Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

pas mane toks pat mėlynas skanas wub.gif , bet jei atsisiunti į kompą ir paskui biški padidini , na kad ir 100 % rodytu puikiausiai skaitosi
ir pikasoj padidinus irgi skaitoma wub.gif

Tina išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
Man tame puslapyje išvis errorą išmeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 11 21, 21:00)
Yra uzrasas"Download",paspaudus atsiranda uzrasas kur siusti,kur nori ta paspausi.O nuotraukos galima padidinti. bigsmile.gif

Ačiū Rimusia, radau, atsisiunčiau 4u.gif Dabar pasididina normaliai, galima skaityti.
Čia visoms neseniai pradėjusioms auginti kaktusus būtinai reiktų perskaityti book.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar jau miega jusu kaktusai? Maniskiai du zydeti susiruose ant ziemos. O dar vienas pradejo is ataugeliu saknis leisti, daugintis ant ziemos sumane. Kas cia jiems pasidare, patarkite?
Atsakyti
Suiandien neatsilaikiau pukuotam mammillaria plumosa groziui, taip dailiai nuaugusi, o ir ziedeli krauna wub.gif
[attachmentid=165112]
Taip pat dar kazkokia mammi. Kokia? g.gif
[attachmentid=165113]
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2008 11 21, 20:53)
Tina išsiunčiau smile.gif

4u.gif
Atsakyti
gražios mamkės , jų yra maximose thumbup.gif
mammillaria plumosa , turėjau seniau , o ta kitą irgi pirkau , įdomi ji man ax.gif
Atsakyti
As ir plumosa turiu, bet sita tokia jau super plumosiska, kad negalejau nepirkt doh.gif idomu kokios rusies ta ana, reik bandyt googlint. Is pradziu maniau, kad issiserus plumosa, bet paskui susiturejau, kad kazka as cia jau ne i ta puse mastau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 11 22, 19:17)
Sveikutes, ar jau miega jusu kaktusai? Maniskiai du zydeti susiruose ant ziemos. O dar vienas pradejo is ataugeliu saknis leisti, daugintis ant ziemos sumane. Kas cia jiems pasidare, patarkite?

Maniškiai jau kietai įmigę.
O taviškiai, kad žydėt susiruošė tai gal jiems ir priklauso šiuo metu žydėt. Kai kurios kaktusų rūšys ne vasarą žydi, o rudenį ir žiemą.
Jei parodytum savo augintinus ar pavadinimus pasakytum tai būtų aišku ar čia taip ir turi būti ar ne.

Tina, wub.gif pirkinukai ypač antra tokia nematyta, lėksiu ir aš ryt į maximą gal dar ir kokį įdomesnį palikot ax.gif
Atsakyti
As Kauno Akropoly pirkau. Liko dar daug. Gali vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 22, 19:13)

Taip pat dar kazkokia mammi. Kokia?  g.gif

Panašu į Mammillaria schiedeana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 22, 20:13)
Suiandien neatsilaikiau pukuotam mammillaria plumosa groziui, taip dailiai nuaugusi, o ir ziedeli krauna  wub.gif

Taip pat dar kazkokia mammi. Kokia?  g.gif

Oi kokios gražios wub.gif
Sakiau kad parduotuvėse nieko nepirksiu, bet turbūt neatsilaikyčiau wub.gif
Bet Vilniuje tokių nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 11 22, 20:26)
Maniškiai jau kietai įmigę.
O taviškiai, kad žydėt susiruošė tai gal jiems ir priklauso šiuo metu žydėt. Kai kurios kaktusų rūšys ne vasarą žydi, o rudenį ir žiemą.
Jei parodytum savo augintinus ar pavadinimus pasakytum tai  būtų aišku ar čia taip ir turi būti ar ne.

Tina,  wub.gif pirkinukai ypač antra tokia nematyta, lėksiu ir aš ryt į maximą gal dar ir kokį įdomesnį palikot ax.gif

Stai sitei 2 grazuoliai zydeti susiruose.
Atsakyti