Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 22:11)
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma tongue.gif  taiva, o mano klausimas toks; ar as nescia? nestuke.gif  cia tikriausiai daugelis to klausia lotuliukas.gif  bet man buvo taip - paskutines mmm buvo 21gruodzio, sausio 13d laaabai dirbom su savo MB wub.gif  ir mano menesines turejo buti sausio 21d, bet pokolkas jokiu menesiniu nera doh.gif dariausi siandien 2010-01-26 testa ir buvo neigiamas blink.gif  ar gali buti, kad man dar nestumo nerodo? nestuke.gif  laaaabai jum paneles aciu...tikrai daugiau nezinojau kur kreiptis ax.gif

O aš manau, kad gali. Man pačiai tik trečias testukas TIK šiandien parodė II. Iš pradžių nelabai ryškiai, o paskui net neabejotinai.
Dar vieną testuką sugadinsiu ryt ryte dėl tikrumo, nors nustebus būčiau, jei ne nestuke.gif Mano O buvo (aš taip manau) sausio 7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TYLIrami: 27 sausio 2010 - 12:45
QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 20:11)
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma tongue.gif  taiva, o mano klausimas toks; ar as nescia? nestuke.gif  cia tikriausiai daugelis to klausia lotuliukas.gif  bet man buvo taip - paskutines mmm buvo 21gruodzio, sausio 13d laaabai dirbom su savo MB wub.gif  ir mano menesines turejo buti sausio 21d, bet pokolkas jokiu menesiniu nera doh.gif dariausi siandien 2010-01-26 testa ir buvo neigiamas blink.gif  ar gali buti, kad man dar nestumo nerodo? nestuke.gif  laaaabai jum paneles aciu...tikrai daugiau nezinojau kur kreiptis ax.gif

pas mane buvo analogiška situacija, paskutinės mėnesinės gruodžio 21 dieną. Tiesa, mes atvirkščiai su MB saugojomės, bet toks vėlavimas labai privertė sunerimti. Testų pasidariau daugybę, jau buvo gėda eit į vaistinę šalia namų doh.gif Nuėjau pas gydytoją, pasirodo užaugus cistutė, todėl traukė pilvo apačią. Išrašė vaistų ir po poros dieno parkeliavo MM tongue.gif jau kūriau planus, kaip teks su trim suktis. Tiek prikūrėm, kad dabar abejojam ar verta atsisakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 27 sausio 2010 - 13:06
QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 21:11)

Labai panasus ciklas ir pati istorija. Tik mes darbavomes keliom dienom anksciau, per pati ciklo viduri. Deja... Keli Nt rode neigiama ir jie buvo teisus. Siandien uzgriuvo mmm. Tad soku as i planuojaciu skyreli... Kad ir kaip gaila butu.
Faktas tas, kad nestumo tau gali ir nebuti. Taip pat yra tokiu organizmu, kurie gamina mazai HCG harmono, todel NT gali parodyti nestuma tik jau esant ne vienai nestumo savaitei. Tokiu atveju, geriausia pasidaryti kraujo tyrima, jei jauti vidumi, kad gali buti nescia.
Beje, del tu vaisingu dienu. Jos labai individualus dalykas. Kiek moteru, tiek ir skirtingu galimybiu pastoti. Nezinau, kada tavo O dienos (issiaiskinimui turbut vertetu darytis O testus), bet galiu drasiai patvirtinti, kad astuoniolikta ciklo diena tikrai galima pastoti. Kalbu, nes, turejau 28 d. cikla. Pagal visus skaiciavimus, astuoniolikta ciklo diena turejo jau buti saugi. Bet butent ta diena nepasisaugojus, as pastojau. Deja, tokiam velyvam pastojime (turiu omeny cikla) yra daug neigiamu niuansu. Kiausialaste gali buti jau "pasenus" ir todel apvaisinimas man nesibaige sekmingai.
Labai linkiu, kad tau viskas butu gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 01 27, 11:17)
kiek skaiciau, jau nuo 18 ciklo dienos galima saugiai myletis, jei nenori susilaut vaikelio, mes kai dar neplanavom vaikelio ramiai po 18 ciklo dienos  wub.gif  nesisaugodami ir tikrai joks netyciukas nesigavo.

Netiesa, gali buti ir 21CD, pasiziurek i tema kur paneles matuoja BT, i ju grafikelius, pamatysi ne viena, kuriame O ivykusi 21 CD, ir net nestukiu jau yra, pastojusiu ta diena. beje kartais pasitaiko kad moters organizme subresta kiausineliai ir ne tik O dienomis. Todel saugotis reikia visada jei nenori pastoti.Tuo galima paaiskinti kai moterys pastoja iskart po mm, arba pries mm.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 27, 14:36)
Netiesa, gali buti ir 21CD, pasiziurek i tema kur paneles matuoja BT, i ju grafikelius, pamatysi ne viena, kuriame O ivykusi 21 CD, ir net nestukiu jau yra, pastojusiu ta diena. beje kartais pasitaiko kad moters organizme subresta kiausineliai ir ne tik O dienomis. Todel saugotis reikia visada jei nenori pastoti.Tuo galima paaiskinti kai moterys pastoja iskart po mm, arba pries mm.

Tikra tiesa! 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
kreipiuosi dėl nešališku akių vertinimo ax.gif

user posted image

Kas nors matosi, ar tik man? blush2.gif smile.gif
ciklas visiškai nereguliarus, bet nuo galimo pastojimo apie 11d.
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 27, 14:44)

mano akys kad ir su linzėm, bet antrą brūkšniuką mato clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 27, 15:44)
Laba diena,
kreipiuosi dėl nešališku akių vertinimo ax.gif

Kas nors matosi, ar tik man?  blush2.gif smile.gif

Matau ir as thumbup.gif
Atsakyti
Matau ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2010 01 27, 15:51)
mano akys kad ir su linzėm, bet antrą brūkšniuką mato  clap_1.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 27, 16:03)
Matau ir as  thumbup.gif

QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 27, 16:10)
Matau ir aš 4u.gif

Reiks ryt ryte pakartot blush2.gif negaliu patikėt dar bigsmile.gif
visai neplanuotas, bet jau laukiamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2010 01 27, 16:19)
Reiks ryt ryte pakartot  blush2.gif  negaliu patikėt dar  bigsmile.gif
visai neplanuotas, bet jau laukiamas  bigsmile.gif

Dievuliau, kaip fainei!!!! Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
ir aš matau, valio valio valio sveikinu 4u.gif
Papildyta:
ar gali taip būti, kad jau nuo pat pirmos dienos kažką pilvuke jaučiu? iš pradžių tempė dabar lyg ir nieko nors labai norėčiau nestuke.gif
o gal man čia iš to didelio noro vaidenasi ax.gif
Atsakyti