QUOTE(spyglej @ 2008 11 21, 22:47)
Jei neskaudu o kas buvo tavo angeliukui?
Maniškiui tai buvo neišsivystęs galvos viršugalvis, sakė jei būčiau išnešiojus visą gimdymą tai vistiek būtų neišgyvenęs.

Tau gerai kad nereikėjo gimdyt aš kai du prieš tai gimdžiau tai maniau kad irgi bus taip pat bet ne

viskas per prievartą buvo.
ne, neskaudu... ta prasme, galiu kalbet
mano mergytei buvo... nieko, ji buvo sveika, is kazkur "ileke" infekcija

atsimenu, 18 sav darem echo - viskas puiku

atitinka laika, jauciu svelnius judesiukus, gimdos kaklelis uzsidares ir panasiai... ir nepilnai po 2 sav pamatau kazka kaip kraujas su isskyrom. Lekiu i klinikas, nors man pose to laiko tepliojo rudai, tai tikejausi, kad man tereikia poilsio... klinikose irgi i mane taip pasiziurejo - pasiguldom, kad tau ramiau butu, nes daug kam pateplioja... tepliojimai baigesi, bet po 2 dienu nakti ejau i WC ir jauciu kad bega...

po to paaiskejo, kad bego zali vandenys, ir vandenmaisis jau buvo pradejes lyst lauk. dar para mane laike pakeltom kojom (tipo gal sulys atgal), visa laika jauciau judesiukus ir nors zinojau, kad jau viskas, tikrai neisgelbesim, tie judesiukai mane kazkaip ramino... megavausi jais, nes zinojau, kad jie paskutiniai

:
tai va, o istyrus mergyte, placenta, isvada infekcija

nieko konkretaus, mano gine net dabar kiekviena karta, kai as pas ja ateinu (o einu daznai), vis paliudi, kad kaip tokiam laike infekcija galejo taip padaryt. Plius, is kur ta infekcija??? mes nei mylejomes, nei as sirgau, nei danti skaudejo... na, nic nieko itartino, kas per pora savaiciu galetu sitaip padaryt.
todel, as labai bijau, na gerai, pastosiu siaip ne taip (plius man pastot nerealiai sunku), bet kaip apsisaugot nuo "infekcijos"? tepineliu pas gine nesidarysi kas savaite (jei normalios nestukes eina karta i 4-5 sav, tai kaip apsaugot???) ir siaip... turbut likimas... kaip kokiu bomzu jokios infekcijos neima? (jie gal priprate?

)
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion