Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 21, 22:59)
As irgi tikiu, kad vaikai pasirenka kada jiems ateiti. Kai vakar supanikavau del veluojanciu swoon.gif, tai nusispjoviau ant savo negalavimu ir "tunanciu brudu". Pamaniau, kad zingsniuosiu drasei kiek man likimas atseikejo tiek..
Va mano pazistamai vaikelis neleido su mylimuoju issiskirti . Baresi, taikesi vel baresi del niekniekiu. Galu gale issiskyre vienai dienai hihihi.gif  . Ta pacia diena uznestejo. Paskambino "buvusiajam" hihihi.gif ir pasake, kad  nestuke.gif . Iskart atleke su buketu lotuliukas.gif Susitaike ir berods jau 7m. mergyte augina. Na man tokia grazi ju istorija wub.gif

Aciu  aciuks.gif . Gal pasirodys....
Na kas su tuo mano avataru dedasi g.gif Gal "ant Kaledu" pamatysi blink.gif Juk arteja stebuklu metas lotuliukas.gif

Vaikas visada daugiau duoda nei paima ..........Oi merginos jei jau atsivert tai iki galo. Žinot kai mes susituokėm su vyru man buvo 16 jam 18 ir jis iš išgeriančios šeimos buvo o aš maištaujanti paauglė su mama nesutariau o su juo buvo gera mane suprato. Ir ką gi sumastėm kad kitaip mums neleis tuoktis tik jei pastosiu, kaip tarėm taip ir padarėm pastojau, vestuvės nu ir prasidėjo mylėtis tai nemokam saugiai abu pienburniai kai gimė pirmas vaikas man buvo vos septyniolika greit pastojau vėl......abortas..... paskui vyras pradėjo išgėrinėt vėl pastojau vėl abortas tada gimė Lukutis jau vyras ir ranką pakeldavo paskui atsiprašinėdavo aukso kalnus žadėdavo pastojau vėl su Viktorija ir jei iškart pastebėjus kad laukiuosi būtų ir jos nebuvę tiesiog dievas sutvarkė kaip jam reikėjo o gal ir mums, kai nuėjau pas ginekologę jau kažką daryt buvo per vėlu. Gydytojai sakė kad laukiuosi berniuko vėl.... Vaikščiojau ir meldžiausi kad būtų mergaitė ir sakiau kad noriu mergaitės, o echoskopu žiūrėjusi gydytoja pasakė 100 proc. bernas. Jūs net neįsivaizduojat kaip aš klykiau gimdykloj iš džiaugsmo kai pasakė jog gimė mergaitė, mano princesė, mano pergalė. Po Viktutės gimimo vyrą atrodo kažkas pakeitė pats atnešė gydytojos tel ir paprašė paskambint dėl užsikodavimo nuo alkoholio. Ir tada vėl smūgis Lukelis apsinuodijo... Aš žinau kodėl dievas mane taip nubaudė. Jis parodė kaip skaudu yra prarast vaiką. Aš pati ėjau pas gydytojus ir žudžiau savo vaikus dabar moku. O jei jie būtų gimę gal viskas būtų kitaip.
Dabar prisiekiau sau viskas gimdysiu nors ir kas benutiktų, jei tik užkibs gimdysiu.
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 21, 21:06)
O dabar labas visom saunuoles, grazuolem wub.gif

ir man kereplai gal kas pasakys kaip ta uzrasa padaryti grazu dideli ir spalvota

Nu su jumis tai nepanobuodziausi, akis praziurejau kol voiska perskaiciau  . Vakar bais dirbau visa diena tai tik uzlekiau paziureti ar jau musu stebuklelis issiluksteno wub.gif , o siandien jau skaiciau...

PAsisveikinsiu ir su nauja musu "sektos'' nare.Sveika prisijungusi Estute. Tuo metu kai tavo berniukas gulejo reanimacijoje , man buvo infekciniu ligu ciklas toje ligonineje, nemaciau jo bet zinojau apie jo mirti verysad.gif . Beje mano Princese gimusi liepos 15  , tik 17 metu veliau nei tavo Laurynas... Meningokokines infekcijos zaibines formos bijojau paniskai kaip maro, vos pakilus temperaturai nusirengusi ziuredavau ar neberia  . Kalstinga bakterija gali sau tupeti gerkleje ir jokiu simptomu nesukelti, o gali nusinesti gyvybe savo zaibine forma...
Is tiesu forume yra mamyte kurios mergyte mire nuo zaibines meningokokcemijos kaip jai buvo 1,5 .
Henriluk noretusi pasakyti, kad esi laimes kudikis, tik kazkaip ne taip tai jauciasi verysad.gif , tave is mirties nagu isplese, bet mirtis taves neaplenke....

Kazkas klausete del skiepu, yra, bet meningokokas yra skirtingu formu ir skirtingose salyse skirtingos vyrauja, o skeipukas yra, bet tik nuovienos is ju, deja ne tos , kuri daugiausia gyvybiu nusinesa

Aciuks meraites uz rupesteli !  pasisakysiu apie savo tyrimukus-o gi nieko dar nezinau, vakar neprisiskambinau , siandien neturejau laiko paskambinti, nors rek, bet ramina mane , akd jie patys zedejo pasukti jei kas l. blogo butu.

Sitoje vietoje stoju i eile pas Migle31 blush2.gif , jei taip kai visai neturesi ka veikti ir man korteles mesteltum nes as vis niekaip ir tos ginekologiskos nesamoines neislendu ir jau kartais mintis atbega, o gal ir nebebus, tarsi nejausciau vaikiuko verysad.gif . Bet cia kai jau visas isbursi 

Klaudija as irgi girdejau apie perlus, kad tai asaras reiskia  , bet man jie grazus ir Migle 31 tavo ideja  thumbup.gif , vyras ka tik paklause ko noriu kaledom mirksiukas.gif , pasakiau, kad perlo, pageidautina rausvai melsvo biggrin.gif , sake tuoj begs i oslo fjirdo gaudyti cool.gif Beje  Klaudija tavo darbas  thumbup.gif , jis nesa dziaugsma... O del nestumo, tai manau, kad tikriausiai vaikiukai pasirenka kada ateiti, kazkaip pradejau tiketi tuo, pas ajuka labai greitai pasipbelde nauja gyvybe ir ziurek kokia ziuka turi, todel jei netycia taip atsitiktu tik neissigask,tiesiog leisk jam ateiti wub.gif

Amade  console.gif , bet is tiesu man kilo keli klausimukai g.gif , kodel tavo gyn tikejosi ka mnors pamatyti 43 ciklo diena  ir kodel tiesiog HCG tyrimo kraujyje nepadare , gal is tiesu dar per anksti atsisveikinti su nestumu, degu zvakele tau wub.gif

Vdapr tu kaip parasai tai nors apsisiusiok lotuliukas.gif

Bimulik saugios keliones, ir i jokius ten vyrus ypac su uniforma nesidairyk, nes jauciu sutiksi koki tas tau aki merks ir is to tikrai kils nemalonumu doh.gif

Ir mergaitukems liudnom, linksmom, rimtom ir paslusiom po balioniuka( nu gi galeciau nusiusti ka nors reiksmingesnio, bet kompe esu analfabetas). kas galit begam gaminti berniuku, nes sie metai mergaitem uzderejo , kas dar lukuriuoja irgi po balioniuka, kad laukimas neprailgtu, na ir visai nebeplanuojanciu palaikymo komandai po daug balionu, kad nepavargtu musu palaikyti

Slapukei nestukei ypatingi linkejimai wub.gif

P.S. LERA mergaite uzsuk pas mus ir be priezasties. Aciu tau uz geras zinias 4u.gif  ir STT palaikyma. Nebent pati nejaukiai sitame skyrelyje jaustumeisi, bet jei ne esi ypatingas svecias

P.S.S. Zydra 30, Ajuka, Zyzzi, STT, Astyl, Edeva, Rasa, Kria ...kazkurios nepaminejau doh.gif , bet sirdyje ir toms kuriu nepaminejau dideli sveikinimai nugalejus sunku laukima, baimes, nerima. skausma ir atvedusioms i si pasauli vilties vaikucius

sveika bice, atsiprašau, kad klausiu, gal gali pasakyti kas buvo kalbama,gal mes ne viską teisingai padarėme - buvau transo būsenoje, mažai ką pamenu
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 21:19)
Vaikas visada daugiau duoda nei paima ..........Oi merginos jei jau atsivert tai iki galo.  Žinot kai mes susituokėm su vyru man buvo 16 jam 18 ir jis iš išgeriančios šeimos buvo o aš maištaujanti paauglė su mama nesutariau o su juo buvo gera mane suprato. Ir ką gi sumastėm kad kitaip mums neleis tuoktis tik jei pastosiu, kaip tarėm taip ir padarėm pastojau, vestuvės nu ir prasidėjo mylėtis tai nemokam saugiai abu pienburniai kai gimė pirmas vaikas man buvo vos septyniolika greit pastojau vėl......abortas..... paskui vyras pradėjo išgėrinėt  vėl pastojau vėl abortas  tada gimė Lukutis  jau vyras ir ranką pakeldavo  paskui atsiprašinėdavo aukso kalnus žadėdavo pastojau vėl su Viktorija ir jei iškart pastebėjus kad laukiuosi būtų ir jos nebuvę tiesiog dievas sutvarkė kaip jam reikėjo o gal ir mums, kai nuėjau pas ginekologę jau kažką daryt buvo per vėlu. Gydytojai sakė kad laukiuosi berniuko vėl.... Vaikščiojau ir meldžiausi kad būtų mergaitė ir sakiau kad noriu mergaitės, o echoskopu žiūrėjusi gydytoja pasakė 100 proc. bernas. Jūs net neįsivaizduojat kaip aš klykiau gimdykloj iš džiaugsmo kai pasakė jog gimė mergaitė, mano princesė, mano pergalė. Po Viktutės gimimo vyrą atrodo kažkas pakeitė pats atnešė gydytojos tel ir paprašė paskambint dėl užsikodavimo nuo alkoholio. Ir tada vėl smūgis Lukelis apsinuodijo... Aš žinau kodėl dievas mane taip nubaudė. Jis parodė kaip skaudu yra prarast vaiką. Aš pati ėjau pas gydytojus ir žudžiau savo vaikus dabar moku. O jei jie būtų gimę gal viskas būtų kitaip.
Dabar prisiekiau sau viskas gimdysiu nors ir kas benutiktų, jei tik užkibs gimdysiu.

miglute, mano sirdis labai labai nori tau kazka pasakyti, bet nerandu zodziu unsure.gif
Atsakyti

console.gif

O as nesutinku, kad Lukuti ateme del abortu verysad.gif Tikrai ne del to verysad.gif
Tai ir vaikucio liudnas likimas. verysad.gif O kaip yra istiesu, tai suzinosime, kai dausose atsidursime.

Migliuk, o kaip dabar santykiai su vyru klostosi???
Atsakyti
Vaikas visada daugiau duoda nei paima ..........Oi merginos jei jau atsivert tai iki galo.  Žinot kai mes susituokėm su vyru man buvo 16 jam 18 ir jis iš išgeriančios šeimos buvo o aš maištaujanti paauglė su mama nesutariau o su juo buvo gera mane suprato. Ir ką gi sumastėm kad kitaip mums neleis tuoktis tik jei pastosiu, kaip tarėm taip ir padarėm pastojau, vestuvės nu ir prasidėjo mylėtis tai nemokam saugiai abu pienburniai kai gimė pirmas vaikas man buvo vos septyniolika greit pastojau vėl......abortas..... paskui vyras pradėjo išgėrinėt  vėl pastojau vėl abortas  tada gimė Lukutis  jau vyras ir ranką pakeldavo  paskui atsiprašinėdavo aukso kalnus žadėdavo pastojau vėl su Viktorija ir jei iškart pastebėjus kad laukiuosi būtų ir jos nebuvę tiesiog dievas sutvarkė kaip jam reikėjo o gal ir mums, kai nuėjau pas ginekologę jau kažką daryt buvo per vėlu. Gydytojai sakė kad laukiuosi berniuko vėl.... Vaikščiojau ir meldžiausi kad būtų mergaitė ir sakiau kad noriu mergaitės, o echoskopu žiūrėjusi gydytoja pasakė 100 proc. bernas. Jūs net neįsivaizduojat kaip aš klykiau gimdykloj iš džiaugsmo kai pasakė jog gimė mergaitė, mano princesė, mano pergalė. Po Viktutės gimimo vyrą atrodo kažkas pakeitė pats atnešė gydytojos tel ir paprašė paskambint dėl užsikodavimo nuo alkoholio. Ir tada vėl smūgis Lukelis apsinuodijo... Aš žinau kodėl dievas mane taip nubaudė. Jis parodė kaip skaudu yra prarast vaiką. Aš pati ėjau pas gydytojus ir žudžiau savo vaikus dabar moku. O jei jie būtų gimę gal viskas būtų kitaip.

Na aš su tavim sutinku. Aš irgi turbūt niekada negalėčiau padaryti tokio dalyko -žudyti. Sakiau savo vyrui kiek bus tiek gimdysiu.
Kai man buvo trečias nėštumas ir deja aš jį praradau verysad.gif tai po to sykio pasakiau sau kad dar tikrai bus vaikų, bet tai buvo po 9 metų. Ir labai džaiugiuosi. Esu pati iš didelės šeimos. Mūsų buvo 5 vaikai. Bet likimas taip išplėšė kad jauniausias brolis mirė 19 metų. Aš iš mergaičių esu viena. Tai dabar likau jauniausia.
Tai va mergyčkos gimdykit ir nedarykit niekad tokių nesamonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 21 lapkričio 2008 - 21:36
na, as issimaudziau uzsidegus persikine-zalia zvakute su taure vyno... pragalvojau apie angeliuka ir apie busima dukryte wub.gif wub.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 20:49)
mIELOJI AŠ KAI PASTOJAU SU vIKTORIJA SIRGAI MMMM IKI TRIJŲ MĖN IR PASTEBĖJAU KAD LAUKIUOSI TIK KAI NĖŠTUMAS JAU BUVO TRIJŲ MĖN. VISKO GALI BŪT O IR GYDYTOJAI NE DIEVAI....GAL PRAŽIŪRĖJO. TU TIK NORĖK IR TIKĖK

na, zinau as tokiu istoriju, bet kazkodel niekada netaikau sau tongue.gif gal reik pradet tiket g.gif

QUOTE(bicė @ 2008 11 21, 20:50)
ziuriu man su matematika liudesys as kazkodel matau 43 , o galvoju apie 33. na 6 sav tai jau turejo matyti , man 6 dar sirdutes negirdejo, taip ir neisgirdo... verysad.gif  bet vostiek nesuprantu kodel nepadare hcg g.gif

na, man sirdute pamate tik 8 sav pagal mmm, bet paskui greit pasivijo savo "amziu"...

Vaikas visada daugiau duoda nei paima ..........Oi merginos jei jau atsivert tai iki galo.  Žinot kai mes susituokėm su vyru man buvo 16 jam 18 ir jis iš išgeriančios šeimos buvo o aš maištaujanti paauglė su mama nesutariau o su juo buvo gera mane suprato...

blink.gif na ir istorija ax.gif zinai, del tu abortu... arba siaip kai prarandi leliuka... mano vyro mama kazkada pasakojo apie kazkokia pazystama, kuri turejo 7 persileidimus, ir 8 kartas buvo sekmingas. Ir pasake, kad "ji butu turejus 8 vaikus". Bet as su tokiu mastymu nesutinku schmoll.gif na... nes ji tikrai nebutu turejus 8 vaiku. Kaip as kad sakyciau, kad buciau jau turejus 2 vaikus. Nu tikrai nebuciau, jei bent vienas is prarastu leliuku butu gimes unsure.gif nes juk gyvenimo pokyciai pakreipia viska...
taip ir tu, jei butum nenutraukus 2 nestumu, butum neturejus to, ka turi dabar... mirksiukas.gif na, cia mano filosofija aisku...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 21, 21:32)
Na aš su tavim sutinku. Aš irgi turbūt niekada negalėčiau padaryti tokio dalyko -žudyti. Sakiau savo vyrui kiek bus tiek gimdysiu.

ir as biski paatvirausiu. kai pastojau su treciu ir pasakiau vyrui, jis man sako, gal dar palaukim, gal biski veliau (ta prasme gal padarykim aborta) bet sakiau kiek dievulis dave, tiek ir gimdysiu. o kai suzinojau, kad mano maziukas mire, ji apkaltinau. kad cia viskas del jo kaltes, kad jis jo nenorejo ir turejo blogu minciu. galu gale ji apkaltinau, kad isvis su juo susipazinau (tuo metu buvau kaip isprotejus ir labai daug nesamoniu jam prisnekejau) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 21, 21:39)
ir as biski paatvirausiu. kai pastojau su treciu ir pasakiau vyrui, jis man sako, gal dar palaukim, gal biski veliau (ta prasme gal padarykim aborta) bet sakiau kiek dievulis dave, tiek ir gimdysiu. o kai suzinojau, kad mano maziukas mire, ji apkaltinau. kad cia viskas del jo kaltes, kad jis jo nenorejo ir turejo blogu minciu. galu gale ji apkaltinau, kad isvis su juo susipazinau (tuo metu buvau kaip isprotejus ir labai daug nesamoniu jam prisnekejau) unsure.gif

O aš kai buvau 22 sav. tai dar tikėjau kol į Kauno klinikas nuvažiavau iki paskutinės minutės, bet deja. Taip turbūt turėjo būt ir mano vyras labai verkė klinikose tai net niekada nebuvau mačiusi jo verkiant. O aš tai kaltinau pamenu kaip šiandien dievą, nežinau kodėl bet tik jį vieną. Labai iškentėjau nes darė priverstinį gimdymą. Tai niekam nelinkiu, net savo priešui.
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 21, 21:39)

zinai, as irgi ieskau vis, ka blogai padariau... unsure.gif vienintelis dalykas, ka sugalvoju, kad nenuejom ispazinties pries sliuba blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglej @ 2008 11 21, 21:47)
O aš kai buvau 22 sav. tai dar tikėjau kol į Kauno klinikas nuvažiavau iki paskutinės minutės, bet deja. Taip turbūt turėjo būt ir mano vyras labai verkė klinikose tai net niekada nebuvau mačiusi jo verkiant. O aš tai kaltinau pamenu kaip šiandien dievą, nežinau kodėl bet tik jį vieną. Labai iškentėjau nes darė priverstinį gimdymą. Tai niekam nelinkiu, net savo priešui.

oje, zinau viska... mano vyras tai gere visokias tablietkas, kai suzinojo. neverke, bet i save nepanasus buvo... unsure.gif itariu, kad naktim nemiegojo, nes pirma nakti, kai grizau namo miegojo kaip uzmustas unsure.gif o ligoninej, budavo ateina ir prasedim puse dienos tyloje susikibe uz ranku verysad.gif
gimdyma ir man skatino, bet as matyt psichologiskai uzsiblokavau, kad man jokia veikla neprasidejo, nes vos tik pajusdavau stipresnius gimdos susitraukimus, issigasdavau ir viskas dingdavo... unsure.gif galu gale nusiciaudejau ir papludau kraujais (net kojines aptaskiau beciaudedama doh.gif ), greit atleke gine ir mane skubiaaai nese i operacine. Iskart supratau, kad kazkas rimto, nes labai jau visi lakste. Po to pasake, kad jei gine nebutu laiku atbegus, galejau nukraujuot ir gal net numirt blink.gif berods placenta atsoko...
Atsakyti
klausykit, okaip reaguoja Jūsų MB, kai važiuojate į kapines? maniškis tai širsta, atseit ten labai nemalonu ir nėra reikalo ten dažnai važinėti, bet mane labai traukia ten noras pabūti, susitvarkyti, jausmas, kad esu šalia
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 21, 23:30)
console.gif

O as nesutinku, kad Lukuti ateme del abortu verysad.gif Tikrai ne del to verysad.gif
Tai ir vaikucio liudnas likimas.  verysad.gif O kaip yra istiesu, tai suzinosime, kai dausose atsidursime.

Migliuk, o kaip dabar santykiai su vyru klostosi???

Dabar jau penki metai palinkėčiau bet kuriai tokio vyro. Visiškai negeria , o kai negeria tai ir draugų kažkokių neturi jam dabar aš ir vaikai viskas. Nereikia jokių bariukų, aš kai laukiausi jo puseserė 40 šventė didelis balius buvo sakau važiuok o jis ką aš be tavęs ten veiksiu. Dabar labai geras.
Papildyta:
QUOTE(estutė @ 2008 11 22, 00:02)
klausykit, okaip reaguoja Jūsų MB, kai važiuojate į kapines? maniškis tai širsta, atseit ten labai nemalonu ir nėra reikalo ten dažnai važinėti, bet mane labai traukia ten noras pabūti, susitvarkyti, jausmas, kad esu šalia

jau tuoj bus du metai kaip neturim Lukelio bet į kapines važiuojam kas savaitė mažiausiai, pirmus metus važiavom kasdien ir visada abu, visada. Jis uždaresnis ir stipresnis už mane bet matau kad jam labai skauda.
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 22:13)
jau tuoj bus du metai kaip neturim Lukelio bet į kapines važiuojam kas savaitė mažiausiai, pirmus metus važiavom kasdien ir visada abu, visada. Jis uždaresnis ir stipresnis už mane bet matau kad jam labai skauda.

as manau, kad dauguma vyru kitaip isgyvena... unsure.gif jie nemegsta verkti, bet tai nereiskia, kad jiems maziau sunku unsure.gif
Atsakyti