Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Milka_ @ 2009 12 10, 16:12)
Sveikutes  4u.gif

Turbut per daug planavom ir per daug tikejomes, kaip suprantu, dauguma cia musu bando tik pirma menesi  ax.gif
As net neturejau tokios minties, kad gali nepavykti  doh.gif emociskai ir fiziskai buvau tam pasiruosus, ir prisigalvojus i ateiti jau buvau, kaip tevams ir artimiesiems per Kaledas  pranesiu sia dziugia naujiena, o gavosi kaip  rolleyes.gif
Si menesi sau daviau zodi, kaip bus taip bus, ir negalvosiu apie tai, uzkibs tai uzkibs, turbut  2.gif laukia pacio geriausio ir tinkamiausio laiko  smile.gif

Sveikutes, as lygiai taip pat, planavau, tikejausi, kad per kaledas pranesiu dziugia zinia, ir siandien mm atejo, nebutu 13ta diena doh.gif
Teks kita menesi darbuotis intensyviau. Sekmes visoms planuojancioms!!!
Atsakyti
Sveikos!!!su pirmu vaikiuku tai 2men sirgau.menesines keistos buvo,pajauciau.silpnos,trumpos...bet galvojau gal seip kas.vaikelio norejom,bet nesitikejau kad laukiuosi.. smile.gif taip jau intensyviai jo neplanavom.nieko nejauciau isvis!3men kai nesusirgau pradejau galvot kad kazkas netaip,bet savaite testo dar nepirkau.bet kai jau pradejo ziauriai pykint,rytais lekdavau iskart i tualeta,tai nusprendziau testuka pasidaryt.ir iskart parode 2 juosteles,kaip neparodys kai jau 3men nescia buvau smile.gif sokas istiko kai suzinojau,kad tiek laiko jau pilvelyje gyventoja turiu 4u.gif
praeita men sirgau labai trumpai ir silpnai,kelias dienas tik.dabar vel,ziuriu kad po 2dienu man baigiasi jau...vos vos teplioja.siandien pykino labai,svarsciau jau kad gal iki tuliko reik begt,bet kazkaip praejo...tai nezinau...gal yra maziukas pilvelyje... 4u.gif
noreciau... 4u.gif tik nenoriu jau testu gadint...nieko nerode pries mm,tai kaip manot,pasidaryt man ji sia savaite ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 14, 13:20)
noreciau... 4u.gif tik nenoriu jau testu gadint...nieko nerode pries mm,tai kaip manot,pasidaryt man ji sia savaite ar ne? g.gif

Sveika, 4u.gif
O gal del sventos ramybes pasidaryti ax.gif As bent jau sugadinciau, kad neliktu abejoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
[/quote]

Sveikute,

As tai tavo vietoje tikrai daryciau ir butu ramiau ax.gif
Atsakyti
mazgiuke1 -> lauliam laukiam geru naujienu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes... 4u.gif kazkaip bijau testa darytis...o jei vel neigiama parodys..gal palaukt dar... smile.gif nezinau...na bet jauciu iki savaites pabaigos ilgiausiai istversiu nepasidarius testuko smile.gif ir papykina,ir silpna buna,na tikekimes testuko rezultatai nudziugins... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
As jau neiskenciau-nusipirkau siandien Viola testa ,rytoj ryte jau darysiu ax.gif
Raso,kad galima si NT daryto pries menesines, tikiuosi,kad rodys teisingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteingute @ 2009 12 15, 20:00)
Sveikutes
As jau neiskenciau-nusipirkau siandien Viola testa ,rytoj ryte jau darysiu  ax.gif
Raso,kad galima si NT daryto pries menesines, tikiuosi,kad rodys teisingai  unsure.gif

uoj,sekmes tau!!!lauksim laimingu ziniu... 4u.gif parasyk kai tik suzinosi atsakyma smile.gif
Atsakyti
"
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 15, 23:54)
uoj,sekmes tau!!!lauksim laimingu ziniu... 4u.gif parasyk kai tik suzinosi atsakyma smile.gif
"

Labas rytas smile.gif
Dariau NT ir net nezinau zinokit g.gif Is pradziu praejo rysketi tik viena, ryski ryski juosta,tada po kokiu 10 min iziureti pradejau lyg tai kakzoki seseli, bet galvoju vaidenasi,tada dar veliau,kai pradziuvo daugiau, tas seselis dar paryskejo,tai iseiant i darba matesi vos vos iziurima juostele, tokia kaip seselis,bet matosi kazkokia juostele, tai net nezinau g.gif Paziuresiu dar grizus is darbo,nors rasoma,kad vertint per 5 min,bet kiek skaiciau ,daugekiui isryskejo veliau..Kaip jus manot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteingute @ 2009 12 16, 09:35)
""
Labas rytas  smile.gif
Dariau NT ir net nezinau zinokit  g.gif  Is pradziu praejo rysketi tik viena, ryski ryski juosta,tada po kokiu 10 min iziureti pradejau lyg tai kakzoki seseli, bet galvoju vaidenasi,tada dar veliau,kai pradziuvo daugiau, tas seselis dar paryskejo,tai iseiant i darba matesi vos vos iziurima juostele, tokia kaip seselis,bet matosi kazkokia juostele, tai net nezinau  g.gif  Paziuresiu dar grizus is darbo,nors rasoma,kad vertint per  5 min,bet kiek skaiciau ,daugekiui isryskejo veliau..Kaip jus manot  ax.gif

Sveika smile.gif

Rezultata vertinti galima ir po 5-10 min, bent jau taip raso ant paciu NT pakuociu. Manau jei nieko nebutu, tai nieko ir nesimatytu ax.gif Netikslu vertinti rezultata po pusvalndzio ar praejus keliom valandom. Pabandykite dar po dienos pasidaryti, juostele jau turetu buti ryskesne. Sekmes 4u.gif
Visgi galvoju, kad tai nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteingute @ 2009 12 16, 11:35)
""
Labas rytas  smile.gif
Dariau NT ir net nezinau zinokit  g.gif  Is pradziu praejo rysketi tik viena, ryski ryski juosta,tada po kokiu 10 min iziureti pradejau lyg tai kakzoki seseli, bet galvoju vaidenasi,tada dar veliau,kai pradziuvo daugiau, tas seselis dar paryskejo,tai iseiant i darba matesi vos vos iziurima juostele, tokia kaip seselis,bet matosi kazkokia juostele, tai net nezinau  g.gif  Paziuresiu dar grizus is darbo,nors rasoma,kad vertint per  5 min,bet kiek skaiciau ,daugekiui isryskejo veliau..Kaip jus manot  ax.gif

oi neapsigauk,man taip nekarta buve jau prisisvajoji o viskas paukst ir subliuksta,jai juostele vos matyti ir jinai turi tos ruzavos spalvos tai gali buti nestuke.gif o jai tiktai seselis(ispaudas matosi) tai schmoll.gif nestuke.gif ,geriausia palaukti pora dienu ir poto pabandyti,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 16, 11:37)
oi neapsigauk,man taip nekarta buve jau prisisvajoji o viskas paukst  ir subliuksta,jai juostele vos matyti ir jinai turi tos ruzavos spalvos tai gali buti nestuke.gif  o jai tiktai seselis(ispaudas matosi) tai  schmoll.gif  nestuke.gif ,geriausia palaukti pora dienu ir poto pabandyti,sekmes  4u.gif

Taip,baisu neapsigauti unsure.gif
Bet ta juostele rausva, ne ispaudas g.gif .
Reikes pakartoti po keliu dienu,tik gal jau paprastesni pirksiu NT,nes tas Viola labai jau brangus-apie 20 lt mokejau.
Atsakyti