Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 11, 22:13)
mano Rhipsalis žydi  4u.gif

o dar ir geltonai thumbup.gif kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 11, 22:13)
mano Rhipsalis žydi  4u.gif

Tai Hatiora smile.gif Ripsaliai žydi tik baltai mirksiukas.gif

Rimusia, super vaizdelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 02 11, 22:28)
Tai  Hatiora smile.gif  Ripsaliai žydi tik baltai  mirksiukas.gif
Rimusia, super vaizdelis  wub.gif

o geras ! dėkui 4u.gif
Atsakyti
Patvirtino čekas užsakymą, mokėt reiks po sąskaitos faktūros gavimo, t.y. kai gausiu augalus, o siunčiami jie bus gegužės 15, tai mus pasieks kažkur birželio pirmom dienom.
Iškilo man tokia dilema. Kaip daryt su pinigais, ar prašyt avanso, ar laukt pavasario. Tik ne dėl visų galiu būt garantuota, kai pernai viena tiesiog taip - dingo.
Lauksiu pasiūlymų.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 02 12, 10:27)
Patvirtino čekas užsakymą, mokėt reiks po sąskaitos faktūros gavimo, t.y. kai gausiu augalus, o siunčiami jie bus gegužės 15, tai mus pasieks kažkur birželio pirmom dienom.
Iškilo man tokia dilema. Kaip daryt su pinigais, ar prašyt avanso, ar laukt pavasario. Tik ne dėl visų galiu būt garantuota, kai pernai viena tiesiog taip - dingo.
Lauksiu pasiūlymų.

Oho, kaip dar ilgai laukti doh.gif

As buciau uz tai, kad pinigus dabar susimoket ir liks tik "linksmoji dalis" - laukti kaktusiuku smile.gif O kaip kitoms atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 02 12, 10:27)

As buciau uz tai, kad pinigus dabar susimoket ir liks tik "linksmoji dalis" - laukti kaktusiuku smile.gif  O kaip kitoms atrodo?

Paprastai ne visi atkeliauja ir kainos kartais keičiasi ax.gif o su avansu daug skaičiavimo,priskaičiavimo,perskaičiavimo.... Šiaip,tai kogero tyliu,kaip Kaktusinė nuspręs,taip ir bus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 02 12, 09:27)
Lauksiu pasiūlymų.

galim susimest iš anksto. Na laiko dar turim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 02 12, 10:27)
Lauksiu pasiūlymų.

Kadangi aš užsakinėju pirmą kartą, tai mielai sutinku sumokėti avansą ar ir visą reikiamą sumą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 02 12, 09:27)
Lauksiu pasiūlymų.

as irgi pirma karta uzsakyneju, tikiuosi gavot mano email, net nezinau kaip jums geriau ar dabar ar po to moketi, man nera skirtumo, tik del saves galiu pasakyti, as labai noriu tu kaktuseliu ir jau laukiu nesulaukiu, tad man dingti nera prasmes biggrin.gif
Atsakyti
Kokios žinios bigsmile.gif del pinigu - tai daryk kad tau nereiketu savais rizikuot. As tai nebent numirciau, tau nesumokeciau lotuliukas.gif bet testamente irasyciau, kad tau skolinga ir kad kaktusais atsiskaitytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinodama Kaktusines ne kaktusine veikla- tai manau jai jokiu baisiai dideliu problemu apskaiciuoti avansa nebus. Bent jau po 50 proc. surinkti reiktu. Bent jau atsirastu aisku, kurios "zonos" pasimirojo ir neveikia, paaisketu, ar ner naslaiciu.

O tai jei sumoketi, po to kai jie atvyks- tai nereiks moketi uz tuos, kuriu nebus?? blush2.gif Atleikit uz mano bukuma blush2.gif
O tai kiek mes siemet prakaktusinom?

O as irgi saunuole- siandien jau 6 kaktusinytes baigsiu lipdyti- tokias ekonomines krizes suspaustas mirksiukas.gif

Tai va... na man asmeniskai, avansa noretusi moketi balandzio pradzioje- bo as vel trumpam leksiu i Tenerife......susitikti su juo blush2.gif blush2.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
wub.gif
wub.gif
wub.gif
http://public.fotki....fe/img4279.html

Jis minta opuncijomis wub.gif wub.gif

Jauciat... valentindienis arteja biggrin.gif
Atsakyti
As galiu sumoket, ner jokiu problemu, ir ramiau Kaktusinei bus tongue.gif
Atsakyti