oj dar dabar tas skonis burnos islikes
QUOTE(almantė_k @ 2008 05 06, 22:15)
Man žuvis aplamai bet kaip paruošta yra labai skanu
Man irgi labai skanu zuvis kepta folijoje
reiks pabandyt ta zuvyte folijoj, nes kameroj stovi zuvis ir nezinau ka su ja daryt, MB svogeris zvejys tai pastoviai prideda..
o as siaip labai megstu paprastus kepsnius folijoj, su dideliu grezineliu svoguno ir majonezu ant virsaus.. skanumelis
o as siaip labai megstu paprastus kepsnius folijoj, su dideliu grezineliu svoguno ir majonezu ant virsaus.. skanumelis
QUOTE(jolitka @ 2005 07 16, 23:30)
As lasisa kepu folijoj. Folija patepu alyvuogiu aliejumi, viena kepsnio puse patepu majonezu, citrinos sultimis ir daug visokiu prieskoniu. Tada apverciu ir lygiai ta pati padarau su antra puse. Kepu, kad per daug zuvis neperkeptu ir butu sultinga, tai laikas nuo laiko atsidarau krasteli folijos ir su sakute po truputi ragauju.
Ar tikrai butina kepti is abeju pusiu? As paprastai kepu tik viena puse, kuria aptepu majonezu ir apslakstau citrinu sultimis. Pries patiekdami dar pagardinu svieziais krapais, jei ju nera tada traukiu saldytus.
QUOTE(aga1 @ 2008 07 23, 04:04)
Ar tikrai butina kepti is abeju pusiu? As paprastai kepu tik viena puse, kuria aptepu majonezu ir apslakstau citrinu sultimis. Pries patiekdami dar pagardinu svieziais krapais, jei ju nera tada traukiu saldytus.
Aš taip[ pat tik vieną pusę kepu
QUOTE(aga1 @ 2008 07 23, 03:04)
Ar tikrai butina kepti is abeju pusiu? As paprastai kepu tik viena puse, kuria aptepu majonezu ir apslakstau citrinu sultimis. Pries patiekdami dar pagardinu svieziais krapais, jei ju nera tada traukiu saldytus.
As kaip supratau, tai jolitka irgi tik viena puse kepa. tik prieskoniais itrina is abieju pusiu
Is abieju ar ne is abieju, vistiek skaniai gaunasi
labai skani sprandine kepta folijoj,ir kepta zuvis (bet kokia)
Lašišos kepsnelis folijoje.
Ją apšlakstau citrinos sultimis,sutarkuoju imbiero gabaliuką supjaustau aitriosios paprikos be seklų,nedidelį ruoželį.
Įdedu į dubenį ir uždengiu maistine plevele,marinuoju.
Supjaustau saldžiosios paprikos pomidorų,porų ,ponkolių.
Įberiu krapų ir apšlakstau daržoves aliejumi sumaišytu su balzamitu.Ant folijos sudedu daržoves ant daržovių uždedu išsimarinavusią žuvį sulankstau foliją ir kepu orkaitėje.
Ją apšlakstau citrinos sultimis,sutarkuoju imbiero gabaliuką supjaustau aitriosios paprikos be seklų,nedidelį ruoželį.
Įdedu į dubenį ir uždengiu maistine plevele,marinuoju.
Supjaustau saldžiosios paprikos pomidorų,porų ,ponkolių.
Įberiu krapų ir apšlakstau daržoves aliejumi sumaišytu su balzamitu.Ant folijos sudedu daržoves ant daržovių uždedu išsimarinavusią žuvį sulankstau foliją ir kepu orkaitėje.











