Patvirtino čekas užsakymą, mokėt reiks po sąskaitos faktūros gavimo, t.y. kai gausiu augalus, o siunčiami jie bus gegužės 15, tai mus pasieks kažkur birželio pirmom dienom. Iškilo man tokia dilema. Kaip daryt su pinigais, ar prašyt avanso, ar laukt pavasario. Tik ne dėl visų galiu būt garantuota, kai pernai viena tiesiog taip - dingo. Lauksiu pasiūlymų.
Patvirtino čekas užsakymą, mokėt reiks po sąskaitos faktūros gavimo, t.y. kai gausiu augalus, o siunčiami jie bus gegužės 15, tai mus pasieks kažkur birželio pirmom dienom.
Iškilo man tokia dilema. Kaip daryt su pinigais, ar prašyt avanso, ar laukt pavasario. Tik ne dėl visų galiu būt garantuota, kai pernai viena tiesiog taip - dingo.
Lauksiu pasiūlymų.
Paprastai ne visi atkeliauja ir kainos kartais keičiasi o su avansu daug skaičiavimo,priskaičiavimo,perskaičiavimo.... Šiaip,tai kogero tyliu,kaip Kaktusinė nuspręs,taip ir bus...
Patvirtino čekas užsakymą, mokėt reiks po sąskaitos faktūros gavimo, t.y. kai gausiu augalus, o siunčiami jie bus gegužės 15, tai mus pasieks kažkur birželio pirmom dienom.
Iškilo man tokia dilema. Kaip daryt su pinigais, ar prašyt avanso, ar laukt pavasario. Tik ne dėl visų galiu būt garantuota, kai pernai viena tiesiog taip - dingo.
Lauksiu pasiūlymų.
Lauksiu pasiūlymų.
Lauksiu pasiūlymų.
as irgi pirma karta uzsakyneju, tikiuosi gavot mano email, net nezinau kaip jums geriau ar dabar ar po to moketi, man nera skirtumo, tik del saves galiu pasakyti, as labai noriu tu kaktuseliu ir jau laukiu nesulaukiu, tad man dingti nera prasmes
Kokios žinios del pinigu - tai daryk kad tau nereiketu savais rizikuot. As tai nebent numirciau, tau nesumokeciau bet testamente irasyciau, kad tau skolinga ir kad kaktusais atsiskaitytu
Zinodama Kaktusines ne kaktusine veikla- tai manau jai jokiu baisiai dideliu problemu apskaiciuoti avansa nebus. Bent jau po 50 proc. surinkti reiktu. Bent jau atsirastu aisku, kurios "zonos" pasimirojo ir neveikia, paaisketu, ar ner naslaiciu.
O tai jei sumoketi, po to kai jie atvyks- tai nereiks moketi uz tuos, kuriu nebus?? Atleikit uz mano bukuma O tai kiek mes siemet prakaktusinom?
O as irgi saunuole- siandien jau 6 kaktusinytes baigsiu lipdyti- tokias ekonomines krizes suspaustas
Tai va... na man asmeniskai, avansa noretusi moketi balandzio pradzioje- bo as vel trumpam leksiu i Tenerife......susitikti su juo http://public.fotki....fe/img4279.html