Įkraunama...
Įkraunama...

Kepsniai folijoje

QUOTE(joldan @ 2005 07 17, 01:25)
Man kepsniai folijoje thumbup.gif  thumbup.gif . Apačioje morkytės griežinėliais,ant jų bulvės irgi griežinėliais,prieskonių,o tada mėsytė-marinuota gabalėliais,pamušti kepsniukai arba faršas,užberiama smulkinto svogūno,galima paprikos,viskas pabarstoma druskyte,prieskoniais ir užpilama majonezo.Laabai skanu ir paprasta! essen.gif


Noreciau paklausti, o kiek laiko reikia toki patiekaliuka kepti orkaiteje? smile.gif Ar darzoves pirma apverdi? kokioje temperaturoje kepi?
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 14, 21:10)
Noreciau paklausti, o kiek laiko reikia toki patiekaliuka kepti orkaiteje?  smile.gif Ar darzoves pirma apverdi? kokioje temperaturoje kepi?

Aš panašiai kepu,tai kažkur iki pusvalandžio gaunasi,daržovių aš neverdu ir kepu 180C

Man ar labai skanu daržoves vienas kept,ir su daug sūrio thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi netriu čenakinių (rodos taip vadinasi moliniai indukai kepimui), vietoj to naudoju foliją. Prisiplėšau folijos kvadratų.
Į kiekvieną pridedu lazdelėm pjaustytų bulvių sumaišytų su aliejum, kmynais, česnaku.
Dedu kubeliais pjaustytos mėsos su svogūnais ir prieskoniais.
Ant viršaus patarkuoju morkų bei griežinėliais supjaustau raugintą agurką. Kartais dedu sviesto gabaliuką ant viršaus, jis duoda gerą skonį.
Viršuj susuku folijos kraštus. Gaunasi tokios "bambioškės". Labai patogu, gaminti svečiams - duodi kiekvienam į lėkštę po "bambioškę", tas suvalgo ir išmeti foliją. Nereikia lėkštės plauti!!! thumbup.gif
Atsakyti
Aš lašišą visada kepu folijoj,ta prasme file gabaliukus,susimarinuoju su medum,garstyčiom,viduržemio jūros prieskoniais,ir į foliją,niam niam...
Atsakyti
o jums lasisa gaunasi sultinga,nes as gal ka ne taip darau,nes kai kepu folijoje ji man sausa gaunasi,o marinuoju ja su garstyciom ir visokiais zuvies prieskoniais,citrinos dar ipjaunu griezineliu kai sudedu i folija,aromatas geras,bet sausoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 02, 19:19)
o jums lasisa gaunasi sultinga,nes as gal ka ne taip darau,nes kai kepu folijoje ji man sausa gaunasi,o marinuoju ja su garstyciom ir visokiais zuvies prieskoniais,citrinos dar ipjaunu griezineliu kai sudedu i folija,aromatas geras,bet sausoka g.gif

Na,principas toks pat,bet man visada gaunasi sultinga,bega skystimėlis,beje,as prieš galą praveriu foliją mirksiukas.gif
Atsakyti
na bandysiu dar kartei kepti ir kaip sakai praversiu folija,gal pasiseks aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 03, 14:18)
na bandysiu dar kartei kepti ir kaip sakai praversiu folija,gal pasiseks aciu smile.gif

Beje,aš dar ir medų dedu,jis suskystėja su garstyčiom,ir todėl būna nesausa žuvis,ir sultinga mirksiukas.gif
Skanaus
Atsakyti
ACIU! notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2008 03 31, 21:57)
Kadangi netriu čenakinių (rodos taip vadinasi moliniai indukai kepimui), vietoj to naudoju foliją. Prisiplėšau folijos kvadratų.
Į kiekvieną pridedu lazdelėm pjaustytų bulvių sumaišytų su aliejum, kmynais, česnaku.
Dedu kubeliais pjaustytos mėsos su svogūnais ir prieskoniais.
Ant viršaus patarkuoju morkų bei griežinėliais supjaustau raugintą agurką. Kartais dedu sviesto gabaliuką ant viršaus, jis duoda gerą skonį.
Viršuj susuku folijos kraštus. Gaunasi tokios "bambioškės". Labai patogu, gaminti svečiams - duodi kiekvienam į lėkštę po "bambioškę", tas suvalgo ir išmeti foliją. Nereikia lėkštės plauti!!!  thumbup.gif

o tai kur tas bambioskes dedi, i vandeni ar ne?nes gi viskas turi troskintis vandenyje (ta prasme senakiniuose indeliuose tai as visada ipilu vandens), o kaip tu darai su folija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 02, 17:19)
o jums lasisa gaunasi sultinga,nes as gal ka ne taip darau,nes kai kepu folijoje ji man sausa gaunasi,o marinuoju ja su garstyciom ir visokiais zuvies prieskoniais,citrinos dar ipjaunu griezineliu kai sudedu i folija,aromatas geras,bet sausoka g.gif

O as palaikau lasisa apipilta alyvu aliejum ir prieskoniais, durkyte pabarstau ir citrinos griezinelius ir pomidoriuku "cherry" dedu pries viniodama i folija. Neatidengiu kartais , kartais atidengiu pries baigiant kepti, visada sultinga zuvyte gaunasi.
Kazkada ragavau lasisa,i kurios marinata medaus buvo deta, tai man visai nepatiko. Na gal del to,kad ir mesos su visokiais dzemais, uogienem ar saldziais vaisiais nemegstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 05, 21:11)
O as palaikau lasisa apipilta alyvu aliejum ir prieskoniais, durkyte pabarstau ir citrinos griezinelius ir pomidoriuku "cherry" dedu pries viniodama i folija. Neatidengiu kartais , kartais atidengiu pries baigiant kepti, visada sultinga zuvyte gaunasi.
Kazkada ragavau lasisa,i kurios marinata medaus buvo deta, tai man visai nepatiko. Na gal del to,kad ir mesos su visokiais dzemais, uogienem ar saldziais vaisiais nemegstu rolleyes.gif

va sita receptuka butinai isbandysiu,o kiek laiko cia taip marinuoji?
Atsakyti