiuosi, kad kitą mėnesį tikrai prisikviesit gandriukų  4u.gif

O taip planavau... liepos men buvau pas gine, pasitikrinau viskas ok, pries men dantukus susitvarkiau, taip norejau sau ant gimtadienio mazylio. Sunelis gime per vyro gimtadieni, nors visai neplanuotai, o man va nepasiseke. Gryna tiesa, tu planuoji, o maziukas sypsosi ir ateina tada kada jis nori.
Kaledos stebuklu metas, gal per si cikla ivyks pats didziausias stebuklelis. Naujas ciklas, naujos viltys wub.gif
O jums visoms nuosirdziai linkiu pamatyti dvi II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 05, 23:05)
Sveika istojus i nelaukianciuju mm gretas  mirksiukas.gif
As neturejau kantrybes tai 2 NT jau sugadinau iki mm, o dabar darysiuos jei veluos 3 dienas, na viena diena jau veluoja rolleyes.gif gerai, kad namie ner NT, jauciu pagadinciau  blush2.gif
Na mergaites, kas naujo? Man nei pilvo apacios maudzia, net nera to fizinio jausmo, kad jau tuoj prasides mm  lotuliukas.gif  kartais pamaudzia strenas, ir suskausta kazkur pilvo viduryje ties bamba  g.gif

jau veluoja 1d?? super 4u.gif
laikau kumstukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 06, 00:12)
Na va as su blogom naujienom, prasidejo mm  cray.gif

Teks kraustytis i planuojanciu skyreli  verysad.gif

ech.......
neperskaiciau iki galo verysad.gif
nieka, kita men pavykx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2009 12 06, 10:37)
jau veluoja 1d?? super 4u.gif
laikau kumstukus smile.gif
Papildyta:

ech.......
neperskaiciau iki galo  verysad.gif
nieka, kita men pavykx 4u.gif

Zinoma pavyks smile.gif jei ne kita, tai dar kita, bet tikrai prisikviesim zirniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 06, 14:15)
Zinoma pavyks  smile.gif  jei ne kita, tai dar kita, bet tikrai prisikviesim zirniuka  wub.gif

mes uz tave friends.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 12 06, 12:26)
mes uz tave  friends.gif

Labai aciu aciuks.gif 4u.gif

O as seku tema, idomu kaip jums seksis, vis galvoju gal kazkuri jau uzmate II mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš ryt dar nedarysiu testo, nes... jau nespėsiu jį šian nupirkti... o gal tai ženklas, kad ir neprireiks man jo... cool.gif
Atsakyti