Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 26, 11:53)
thumbup.gif Džiaukis ir dėl nieko nesijaudink-viskas bus gerai.
Aš irgi eisiu per pietus dar vieno testuko. Gal šį kartą veikiantis papuls. pirksiu patį pigiausią, gal net juostinį. Tikiu, kad parodys II mirksiukas.gif

Laikom kumscius! 4u.gif
O as NT bandysiu daryti ryt ryte. Nezinau, ka isvysiu, bet laime tai nelabai tikiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2010 01 26, 12:56)
*Laikom kumscius! 4u.gif
**O as NT bandysiu daryti ryt ryte. Nezinau, ka isvysiu, bet laime tai nelabai tikiu. blush2.gif

*mirksiukas.gif
** 4u.gif O gal ir pavyks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TYLIrami: 26 sausio 2010 - 10:59
sveikos mergaite 4u.gif

norejau paklausi, kai esi niešcia ar isskyros taip pat issiskyria kaip ir nebunant nėsciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 26, 11:58)
*mirksiukas.gif
** 4u.gif  O gal ir pavyks. mirksiukas.gif

Ech, kad tavo zodziai Dievui i ausi! 4u.gif Tik apie tai ir svajociau. Nors mane jau spejo prigasdinti, kad, jei NT nerodo nestumo, tai greiciau bus ligos pozymis tos uztrukusios mmm ir pasirodes pienukas... unsure.gif Jau tiek visko per paskutinius metus buvo, kad labai noreciau kazko grazaus siuo metu. Juk galu gale ir svajonems kazkada ateina laikas. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(inguska2010 @ 2010 01 26, 12:01)
sveikos mergaite  4u.gif

norejau paklausi, kai esi niešcia ar isskyros taip pat issiskyria kaip ir nebunant nėsciai  blush2.gif

Kokias isskyras turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(inguska2010 @ 2010 01 26, 12:01)
sveikos mergaite  4u.gif

norejau paklausi, kai esi niešcia ar isskyros taip pat issiskyria kaip ir nebunant nėsciai  blush2.gif

iki 3 nestuke.gif menesio normalu,jei isskyros buna kaip per vaisingas dienas,bent jau man taip sake gine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2010 01 26, 12:08)
Ech, kad tavo zodziai Dievui i ausi! 4u.gif  Tik apie tai ir svajociau. Nors mane jau spejo prigasdinti, kad, jei NT nerodo nestumo, tai greiciau bus ligos pozymis tos uztrukusios mmm ir pasirodes pienukas... unsure.gif Jau tiek visko per paskutinius metus buvo, kad labai noreciau kazko grazaus siuo metu. Juk galu gale ir svajonems kazkada ateina laikas. blush2.gif
Papildyta:
Kokias isskyras turi omeny?

kurios visada buna bespalves, man dazniausiai padaugeja pries menesines ax.gif
Papildyta:
QUOTE(candyshop @ 2010 01 26, 12:46)
iki 3  nestuke.gif menesio normalu,jei isskyros buna kaip per vaisingas dienas,bent jau man taip sake gine mirksiukas.gif

aciukas, tikrai reiks paklausti gines savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguska2010 @ 2010 01 26, 13:30)
kurios visada buna bespalves, man dazniausiai padaugeja pries menesines  ax.gif
Papildyta:
aciukas, tikrai reiks paklausti gines savo  smile.gif

jei bespalves ir be jokiu kitu pojuciu, tai isties viskas normalu. Aisku kiekvienai savaip, bet man padidintas dregmes pojutis lydejo visiskai visa nestuma.
Atsakyti
o as jau praradau vilti pamatyti II verysad.gif gana sakiau nebegadinsiu tu testu,net joks vaiduokliukas nepasirodo,teks laukt mm verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma tongue.gif taiva, o mano klausimas toks; ar as nescia? nestuke.gif cia tikriausiai daugelis to klausia lotuliukas.gif bet man buvo taip - paskutines mmm buvo 21gruodzio, sausio 13d laaabai dirbom su savo MB wub.gif ir mano menesines turejo buti sausio 21d, bet pokolkas jokiu menesiniu nera doh.gif dariausi siandien 2010-01-26 testa ir buvo neigiamas blink.gif ar gali buti, kad man dar nestumo nerodo? nestuke.gif laaaabai jum paneles aciu...tikrai daugiau nezinojau kur kreiptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 20:11)
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma tongue.gif  taiva, o mano klausimas toks; ar as nescia? nestuke.gif  cia tikriausiai daugelis to klausia lotuliukas.gif  bet man buvo taip - paskutines mmm buvo 21gruodzio, sausio 13d laaabai dirbom su savo MB wub.gif  ir mano menesines turejo buti sausio 21d, bet pokolkas jokiu menesiniu nera doh.gif dariausi siandien 2010-01-26 testa ir buvo neigiamas blink.gif  ar gali buti, kad man dar nestumo nerodo? nestuke.gif  laaaabai jum paneles aciu...tikrai daugiau nezinojau kur kreiptis ax.gif

Kazin ar cia nestumas g.gif Greiciausiai tik ciklo sutrikimas verysad.gif
Atsakyti
augusteaaa, man irgi atrodo kad 13 sausio nelabai vaisinga jau turejo but, nes chia gaunas net 24 tavo ciklo diena, o kiek skaiciau, jau nuo 18 ciklo dienos galima saugiai myletis, jei nenori susilaut vaikelio, mes kai dar neplanavom vaikelio ramiai po 18 ciklo dienos wub.gif nesisaugodami ir tikrai joks netyciukas nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 21:11)
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma tongue.gif  taiva, o mano klausimas toks; ar as nescia? nestuke.gif  cia tikriausiai daugelis to klausia lotuliukas.gif  bet man buvo taip - paskutines mmm buvo 21gruodzio, sausio 13d laaabai dirbom su savo MB wub.gif  ir mano menesines turejo buti sausio 21d, bet pokolkas jokiu menesiniu nera doh.gif dariausi siandien 2010-01-26 testa ir buvo neigiamas blink.gif  ar gali buti, kad man dar nestumo nerodo? nestuke.gif  laaaabai jum paneles aciu...tikrai daugiau nezinojau kur kreiptis ax.gif

Per daug dienelių jau buvo praėję po mmm. Net ir imant ilgiausią normalų 35 d. ciklą niekaip nesigauna, kad sausio 13 d. galėjo būti vaisinga dienelė. Bet galbūt ir anksčiau su MB kokį kartuką susiglaudę šildėtės? rolleyes.gif
Atsakyti