Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(SweetTalk @ 2008 12 28, 12:31)
[ Tad tikrai galvojam, kad sutaupem smile.gif


man irgi labai patiko jusu virtuve, ypac kad ji "lengva" tokia. sakykit, raset.kad patys daretes, kiek mazdaug laiko patiems uzeme tas procesas- na jau kai turejot vizija ko norit, ta prasme, per kiek laiko m-gas pagamina/atveza ir kiek prireike patiems sumontuot?
aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 28, 16:30)
Ir užsimaniau tokios plokštės, gal tiksliau gali parašyti kokia kvadrato kaina?

Kiek žinau,jie ją pardavinėja tam tikro dydžio lapais.Pvz mažiausio dydžio ( ilgis 2,75m,plotis 0,67m) kaina apie 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 12 28, 15:24)
Šiaip tai šitam reikalui naudojama plokštė vadinasi HPL sienelė.MB ją užsisako Termopale,manau jie ten ją gamina turbūt  g.gif ,nes uždeda tokį pat laminatą kaip ir stalviršio,todėl valosi gerai. Prie sienos klijuojasi klijais. Jeigu siena lygi ir meistras ne atgrubnagis,tai tų sujungimų praktiškai nesimato.



AČIŪ LABAI thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 12 28, 16:34)
man irgi labai patiko jusu virtuve, ypac kad ji "lengva" tokia. sakykit, raset.kad patys daretes, kiek mazdaug laiko patiems uzeme tas procesas- na jau kai turejot vizija ko norit, ta prasme, per kiek laiko m-gas pagamina/atveza ir kiek prireike patiems sumontuot?
aciu uz atsakyma


malonu, kad patiko smile.gif Pats procesas nepasakyiau, kad yra trumpesnis nei uzsakinejant pas baldininkus, nes Termopale detales paruosia per 3-5 savaites (mums per 4, o vasara detales visiems kitiems baldams, o stebukle, ispjove per 1 sav.smile.gif )) + kelias detales reikejo perdarinet, tai dar ateme gera savaite. Detaliu neatveza, reikia patiems jas atsiimti Termopale.
Tada virtuves karkasa reikejo surinkti, kad galetu pamatuot stalvirsi. Stalvirsio gamyba kartu su montavimo uztruko 3 savaites berods. Per ta laika mums dar padare stiklines dureles. Tevas virtuves sumontavimui paskyre 3 sestadienius (cia su visais derinimais), tik, deja, jie ejo ne is eiles, nes tai jis negalejo, tai mes negalejom. Bet kadangi mes neskubejom, tai kazkaip to laiko neskaiciavom smile.gif
Atsakyti
Na žinoma Termopalas yra vokiškas produktas, kokybiškas ir brangesnis tuo pačiu. Antras turbūt būtų čekiška plokštė pagal kainos ir kokybės santykį. Trečioj vietoj lietuviška Lamigos plokštė, toliau latviška, lenkiška ir t.t.
Mano vyras darė tėvam virtuvę iš čekiškos plokštės, tai kainavo apie 1000-1500Lt. Nes pats su draugu surinko per porą vakarų. Išėjo kukli bet mano manymu visai nebloga virtuvėlė. jei turėsiu laiko tai įmesiu foto. Čekišką plokštę Trukmė tiekia visai Lietuvai, yra kaip pagrindinis atstovas, iš kurio plokštę perka apie 200 firmų ir dar nežinia kiek pavienių baldininkų, vadinamų garažinių. Todėl darantis virtuvę pas kažką ir išauga ta kaina, nes paima už medžiagas, už darbą ir t.t. Patiem darytis visada yra pigiausia, tik reikia konkrečiai žinot ko nori, tiesiog reikia atsisėst ir ant milimetrinio popieriaus pasibraižyt. Sunkiausia yra apsiskaičiuot visas detales. Pvz, darysite lentyną, iš vienos pusės ji turi būt laminuota (kur matysis), iš kitos ne ir t.t. Arba spintelės bendras plotis 50 cm, bet viduje sumažėja iš abiejų pusių po 2 cm, ir lentynagaunasi 46. Ir taip toliau. Dabar Trukmėj išpjauna savaitės bėgy ir jei reikia atveža į namus. Taigi jei turi šiek tiek vaizduotės ir įgūdžių, galima per dvi savaites turėt naują virtuvę.
Man tai sunkiausia dėl spalvų apsipręst. Jau kelis mėnesius dėlioju tuos plokščių pavyzdžius ir vis neišsirenku, ar tamsią, ar šviesią daryt. Tiesa, trukmė tik stalviršiais neprekiauja, reikia termopale užsakyt.
Lygiai taip pat galima pasidaryt ir spintas, komodas, vonios spinteles (mes darėm iš fanieros, nes atspari drėgmei, ir lakavom).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunija: 28 gruodžio 2008 - 22:37
QUOTE(mamusiuka @ 2008 12 25, 23:47)
user posted image



Sveiki, as irgi su komplimentais ir klausimais apie virtuve. Virtuve labai grazi. wub.gif As irgi noriu sviesios, gal net baltos ir blizgia plokste. Gal galit pasakyti kur gaminote? Koks stalvirsis?
Atsakyti
Sveiki,

Man praėjusią savaitę sumontavo virtuvę ir iškilo nenumatyta problema - pas mus viršutinių spintelių nedaug, todėl indų džiovyklą nusprendėme patalpinti apačioje, stalčiuje. Visus stalčius užsakiau su "blum'ais", o tą stalčių, kuriame indų džiovykla, pagamino be "blum'o" verysad.gif Ir aiškina, kad čia taip turi būt, nes į indų džiovyklų stalčius nesideda blum'as, dedasi tik stabdžiai kažkokie...
Ima nervas...

Pakonsultuokit kas nors iš savo patirties, labai prašau. help.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2008 12 29, 13:55)
Sveiki,

Man praėjusią savaitę sumontavo virtuvę ir iškilo nenumatyta problema - pas mus viršutinių spintelių nedaug, todėl indų džiovyklą nusprendėme patalpinti apačioje, stalčiuje. Visus stalčius užsakiau su "blum'ais", o tą stalčių, kuriame indų džiovykla, pagamino be "blum'o"  verysad.gif  Ir aiškina, kad čia taip turi būt, nes į indų džiovyklų stalčius nesideda blum'as, dedasi tik stabdžiai kažkokie...
Ima nervas...

Pakonsultuokit kas nors iš savo patirties, labai prašau.   help.gif

nesamone smile.gif i blum stalcius dedasi ta pati blum dziovykla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LowFeaR: 29 gruodžio 2008 - 14:09
QUOTE(LowFeaR @ 2008 12 29, 14:06)
nesamone smile.gif i blum stalcius dedasi ta pati blum dziovykla smile.gif

Aga.
Blum stalčiai tinka blum džiovyklai
Atsakyti
QUOTE(LowFeaR @ 2008 12 29, 15:06)
nesamone smile.gif i blum stalcius dedasi ta pati blum dziovykla smile.gif



QUOTE(Kokere @ 2008 12 29, 15:17)
Aga.
Blum stalčiai tinka blum džiovyklai


O ta blum džiovykla kaip atrodo - ar kitaip nei įprasta g.gif Įdomu, kokią pas mus įdėjo, nes nieko nenusimanau tuose dalykuose, o likti apgautai nesinorėtų verysad.gif
Atsakyti

meginos dauguma jūsų užsisakinėjat ir keičiat virtuvės baldus .. gal turit parduot prieš tai buvusius? mielai nupirksim smile.gif jei nevisai sukrioše aišku smile.gif


Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2008 12 29, 13:02)
Sveiki, as irgi su komplimentais ir klausimais apie virtuve. Virtuve labai grazi.  wub.gif As irgi noriu sviesios, gal net baltos ir blizgia plokste. Gal galit pasakyti kur gaminote? Koks stalvirsis?



As dar noriu paklaust koks plotis kargo stalciaus? Gal kas zinote kokie gali but ismatavimai? Man reiketu 28 cm.
O tie virsutiniai stalciai, koks viduje gylis? Ar nelieka daug tuscios vietos?
Ir ranksluostines koks plotis? Ar verta daryt platesne, pvz 20 cm, ar geriau kuo siauresne.
Atsakyti