Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(Padushkele @ 2010 01 27, 16:19)
Reiks ryt ryte pakartot  blush2.gif  negaliu patikėt dar  bigsmile.gif
visai neplanuotas, bet jau laukiamas  bigsmile.gif

aš jau po pakartojimo, na ir dar vienas vaiduokliukas ax.gif
Kažin, kraujo tyrimas jau irgi rodytu, jei laukiuosi? blush2.gif

niekaip negaliu patikėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 28, 08:50)
aš jau po pakartojimo, na ir dar vienas vaiduokliukas  ax.gif
Kažin, kraujo tyrimas jau irgi rodytu, jei laukiuosi?  blush2.gif

niekaip negaliu patikėt  doh.gif

Kiek dienu po O?
Siaip lyg jau 11 DPO kraujas turi rodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 27, 15:44)
Laba diena,
kreipiuosi dėl nešališku akių vertinimo ax.gif

user posted image

Kas nors matosi, ar tik man?  blush2.gif smile.gif
ciklas visiškai nereguliarus, bet nuo galimo pastojimo apie 11d.

na tai sveikinu ir tikrai matosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 28, 00:44)
Laba diena,
kreipiuosi dėl nešališku akių vertinimo ax.gif

user posted image

Kas nors matosi, ar tik man?  blush2.gif smile.gif
ciklas visiškai nereguliarus, bet nuo galimo pastojimo apie 11d.

vau 4u.gif ia skaitosi jau, kad matosi?????? Super, reiks pakartoti ir man testuką, nes kažką panašaus ir savajame mačiau, bet pagalvojau, kad ne, nes neryšku.
Sveikinu Padushkele nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 25, 04:07)
nelabai supratau  g.gif  chia kuriu mm nuo paskutiniu ar nu neatejusiu?

kaip chia taip gali but jei realiai laukiuosi mazdaug nuo sausio 8-10 d.? tai paskaiciavus man gaunas kad zirniukui 3ia savaite prasides rolleyes.gif
idesiu savo testukus parodyt, bet nusipirkau dar viena ryt ish ryto darysiu paziuret ar paryskejo  biggrin.gif
user posted image

Oi kaip smagu matyti tokį ryškų II, nuoširdžiausi sveikinimai tapus nestuke.gif
Atsakyti
Oi kokie ankstyvi sveikinimai ax.gif
Ačiū mergaitės, jau pradedu po truputi tuo patikėt, šiandien mano vaiduokliukas jau gerokai ryškesnis blush2.gif
Atsakyti
jbaniukaityte, aciu labai smile.gif kiekviena diena jauciu nepsakoma dziaugsma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 20, 11:05)
Sveikinu  4u.gif
Kava - pirmas pozymis. Man budavo bent jau. Ir sisiojimas kas 20 minuciu.

labas panos,paskaitinejau ka cia rasote..........as ir esu is tu planuojanciu....tai as ir pastaruoju metu kaip i tulika daznai pradejau begioti......bet nieko nesitikiu,kadangi men velavo 2 sav ir susirgau......o as jau tikejausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 29, 12:01)
Oi kokie ankstyvi sveikinimai  ax.gif
Ačiū mergaitės, jau pradedu po truputi tuo patikėt, šiandien mano vaiduokliukas jau gerokai ryškesnis  blush2.gif

O aš dar niekaip netikiu, nors jau matomi normaliai II

QUOTE(pipiriux @ 2010 01 29, 16:03)
labas panos,paskaitinejau ka cia rasote..........as ir esu is tu planuojanciu....tai as ir pastaruoju metu kaip i tulika daznai pradejau begioti......bet nieko nesitikiu,kadangi men velavo 2 sav ir susirgau......o as jau tikejausi verysad.gif

mirksiukas.gif Požymiai kiekvienąkart vis kiti. Neimk į galvą ir tikėkis. Aš kaip tik kai nestuke.gif į tūliką beveik neinu blush2.gif O va, jei mm vėluoja, tai jau garantuotai nestuke.gif
Atsakyti
o as visai pasimeciau. mm veluoja dar tik 3 dienos, bet krutine labai jautri. skauda, jei priliecia, tai is viso, gatava nezinau ka padaryti. temperatura 37-37,4 jau daugiau nei 10 dienu..
mm kaip ir prasidejo, kaip ir ne. biski patepe vakar ir viskas.gal pora lasiuku. o kai sergu ir tikruju, tai su tuo nesulyginsi. o maudzia visur. ir nugara ir pilva.
o testas kaip neigiamas taip neigiamas. gal 5 jau dariau..
vaikiuko kaip ir neplanuojam, tai negi isikalbejau as sau viska. ir ar nuo manymo, kad ten kazkas gali buti pakiltu temperatura?
tai vis galvoju yra ar nera. nei nuo to, kad yra, nei nuo to, kad nera, geriau nepasidaro. isbere karstis musa, visur maudzia , galva sukas ir tiek..
o nuo blogu dalyku pvz, kavos nieko. nlb norisi gert, bet truputi isgeriu, truputi neskanu pasidaro ir tiek..
Atsakyti
rykoito, patarciau del ramumo jums pasidaryti kraujo testa, tad jau tikrai zinosite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rykoito @ 2010 01 29, 15:47)
o as visai pasimeciau. mm veluoja dar tik 3 dienos, bet krutine labai jautri. skauda, jei priliecia, tai is viso, gatava nezinau ka padaryti. temperatura 37-37,4 jau daugiau nei 10 dienu..
mm kaip ir prasidejo, kaip ir ne. biski patepe vakar ir viskas.gal pora lasiuku. o kai sergu ir tikruju, tai su tuo nesulyginsi. o maudzia visur. ir nugara ir pilva.
o testas kaip neigiamas taip neigiamas. gal 5 jau dariau..
vaikiuko kaip ir neplanuojam, tai negi isikalbejau as sau viska. ir ar nuo manymo, kad ten kazkas gali buti pakiltu temperatura?
tai vis galvoju yra ar nera. nei nuo to, kad yra, nei nuo to, kad nera, geriau nepasidaro. isbere karstis musa, visur maudzia , galva sukas ir tiek..
o nuo blogu dalyku pvz, kavos nieko. nlb norisi gert, bet truputi isgeriu, truputi neskanu pasidaro ir tiek..

O as patarciau pas gine nueiti, jei krutine skaudi, temperaturos yra kelios dalys, gali rodyti uzdegima. ptfu ptfu ptfu, jokiu budu nelinkiu, bet kad nebutu kokios cistos, negimdinio, ar uzdegimo.
Atsakyti