sveikos merginos, prisijungiu prie jusu ir norejau paklaust ar tikrai imanoma pastot tik per vaisingas dienas, ar nebutinai reikia jas skaiciuoti, o tiesiog nesisaugoti ir viskas
Mes nesisaugojom 4men,nepavyko pastoti
,tad penkta men pirkausi ovuliacinius testukus,ir lygtai pavyko.
Jovita sveikinu
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 13:49)
neliūdėk, o kiek tau dienų po O?
Nu kaip gaila
,o as taip tikejau.Bet tai kur ta antra juostele dingo,juk anakart ja matei.Jai ateis tos nelabosios mm
,po to nueik pas daktare,gal tu buvai pastojus tik persileidai.
Ugniuke gailesites kad paklauset
nes dabar tiek prirasysiu tiesiog neturiu su kuo pasitarti nzn kas man darosi
dariausi rapipreg testa rode tokia balta juotele vos iziurima draugas irgi ja isziurejo.man skauda nugara labai gyd.sake kad nervu sakneliu uzdegimas tai geriu vaistus gal nuo to ir temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai bet jau baigiu vaistus isgert o temp nepraeina.
dariaus testa nes supykino rode ta vaiduokli po to kas kelias dienas dariausi puoduka pokeliu dienu dar kazkoki o po to viola tai tie rode 1 girdejau kitam fm kad galima pastoti per mmm ar po ju .mes su draugu po mmm nesisaugom 5 dienas ir jis ten viska padaro
iki mmm man dar savaite gera mzd as neskaiciuoju ovuliacijos ir tik mzd zinau kada mmm turetu but o si men mmm buvo savaite mzd anksciau pakiles apetitas padidejas pilvas,lakstau i tuoleta,o vakar ir uzvakar tai is vis nesupratau nieko tik usigesinam sviesa atsigulam miegot ir man pradeda ziauriai sona arba vien arba kita skaudet ir pilva raizyt biski krutine padidejo bet neskauda man jos ir pries mmm man niekada neskauda gal 1d pries vos vos pora kartu pamaudzia pilva ir viskas kartais is vis nieko nu bet vakar ir sianakt tai......... net nemoku paaiskint tokio keisto skausmo ir tokia nuojauta keista nu ziauriai keista gal cia as tiesiog uzsiciklinau ir viskas
nu keista gal man jau su protu negerai...
pvz sianakt visa nakti sapnavau teigiama testa nu nzn ar gali but kad as po mmm pastojau o po to buvo mmm bet tai testas tai parodytu tada ryskius 2 bruksnius.nu baigiau romana
sory kad taip ilgai
Papildyta:
zinokit jovita nieko as nebesuprantu visai
dar parasiau kas man darosi kur ugniuke klause nieko nesuprantu 
Papildyta:
o del juosteles tai ir mano draugas ja mate ne as viena bet ta juostele buvo baltam fone tokia sampano spalvos bruksniukas bet matomas
Papildyta:
Papildyta:
o del juosteles tai ir mano draugas ja mate ne as viena bet ta juostele buvo baltam fone tokia sampano spalvos bruksniukas bet matomas
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 15:27)
Ugniuke gailesites kad paklauset
nes dabar tiek prirasysiu tiesiog neturiu su kuo pasitarti nzn kas man darosi
dariausi rapipreg testa rode tokia balta juotele vos iziurima draugas irgi ja isziurejo.man skauda nugara labai gyd.sake kad nervu sakneliu uzdegimas tai geriu vaistus gal nuo to ir temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai bet jau baigiu vaistus isgert o temp nepraeina.
dariaus testa nes supykino rode ta vaiduokli po to kas kelias dienas dariausi puoduka pokeliu dienu dar kazkoki o po to viola tai tie rode 1 girdejau kitam fm kad galima pastoti per mmm ar po ju .mes su draugu po mmm nesisaugom 5 dienas ir jis ten viska padaro
iki mmm man dar savaite gera mzd as neskaiciuoju ovuliacijos ir tik mzd zinau kada mmm turetu but o si men mmm buvo savaite mzd anksciau pakiles apetitas padidejas pilvas,lakstau i tuoleta,o vakar ir uzvakar tai is vis nesupratau nieko tik usigesinam sviesa atsigulam miegot ir man pradeda ziauriai sona arba vien arba kita skaudet ir pilva raizyt biski krutine padidejo bet neskauda man jos ir pries mmm man niekada neskauda gal 1d pries vos vos pora kartu pamaudzia pilva ir viskas kartais is vis nieko nu bet vakar ir sianakt tai......... net nemoku paaiskint tokio keisto skausmo ir tokia nuojauta keista nu ziauriai keista gal cia as tiesiog uzsiciklinau ir viskas
nu keista gal man jau su protu negerai...
pvz sianakt visa nakti sapnavau teigiama testa nu nzn ar gali but kad as po mmm pastojau o po to buvo mmm bet tai testas tai parodytu tada ryskius 2 bruksnius.nu baigiau romana
sory kad taip ilgai
Papildyta:
dar parasiau kas man darosi kur ugniuke klause nieko nesuprantu 
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Viskas tvarkoj, kalbėk, tam čia visos ir esam
Visų pirma, kokio ilgumo tavo ciklas? Nes 5 dienos po mmm, tai yra labai daug, žinant, kad spemiukai gali išgyventi iki savaitės vaisingose gleivėse ir taip sulaukti Ovuliacijos. Taigi pastoti pasimylėjus 5 dienos mmm, šansų pastoti (žinoma jei ciklas nėra labai ilgas) labai daug
Kitas dalykas, visi tavo požymiai gali būti ne tik tikrojo nėštumo, bet ir psichologinio nėštumo (taip jį dabar vadinu, perskaičius vienoje knygoje), kadangi pati tokį apturėjau mėnesį prieš pastojant su sūneliu - buvo visi nėštumo požymiai, net vieną naktį vyras vežė į Antakalnio klinikas, nes nuo pilvo skausmų jau negalėjau net paeit, ir ką - viską ištyrė ir viskas buvo tvarkoje, nėštumo nebuvo. Nuo kitos dienos, visi skausmai dingo, nors prieš tai jie vis stiprėdami mane kankino savaitę. Beje, kitą mėnesį pastojau, nuo ovuliacijos iki tariamų mėnesinių, kol pasidariau testuką (parodė 11DPO) JOKIŲ pojūčių nebuvo
Trečia, kadangi vartojai vaistus ir buvo uždegimas, tavo pačios ir vaikučio sveikatos labui, būtų geriau, kad pastotum kitą mėnesį
Ketvirta, jei iki mmm tau dar savaitė, tai testas realiai dar neturėtų rodyt, nes nuo O reiškia praėjo dar tik 5-8 dienos, taip, kad, visko dar gali būti. Palauk bent 3 dieneles ir dar pabandyk NT, ir atsipalaiduok
Papildyta:
O APIE CIKLA TAI NET NEISIVAIZDUOJU KAIP TEN YRA KIEK ZINAU TAI MAN TARKIM BUNA VIENA MEN 28 DIENA O KITA MEN 30 ARBA 31 KAZKAS TOKIO NU MENESINES TAIP SLENKA AS CIA TURBUT JUM JUOKO SUKELIU IS TIKRO TAI NEZINAU KAIP TEN SKAICIUOJASI MANO ZINIOS PASIBAIGIA TUO KAD ZINOJAU IKI DABAR KAD 5 DIENOS POMMM NEVAISINGOS O PRIES MMM GALA AR VIDURY KELIOS VAISINGOS DIENOS YRA IR IS VIS AS TIK KARA PAS GINE BUVUS LABAI NEPATIKO DAR KAIP PASNEKEJO TEN INAI TAI...SU MIRTINU REIKALU AS TEN TIK EICIAU I TA PRAGARA
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 16:06)
Papildyta:
O APIE CIKLA TAI NET NEISIVAIZDUOJU KAIP TEN YRA KIEK ZINAU TAI MAN TARKIM BUNA VIENA MEN 28 DIENA O KITA MEN 30 ARBA 31 KAZKAS TOKIO NU MENESINES TAIP SLENKA AS CIA TURBUT JUM JUOKO SUKELIU IS TIKRO TAI NEZINAU KAIP TEN SKAICIUOJASI MANO ZINIOS PASIBAIGIA TUO KAD ZINOJAU IKI DABAR KAD 5 DIENOS POMMM NEVAISINGOS O PRIES MMM GALA AR VIDURY KELIOS VAISINGOS DIENOS YRA IR IS VIS AS TIK KARA PAS GINE BUVUS LABAI NEPATIKO DAR KAIP PASNEKEJO TEN INAI TAI...SU MIRTINU REIKALU AS TEN TIK EICIAU I TA PRAGARA
Nusiramink ir pasidaryk NT, kai jau turės būti mmm, nes kuo labiau nervuosies, tuo daugiau tau reikšsi visi nėštumo požymiai, nesvarbu, ar laukieisi ar ne
O ciklas kaip suprantu pas tave 28-31 diena, tai galiu pasakyti tik tiek, kad labai nesivadovaučiau tuo, kad 5 dienos po mmm yra nevaisingos, va, kad prieš mmm tiek dienų, tai tikimybė kokia 99 proc., kad nepastosi (būna veinetai, kurios pastoja prieš mmm), bet kurios pastoja po mmm, labai daug, pasiskaityk, net tema apie tai yra
O kai būni nėštuke, iki kokios 6 sav. gali nebūti JOKIŲ POŽYMIŲ, kitoms ir nuo 6 sav. nei pykina, nei ką. Čia labai individualu, pagal tai tikrai nensupręsi