QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 21:11)
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma

taiva, o mano klausimas toks; ar as nescia?

cia tikriausiai daugelis to klausia

bet man buvo taip - paskutines mmm buvo 21gruodzio, sausio 13d laaabai dirbom su savo MB

ir mano menesines turejo buti sausio 21d, bet pokolkas jokiu menesiniu nera

dariausi siandien 2010-01-26 testa ir buvo neigiamas

ar gali buti, kad man dar nestumo nerodo?

laaaabai jum paneles aciu...tikrai daugiau nezinojau kur kreiptis
Labai panasus ciklas ir pati istorija. Tik mes darbavomes keliom dienom anksciau, per pati ciklo viduri. Deja... Keli Nt rode neigiama ir jie buvo teisus. Siandien uzgriuvo mmm. Tad soku as i planuojaciu skyreli... Kad ir kaip gaila butu.
Faktas tas, kad nestumo tau gali ir nebuti. Taip pat yra tokiu organizmu, kurie gamina mazai HCG harmono, todel NT gali parodyti nestuma tik jau esant ne vienai nestumo savaitei. Tokiu atveju, geriausia pasidaryti kraujo tyrima, jei jauti vidumi, kad gali buti nescia.
Beje, del tu vaisingu dienu. Jos labai individualus dalykas. Kiek moteru, tiek ir skirtingu galimybiu pastoti. Nezinau, kada tavo O dienos (issiaiskinimui turbut vertetu darytis O testus), bet galiu drasiai patvirtinti, kad astuoniolikta ciklo diena tikrai galima pastoti. Kalbu, nes, turejau 28 d. cikla. Pagal visus skaiciavimus, astuoniolikta ciklo diena turejo jau buti saugi. Bet butent ta diena nepasisaugojus, as pastojau. Deja, tokiam velyvam pastojime (turiu omeny cikla) yra daug neigiamu niuansu. Kiausialaste gali buti jau "pasenus" ir todel apvaisinimas man nesibaige sekmingai.
Labai linkiu, kad tau viskas butu gerai!