QUOTE(vasarė @ 2009 01 08, 11:08)
na aš ir manau, kad išskalbtų nedžiausi ten
turiu uždarą ir jokių problemų, kartais įkišu net nepilnai ištiestą, tiesiog užmetu ant strypų ir viskas. Jokių kvapų ar pelyjimų.
Darykis tikrai uždarą, nes priešingu atveju, kam ją iš viso tokią darytis, geriau tada koks kargas o rankšluostį pasikabinsi ant pakabuko - bus tas pats atviras vaizdas
patikekit, tikrai esu maciusi ne viena atveji, kai tie ranksluostukai pelyja

ir as nepatariu savo klientams juos deti i uzdaras spinteles, ne visada virtuveje buna gera ventiliacija.. nors ir man nelabai grazu atviros ranksluostines, as pati namie pasikabinau ant spintukes kur dziovykla, bet ten tik tvarkingi ranksluostukai graziai atrodo, todel daznai juos reikia keisti.. gal neekologiska, bet ar ne geriau butu naudoti valymui popierinius ranksluoscius, tada ranksluosciai nesvarus nekabetu? nors pas mane, jei dregni, tai pastoviai ant radiatoriaus dziusta
Papildyta:
QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 14:36)
jei desineje puseje yra bent 1250 mm, tai siulau ten daryti visas ukines spintas - orkaites spinta, saldytuvo spinta (butu geriau integruojamas, aisku ir atidarymas turetu buti desininis), nes tos atviros lentyneles tai nepraktiska, ka gi ten sudesi, "inkiliukai" mazi, o gylis didelis, nepatogu net isvalyti. jei nori daryti viska ant kojeliu, tai po orkaite galima ir indaplove pakisti ir viska uzdengt su plintusu, o visa kita palikti su kojelemis (bet praktiskiau, aisku, jei viskas butu uzdengta). beje, indaplove ne butinai statyti visiskai salia kriaukles, ja galima patraukti nuo vandens ivadu iki 2.5 m. ir dar - tiksliai pasimatuok palanges auksti - nes indaploves tai jau nepritrumpinsi

(karta yra teke net grindis dauzyti, kad tilptu

) ir maisytuva plautuvei rinkis nulenkiama, nes gali buti, kad trukdys atidaryti langa.. po plautuve patarciau deti 2 specialius stalcius, labai patogu naudotis, o ir visokie plovikliai susideda (pasiziurek Blum furnitura) nereikes nepatogiai "lysti" i spintele, gartraukis graziau atrodytu spinteleje, o ir visa si siena graziau butu neskaidyta, kuo vientisesne. del spalvu - nera negraziu spalvu, reikia tik moketi jas harmoningai suderinti
Papildyta:
QUOTE(kruopa31 @ 2009 01 07, 08:41)
Tai jeigu puodas bus mazesnis, tai bus tiesiog tas pas, kas ir ant paprastos senovines elektrines virykles, kaip suprantu? Nieko blogiau? Sios didziausias skersmuo 22,5 cm. O mano keptuve 28 cm...
O apie indukcine tai nea, negalvojam. As net mikrobanges neplanuoju naujuose namuciuose.

Nors turiu du vaikucius mazus... Gal ieskosiu tokios orkaites, kuri sildo kazkaip garais (kazkada skaiciau supermamoj, kad tokia yra...), kad mikrobanges nereiketu.
Na, tai viskas, uzsakinesim siandien.

---
Saldytuvo noriu imontuojamo. Tai jeigu dabar nedarau virtuves, tai kol kas jis bus toks "plikas", negrazus, kaip suprantu?

Gal tuomet geriau pirkti paprasta koki "sidabrini"?...
p.s. As kaip tundra, nemacius normaliai tu imontuojamu saldytuvu...
jei kaitlentes remeliai netrukdo, tai nieko baisaus, kad keptuves skersmuo didesnis

o del garines orkaites - tai tikrai labai geras dalykas, yra orkaiciu su tokia funkcija (bet tai ne pasildymui, o gaminimui garuose - labai sveika, lieka visi vitaminai ir maistingosios medziagos, tik jos brangokos..), pasildymui tinka ir paprasta orkaite (beveik visos turi tokia funkcija), jei bus idomu, galesiu ir placiau apie garines orkaites papasakot
tas neimontuojamas saldytuvas tai nera toks jau baisus, baltas ir tiek, pati gyvenau su tokiu 2 metus, kol virtuve pasidariau

pvz.:
http://www.electrolu...636,31637,31638
gal kalbu kaip dizainere, bet man visada imontuojami yra nepalyginamai graziau ir funkcionaliau (nereikia palikineti kaip stacionariems tu tarpu ventiliavimui)