Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

Rašau čia, adresas kaip visada tas pats smile.gif

www.cact.cz

Čia užėjus kairėj pusėj:

"Nabídka rostlin" - augalai.
"Nabídka semen" - sėklos, bet kažkodėl antri metai jų neatsiunčia, gal net neverta žiūrėt.
"Ostatní zboží" - visa kita, čia užsakinėjau vazončikus (Kvetinači).
Atsakyti
Parasiau del el.pasto ir pamaciau, kad jau paskelbe kaktusine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 24 lapkričio 2008 - 09:19
smagios naujienos 4u.gif
dar gerai būtu atsikapstyti lenkus , , nors pasirinkimas ir nedidelis ten , bet kainos buvo tikrai geros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 07:30)
Gavau iš čekų žurnaliuką 2009 metam, yra ir elektroninis variantas, ar bus pavasariui norinčių užsakinėt?

as irgi noreciau prisijungti jeigu priimsit ax.gif
Atsakyti
Bet po vieną ar du augalus nelabai norėčiau, kad užsakytų, aš čia apie tas kurios pirmą kartą norėtų užsakinėt. Nes pernai buvo viena tokia, tai ir paliko man tą kakatusą pačiai užsimokėt ir turėt, nors man jo nelabai ir reikėjo. smile.gif
Atsakyti
Na manau senbuvemis tai jau pasitiki smile.gif aplamai as visada dekinga tokiems zmonems, kaip tu, kurie ryztasi veltis i tokius reikalus su nepazistamais is neto platybiu. Balioncikas tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 10:08)
Bet po vieną ar du augalus nelabai norėčiau, kad užsakytų, aš čia apie tas kurios pirmą kartą norėtų užsakinėt. Nes pernai buvo viena tokia, tai ir paliko man tą kakatusą pačiai užsimokėt ir turėt, nors man jo nelabai ir reikėjo. smile.gif

as tai viska suprantu, bet del saves galiu pasakyti kad esu atsakinga be to yra kaktusu kuriu labai jau seniai noreciau, bet galimymes paciai is kazkur siustis nelabai turiu ir nelabai moku, be to 1 ar 2 augalus ir neapsimoka siustis
Atsakyti
Tai galvokit - svajokit iki kokio sausio ar vasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 11 24, 11:54)
Tai galvokit - svajokit iki kokio sausio ar vasario smile.gif

Ačiū Kaktusinei už pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
Na va, iskart visos atkuto, kai tik kalba apie uzsakymus prasidejo biggrin.gif
Tik per visa ziema besvajojant galima ir perdegti... doh.gif
Atsakyti
As tai neperdegu, jau ne pirma karta Kaktusines deka pas mane svajones realybe virtusios parkeliauja.
Atsakyti
Kokios geros naujienos thumbup.gif wub.gif
Aš irgi susvajosiu iki kokio sausio vidurio sąrašiuką. Pasiilgau to jausmo biggrin.gif
Atsakyti