Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 16, 23:45)
nu vaisingos nakties, as ryt turbut pirmam smalsumui nugaleti nusipirksiu testuka pirmaji smile.gif

aciu biggrin.gif sekmes su testuku!!!o jei neigiamas nenusimink...ateis vistiek leliukas,kai jam laikas bus 4u.gif labanakt visoms planuojancioms ir besilaukiancioms!!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 16, 23:20)
mes nesisaugom jau menesi, kada iki menesiniu liko gal savaite, tai vat kad negadinti tu testuku noriu sulaukti pirmuju simptomu bet kad ju nelabai matosi tokiu akivaizdziu, mano mama su sese irgi du menesius sirgo menesinem, bet kantrybes kadangi nerasta, tai galvoju testuka jautresni pasidaryti, tik galvojau ar nebus per anksti  g.gif , bijau nusivilti, nes jei nescia tai bus apie  2 sav maximum, kartais pyktis ima net, kodel tos kurios neplanuoja taip lengvai pastoja, o kai jau pradedi planuoti nieko....

Sveikute, as vakar kai dariau NT,buvo like iki mm 5 dienos,pirkau Viola,tai labai labai labai neryski atsirado rausva jusotele antra,o kai vakare grizus is darbo paziurejau-jau visai ryski smile.gif Tikiuosi nemeluoja testas ax.gif
Darysiu dar po keliu dienu kita NT,kad isitikinti.
Taip,kad gal bandyti verta,jei kantrybes neturi smile.gif O gal jua darei NT ir zinai rezultata?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o ka jus manot apie NT "Comfort", ar jis pakankamai jautrus, jei darysiu 9-10 DPO, ir likus 2-3 dienom iki mm? unsure.gif
kur ta testuka "Viola" galima isigyt ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
labukas visoms, as esu naujoke,siek tiek zaloka. su vyru planuojam vaikeli, bet kad niekas nesigauna. jau 5 menesis kai darom bet neiseina. jau kartais ir pyktis ima, pradedu nervintis galvoti, jog negaliu tureti, o tai zinau kad negerai. geriu ir folijo rugsti, jau tuoj antra buteliuka gersiu, nepadeda. kas galit patarti kaip tiksliai apskaiciuoti tas vaisingas dienas, nes jau nisiskai nesuprantu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 17, 12:02)
Sveikos  4u.gif

o ka jus manot apie NT "Comfort", ar jis pakankamai jautrus, jei darysiu 9-10 DPO, ir likus 2-3 dienom iki mm?  unsure.gif
kur ta testuka "Viola" galima isigyt ir kiek jis kainuoja?

Nesi girdejusi nieko apie "Comfort" g.gif
Viola,tai brangus,bet ka nepadarysi del nestuke.gif smile.gif Kainuoja pie 20 litu, as pirkau Eurovaistineje.Ten rasoma, kad galima daryti nelaukiant (t.y. pries) mm.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteingute @ 2009 12 17, 12:10)
Nesi girdejusi nieko apie "Comfort"  g.gif
Viola,tai brangus,bet ka nepadarysi del  nestuke.gif      smile.gif  Kainuoja pie 20 litu, as pirkau Eurovaistineje.Ten rasoma, kad galima daryti nelaukiant (t.y. pries) mm.
Sekmes  4u.gif

bet jei antroji faze pas mane mazdaug 11-12 d. , tai ar 9-10 DPO kazka gali parodyt? bent vaiduokli?
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2009 12 17, 12:09)
labukas visoms, as esu naujoke,siek tiek zaloka. su vyru planuojam vaikeli, bet kad niekas nesigauna. jau 5 menesis kai darom bet neiseina. jau kartais ir pyktis ima, pradedu nervintis galvoti, jog negaliu tureti, o tai zinau kad negerai. geriu ir folijo rugsti, jau tuoj antra buteliuka gersiu, nepadeda. kas galit patarti kaip tiksliai apskaiciuoti tas vaisingas dienas, nes jau nisiskai nesuprantu. smile.gif

sveika smile.gif nesinervink ir viskas bus gerai...ne taip greit tie vaikiukai ateit nori smile.gif kitiem ir metus nepavyksta,tad atsipalaiduok ir viskas bus gerai.na as irgi nemoku apskaiciuot tu vaisingu dienu,tai remiuosi situ nestumo planuokliu smile.gif nezinau ar pades,ar ne,bet idomu 4u.gif
http://supermama.lt/...t/view/125/112/
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2009 12 17, 12:09)

sveika,
galima skaiciuoti pagal temperatura, bet mano nuomone tj sudetinga, ryte dar neatsikelus is lovos matuotis temp. na bet nieko nekainuoja. man buvo paprastesnis variantas su OT (ovuliaciniai testukai) juos darasiki kaip nestumo testa tik ne s rytiniu slapimu ir priestai reik buti 2-3 val nevalgius. yra temutes kur sneka apie BT matavimus (t.y. temperaturos) ir OT sitoi temoi yra ir mergina kuri platina labai gerus testus is jos gali nusipirkti zymei pigiau nei is vaistines mirksiukas.gif sekmes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 17, 13:26)
sveika smile.gif nesinervink ir viskas bus gerai...ne taip greit tie vaikiukai ateit nori smile.gif kitiem ir metus nepavyksta,tad atsipalaiduok ir viskas bus gerai.na as irgi nemoku apskaiciuot tu vaisingu dienu,tai remiuosi situ nestumo planuokliu smile.gif nezinau ar pades,ar ne,bet idomu 4u.gif
http://supermama.lt/...t/view/125/112/

as pagal sita bandziau apsiskaiciuoti ir sutapo su testais, bet kadangi pas mane nereguliarios buna, kartais pora menesiu reguliarios poto vel kokia 4-5 dienas persoka. bet si karta sutapo. jis labai gerai kai normalus ciklas ta prasme regulerus
Atsakyti
Sveikutės! 4u.gif mes jau su MB kelis menesius nesisaugom nes l.norim vaikelio. Šią savaitę turėjo prasidėti mėnesinės, bet tik truputi pakraujavo ir nustojo... unsure.gif man visada būdavo laiku ir normalios mėnesinės tai pagalvojau gal jau nestuke.gif ......bet testas sako "NE" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2009 12 17, 16:07)
Sveikutės! 4u.gif mes jau su MB kelis menesius nesisaugom nes l.norim vaikelio. Šią savaitę turėjo prasidėti mėnesinės, bet tik truputi pakraujavo ir nustojo...  unsure.gif man visada būdavo laiku ir normalios mėnesinės tai pagalvojau gal jau  nestuke.gif ......bet testas sako "NE"  verysad.gif

Testas gali ir nerodyti nestumo, geriau pasidaryti tokiu atveju kraujo tyrimus - 100 proc. isitikinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip susinervinau, kad net pamiršau apie tokius kraujo tyrimus. Ačiū, kad priminėte.. 4u.gif reikės pasidaryti.
Atsakyti
mes vakar dukryte "gaminom" 4u.gif atsipalaidavau,negalvojau pastosiu ar ne..kaip bus taip...bet aisku tikiuosi geriausio ax.gif gal turesim maziuke...skaiciau kitose temose,kad nemazai yra pastojusiu iskart po mm..tai mes vakar po ju ir "darbavomes"..nors siek tiek tepliojo dar..tai ir siandien pastebejau kad dar tepa,tai gal ir isbego mergyte musu... verysad.gif nezinau...na bus matyt kaip ir kas...dar iki mm liko laiko,gal spes vaikiukas i pilveli pasibelst 4u.gif
Atsakyti