Įkraunama...
Įkraunama...

Kepsniai folijoje

QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 06, 02:18)
va sita receptuka butinai isbandysiu,o kiek laiko cia taip marinuoji?

Dazniausiai apie 20-30 min. Kol susiplaunu indus ir ryzius ar bulves uzsikaiciu. Ilgai tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 07, 01:23)
Dazniausiai apie 20-30 min. Kol susiplaunu indus ir ryzius ar bulves uzsikaiciu. Ilgai tikrai nereikia 4u.gif

aisk,aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 04 05, 22:57)
o tai kur tas bambioskes dedi, i vandeni ar ne?nes gi viskas turi troskintis vandenyje (ta prasme senakiniuose indeliuose tai as visada ipilu vandens), o kaip tu darai su folija? g.gif

As vandens nepilu. Sudedu folijos suktinukus į skardą ir viskas troškinasi. Skysčio užtenka, nes į bulves dedu aliejaus ir išmaišau su prieskoniais, mėsą kartais pamarinuoju prieš kepimą ir dar sviesto gabaliukas ant viršaus...
Bet jei manai, kad sausa gausis, žinoma, tikriausiai galima ir vandenuko įpilti.
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 06, 00:11)
O as palaikau lasisa apipilta alyvu aliejum ir prieskoniais, durkyte pabarstau ir citrinos griezinelius ir pomidoriuku "cherry" dedu pries viniodama i folija. Neatidengiu kartais , kartais atidengiu pries baigiant kepti, visada sultinga zuvyte gaunasi.
Kazkada ragavau lasisa,i kurios marinata medaus buvo deta, tai man visai nepatiko. Na gal del to,kad ir mesos su visokiais dzemais, uogienem ar saldziais vaisiais nemegstu rolleyes.gif

Šiaip tos saldumos visai nesijaučia,tik duoda labai skanų prieskonį ir aromatą,taip pat visada marinuoju šonkauliukus,su medumi,ir kepu ant grotelių,jokio saldumo nepriduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 05, 23:11)
O as palaikau lasisa apipilta alyvu aliejum ir prieskoniais, durkyte pabarstau ir citrinos griezinelius ir pomidoriuku "cherry" dedu pries viniodama i folija. Neatidengiu kartais , kartais atidengiu pries baigiant kepti, visada sultinga zuvyte gaunasi.
Kazkada ragavau lasisa,i kurios marinata medaus buvo deta, tai man visai nepatiko. Na gal del to,kad ir mesos su visokiais dzemais, uogienem ar saldziais vaisiais nemegstu rolleyes.gif

va ir man reiks pagal si receptuka lasisos issikepti thumbup.gif as valgiau jautienos kepsni kepta folijoje su medum marinuota,tai man irgi biskuti per saldu,bet valgyt galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 04 07, 12:59)
Šiaip tos saldumos visai nesijaučia,tik duoda labai skanų prieskonį ir aromatą,taip pat visada marinuoju šonkauliukus,su medumi,ir kepu ant grotelių,jokio saldumo nepriduoda schmoll.gif

Oi as tai jauciu ir kvapa medaus ir salduma ax.gif Ir sonkauliukus teko ragauti, deja negalejau valgyti,man saldumas su mesa ne pro kur schmoll.gif Ir UK yra kumpis su medum keptas, nu neskanu man ziauriai. Dar zinau,kad kiti ir vistiena marinuodami, oi neskanu man. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 07 balandžio 2008 - 17:26
QUOTE(Nanata @ 2008 04 07, 11:56)
As vandens nepilu. Sudedu folijos suktinukus į skardą ir viskas troškinasi. Skysčio užtenka, nes į bulves dedu aliejaus ir išmaišau su prieskoniais, mėsą kartais pamarinuoju prieš kepimą ir dar sviesto gabaliukas ant viršaus...
Bet jei manai, kad sausa gausis, žinoma, tikriausiai galima ir vandenuko įpilti.

butinai ismeginsiu tavo receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 07, 19:25)
Oi as tai jauciu ir kvapa medaus ir salduma ax.gif  Ir sonkauliukus teko ragauti, deja negalejau valgyti,man saldumas su mesa ne pro kur schmoll.gif  Ir UK yra kumpis su medum keptas, nu neskanu man ziauriai. Dar zinau,kad kiti ir vistiena marinuodami, oi neskanu man.  schmoll.gif

Vadinasi skonio reikalas mirksiukas.gif man tai nerealu,pabodę paprastai marinuota mėsa
Atsakyti
Man irgi-medus,citrina,garstycios ir soja nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 11, 14:10)
Man irgi-medus,citrina,garstycios ir soja nerealu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as siandien kepiau karpi folijoj, vajej galvojau liezuvi nusikasiu, gaila kad kauliuku daug buvo. o dariau taip: isvaliau zuvi, itryniau druska, baziliku, cesnako milteliais(galima nepjaustyta cesnako skiltele i folija det) pipirais. o tada i orkaite ir kepiau apie valanda laiko 200 laipsniu temp. pabandykit ir jus wink.gif
Atsakyti
Taip,karpis labai skanu folijoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 06 gegužės 2008 - 17:27