Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 17:47)
Net gi sitaip?  g.gif O as jau buvau sventai isitikinusi, kad jau siandien isvysiu ryyyskius II  doh.gif

Na vienzo, laukiu toliau, bet jei nepavyks.... oi kaip zliumbsiu, noriu leliuko...
Papildyta:
Green.apple, kaip tavo NT?

ta pati istorija, kaip ir pas tave biggrin.gif jau taip tikėjausi šian, bet pamačiau tik I. o po darbo, kai pažiūrėjau į testą, na voos vooooos kažką ten galima įžvelgt (jei tik tai ne mano haliucinacijos lotuliukas.gif )

ederi, o tu savo testukus iš kart išmetinėji? po kiek laiko irgi nieko nerodo? g.gif

QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 18:47)
o jau krutine kaip skauda... nezmoniskai  doh.gif

ir man...ir jei tai ne neštumas, tada klausimas- kodėl taip jį skauda? g.gif

QUOTE(ederi @ 2009 12 08, 20:02)
uzkniso tas laukimas juodai...  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Miledi @ 2009 12 08, 20:24)
nu ka ir as su blogom naujienom doh.gif

na va... unsure.gif kaip gaila.... tikiuosi per kitą O užkibs koks lelius būtinai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green.apple: 08 gruodžio 2009 - 22:27
Man prasidejo mm, ryte dar testuka sugadinau smile.gif Vienintelis dziaugsmas, kad per artejancias sventes nereikes aiskinti, kodel negaliu isgerti taures vyno smile.gif Pirmu menesiu dziaugsma norisi pasilaikyti tik sau.
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2009 12 09, 11:59)
Man prasidejo mm, ryte dar testuka sugadinau smile.gif Vienintelis dziaugsmas, kad per artejancias sventes nereikes aiskinti, kodel negaliu isgerti taures vyno smile.gif Pirmu menesiu dziaugsma norisi pasilaikyti tik sau.

vaje,nu bet nieko,pavyks veliau,zinai,,as irgi vis apie sventes pagalvoju,tai ir kyla kartais abejones,gal ir gerai,kad ne nestuke.gif ,o gal ir ne,vis tiek tik pirma men. bandom ax.gif nors mmm dar nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 09 gruodžio 2009 - 11:13
sveikos,mergytes! 4u.gif uoj kiek daug jus priraset smile.gif as galvoju kada man tos mm,bet net nezinau kada jos turi prasideti... blink.gif sirgau praeita menesi,bet taip nesamoningai kad nieko nebesuprantu...nuo skrydziu susimakalavo viskas,bet taip normaliai ir nesirgau...tai nezinau ar jos man turi gale men prasidet kaip iprastai,bet tada jau 1,5men praeje nuo praeitu butu,ar menesio vidury,kai tas kelias dienas sirgau... g.gif pykina kiekviena vakara,naktim rugstys kyla,kiekviena vakara maudzia pilva,nugara lyg pries mm,jau kelias savaites bet taip ir nesusergu tai nesuprantu...testai nieko nerodo,tai galvoju nedarysiu ir palauksiu kol kas... ax.gif gal netrukus kazka gero pamatysiu 4u.gif
Atsakyti
palauksiu gal iki men viduriuio ir tada testuka pakartosiu...bet tai keista jau pora sav taip piva maudzia,o mm kaip nera taip nera...niekad taip nebudavo.savaite pries tai pamausdavo ir viskas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 09, 13:49)
palauksiu gal iki men viduriuio ir tada testuka pakartosiu...bet tai keista jau pora sav taip piva maudzia,o mm kaip nera taip nera...niekad taip nebudavo.savaite pries tai pamausdavo ir viskas.... g.gif

Tai gal geras zenklas 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2009 12 09, 19:33)
Tai gal geras zenklas 4u.gif  nestuke.gif

niu matysim..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2009 12 09, 12:59)

prisijungiu prie taves.. vis delto prasidejo nelemtosios mm.. verysad.gif
na, bet ka padarysi, tesim ketinimus toliau irnesakyk.gif

mazgiuke1 -> lauksim geru ziniu apie II, tau jau lyg ir svieciasi nestuke.gif thumbup.gif

ederi, green.apple, Bitute1977 (hm, kas dar? g.gif ) -> lauksim geru ziniu ir pasisekimo visoms didziausio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeliukas11: 09 gruodžio 2009 - 19:50
dar pamirsau pasakyt,kad i tulika kas 20min lakstau...nakti niekad neidavau,o dabar po 3-4kartus...taip buvo ir su pirmuoju nestumu,bet daug veliau...tai nezinau ar tik prasidejus nestumui gali taip buti...nu zodziu...galva sukasi,nieko nesuprantu,tik laukiu kada greiciau praleks dar kokia savaitele ir aiskiau viskas bus 4u.gif
na o jus,kas susirgot mm neliudekit...gandriukai megsta netiketai atskrist smile.gif tikrai ju sulauksit!!!jei ne gandras gal kaledu senis pilviuko gyventoja atnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 09, 20:33)
dar pamirsau pasakyt,kad i tulika kas 20min lakstau...nakti niekad neidavau,o dabar po 3-4kartus...taip buvo ir su pirmuoju nestumu,bet daug veliau...tai nezinau ar tik prasidejus nestumui gali taip buti...nu zodziu...galva sukasi,nieko nesuprantu,tik laukiu kada greiciau praleks dar kokia savaitele ir aiskiau viskas bus  4u.gif
na o jus,kas susirgot mm neliudekit...gandriukai megsta netiketai atskrist smile.gif tikrai ju sulauksit!!!jei ne gandras gal kaledu senis pilviuko gyventoja atnes mirksiukas.gif

Labas vakaras smile.gif

Na lyg viena nestuke.gif is musu burelio turesim 4u.gif mirksiukas.gif

Butu pati geriausia dovanele Kaledu proga, mazas, siltutis, plikutis, be dantu
2.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 09, 22:03)
Labas vakaras  smile.gif

Na lyg viena  nestuke.gif is musu burelio turesim  4u.gif  mirksiukas.gif

Butu pati geriausia dovanele Kaledu proga, mazas, siltutis, plikutis, be dantu
2.gif  wub.gif

graziai pasakyta... smile.gif uoj tie mazyliai tikri stebukleliai...daug vargelio,bet dziaugsmeliu dar daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis,

prisiduodu su savo naujienom:

vakar ryte testukas rode I, bet mm vis neateina, o krutine skaudejo taip, kad tyte pabudau nuo skausmo ... g.gif

Vienu zodziu dar vis laukiu ir tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti