Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(vaidalina @ 2009 12 18, 13:31)
Labai sveikinu  4u.gif
O kiek pas tave DPO iki mm gal zinai?

Ciklas apie 30 dienu. Kiek pastebejau O buna 16 diena, tai testa dariau 14-15 DPO

Ir aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
niu va jau kazkas ir turi geru naujienu smile.gif sveikinam sveikinam!!!! 4u.gif koks dziaugsmas per sventes....kaip gera zinoti,kad jau turi pilvelyje maziuka angeliuka...nieko geriau ir buti negali.na ar musu sio menesio rezultatai bus teigiami pamatysim po naujuju...bet jau taip dabar noretusi testuka pasidaryt,nors dar per anksti blush2.gif pagal ta nestumo planuokli,tai man vaisingiausia 23,24 diena,apytiksliai..vaikiuka vakar "gaminom",tai gal gausis kazkas... smile.gif na reiks dar ryt,poryt pasistengt ir gal uzkibs lelyte mazyte 4u.gif kaledos stebuklu metas,tad nenusivilkit,stenkites toliau ir pamatysit kaip stebuklas jus aplankys smile.gif as taip gerai nusiteikus,esu kupina tikejimo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 21, 14:51)
niu va jau kazkas ir turi geru naujienu smile.gif sveikinam sveikinam!!!! 4u.gif koks dziaugsmas per sventes....kaip gera zinoti,kad jau turi pilvelyje maziuka angeliuka...nieko geriau ir buti negali.na ar musu sio menesio rezultatai bus teigiami pamatysim po naujuju...bet jau taip dabar noretusi testuka pasidaryt,nors dar per anksti blush2.gif pagal ta nestumo planuokli,tai man vaisingiausia 23,24 diena,apytiksliai..vaikiuka vakar "gaminom",tai gal gausis kazkas... smile.gif na reiks dar ryt,poryt pasistengt ir gal uzkibs lelyte mazyte 4u.gif kaledos stebuklu metas,tad nenusivilkit,stenkites toliau ir pamatysit kaip stebuklas jus aplankys smile.gif as taip gerai nusiteikus,esu kupina tikejimo.... 4u.gif

Saunuole thumbup.gif sekmes beplanuojant mazyle 4u.gif
o as galvoju kaip cia isdrist rytoj NT pasidaryt.. bijau nusivilt, bet tuo paciu nekantrauju suzinot rezultatus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 21, 14:51)

labas merginos, jei norit kad kibtų-reikia daryt TAI kiekvieną dieną, seksuot seksuot seksuot.... ir nesakičiuot jokių ovuliacijų ir negadint testų biggrin.gif tegu tai būna kad ir juodas darbas tas seksas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2009 12 21, 15:36)
labas merginos, jei norit kad kibtų-reikia daryt TAI kiekvieną dieną, seksuot seksuot seksuot.... ir nesakičiuot jokių ovuliacijų ir negadint testų  biggrin.gif tegu tai būna kad ir juodas darbas tas seksas  lotuliukas.gif

na jau ne, juodu darbu vaikelio planavima nepavadinciau, o ir kasdien myletis kartais ir nesigauna ir nesinori.. rolleyes.gif
ir ne visom porom kiekviena diena myletis gerai, nes suprasteja spermos kokybe. Taigi kiekvienai porai labai individualiai reikia vaikelius planuot mirksiukas.gif nereikia taisykliu ir savos patirties primetinet mirksiukas.gif
Atsakyti
kasdien "tai" daryti neimanoma...dziaugiames kai galim su vyru tik dviese pabut..kol uzmigdai maziuka,kol pati nueini miegot,dar vyras po darbu...tai buna jis pirmas uzmiega,man nespejus i lova ilipt,arba as uzmiegu isvargus po dienos...arba tik pradejus dziaugtis vienam kitu paciame buciniu ikarstyje, pabunda mazylis....ir tenka viska vel dienai atidet...tad to daryt mum kasdien niekaip nesiseitu... biggrin.gif na kad ir reciau,bet tikiuosi vistiek iseis mergyte nulipdyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 21, 16:10)
na jau ne, juodu darbu vaikelio planavima nepavadinciau, o ir kasdien myletis kartais ir nesigauna ir nesinori..  rolleyes.gif
ir ne visom porom kiekviena diena myletis gerai, nes suprasteja spermos kokybe. Taigi kiekvienai porai labai individualiai reikia vaikelius planuot  mirksiukas.gif nereikia taisykliu ir savos patirties primetinet  mirksiukas.gif

atsiprašau, turbūt ne taip mane supratot, tikrai neprimetinėju...
Atsakyti
niu kur visos busimos mamytes dingot? 4u.gif tylu,ramu...turbut dovanas pakuojat smile.gif as vis galvoju kaip noriu stebukliuko... smile.gif nekantrauju testa pasidaryt...bet per anksti dar.bet taip noretusi zinot,kad sulauksim kleckiuko leliuko... smile.gif gal kas jau turi geru naujienu? 4u.gif
Atsakyti
uoj kaip cia tylu ramu...pamaciusios 1 pagaliuka testukuose visos dingo....turbut stengiasi stebukliuka padaryt su tetukais ir nera kada parasyt 4u.gif na sekmes visoms!parasykit....laukiam geru naujienu smile.gif graziu jums svenciu,dosnaus kaledu senio ir mazo mazo stebukliuko pilvelyje.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2009 12 21, 14:36)
labas merginos, jei norit kad kibtų-reikia daryt TAI kiekvieną dieną, seksuot seksuot seksuot.... ir nesakičiuot jokių ovuliacijų ir negadint testų  biggrin.gif tegu tai būna kad ir juodas darbas tas seksas  lotuliukas.gif

dristu papriestaraut,kiekviena diena tikrai nereiktu "stengtis",nes suprasteja vyro sperma rolleyes.gif dazniausuai visi pataria kas antra diena thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(marmelade @ 2009 12 26, 10:40)
dristu papriestaraut,kiekviena diena tikrai nereiktu "stengtis",nes suprasteja vyro sperma rolleyes.gif dazniausuai visi pataria kas antra diena thumbup.gif  nestuke.gif

Papildyta:
Cia bandau parasyti zinute, jau senai berasiau doh.gif ir nelabai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 27 gruodžio 2009 - 22:28
QUOTE(mazgiuke1 @ 2009 12 21, 17:36)
kasdien "tai" daryti neimanoma...dziaugiames kai galim su vyru tik dviese pabut..kol uzmigdai maziuka,kol pati nueini miegot,dar vyras po darbu...tai buna jis pirmas uzmiega,man nespejus i lova ilipt,arba as uzmiegu isvargus po dienos...arba tik pradejus dziaugtis vienam kitu paciame buciniu ikarstyje, pabunda mazylis....ir tenka viska vel dienai atidet...tad to daryt mum kasdien niekaip nesiseitu... biggrin.gif na kad ir reciau,bet tikiuosi vistiek iseis mergyte nulipdyti... 4u.gif

Na mums tai pavyko 6 bandymas. O tai darem tikrai retai blush2.gif kazkur karta i savaite mazdaug. Nes salygos labai panasios i tavo- kol as ateidavau i lova vyras jau knarkdavo.Tad manau nedarant tai kiekviena diena, tikrai viskas imanoma. Svarbu, kad butu malonumas, o ne pareiga ir viskas pavyks biggrin.gif
Atsakyti