Įkraunama...
Įkraunama...

Kepsniai folijoje

oj dar dabar tas skonis burnos islikes essen.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 05 06, 22:15)
oj dar dabar tas skonis burnos islikes essen.gif

Man žuvis aplamai bet kaip paruošta yra labai skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai skanu zuvis kepta folijoje rolleyes.gif
Atsakyti
reiks pabandyt ta zuvyte folijoj, nes kameroj stovi zuvis ir nezinau ka su ja daryt, MB svogeris zvejys tai pastoviai prideda.. smile.gif

o as siaip labai megstu paprastus kepsnius folijoj, su dideliu grezineliu svoguno ir majonezu ant virsaus.. skanumelis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 07 16, 23:30)
As lasisa kepu folijoj. Folija patepu alyvuogiu aliejumi, viena kepsnio puse patepu majonezu, citrinos sultimis ir daug visokiu prieskoniu. Tada apverciu ir lygiai ta pati padarau su antra puse. Kepu, kad per daug zuvis neperkeptu ir butu sultinga, tai laikas nuo laiko atsidarau krasteli folijos ir su sakute po truputi ragauju.



Ar tikrai butina kepti is abeju pusiu? As paprastai kepu tik viena puse, kuria aptepu majonezu ir apslakstau citrinu sultimis. Pries patiekdami dar pagardinu svieziais krapais, jei ju nera tada traukiu saldytus.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 07 23, 04:04)
Ar tikrai butina kepti is abeju pusiu? As paprastai kepu tik viena puse, kuria aptepu majonezu ir apslakstau citrinu sultimis. Pries patiekdami dar pagardinu svieziais krapais, jei ju nera tada traukiu saldytus.

Aš taip[ pat tik vieną pusę kepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 07 23, 03:04)
Ar tikrai butina kepti is abeju pusiu? As paprastai kepu tik viena puse, kuria aptepu majonezu ir apslakstau citrinu sultimis. Pries patiekdami dar pagardinu svieziais krapais, jei ju nera tada traukiu saldytus.

As kaip supratau, tai jolitka irgi tik viena puse kepa. tik prieskoniais itrina is abieju pusiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 22 rugpjūčio 2008 - 23:23
Is abieju ar ne is abieju, vistiek skaniai gaunasi smile.gif
Atsakyti
labai skani sprandine kepta folijoj,ir kepta zuvis (bet kokia)
Atsakyti
as neseniai kepiau zuvi folijoje, tai ziauriai patiko thumbup.gif bandysiu dar kepsius kept cool.gif ir tikrai labai paprsta ir lengva smile.gif
Atsakyti
Lašišos kepsnelis folijoje.
Ją apšlakstau citrinos sultimis,sutarkuoju imbiero gabaliuką supjaustau aitriosios paprikos be seklų,nedidelį ruoželį.
Įdedu į dubenį ir uždengiu maistine plevele,marinuoju.
Supjaustau saldžiosios paprikos pomidorų,porų ,ponkolių.
Įberiu krapų ir apšlakstau daržoves aliejumi sumaišytu su balzamitu.Ant folijos sudedu daržoves ant daržovių uždedu išsimarinavusią žuvį sulankstau foliją ir kepu orkaitėje.
Atsakyti