Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

Crassula, JIS nuostabus biggrin.gif

O tu gal kaktusi bizni pradesi, kad i Tenerife vis skraidai? ax.gif biggrin.gif Net ekonomine krize keliu neuzkerta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 13:26)
O tai jei sumoketi, po to kai jie atvyks- tai nereiks moketi uz tuos, kuriu nebus?? blush2.gif Atleikit uz mano bukuma blush2.gif
O tai kiek mes siemet prakaktusinom?

Vat šį kartą man ir patiko, kad mokėt ne prieš gavimą, o po. Gal jau įgavom pasitikėjimą smile.gif
Šiemet dar daugiau - virš 300kaktusų ir netoli 2t litų vien už žaliuokius smile.gif
Tada balandį jaučiu pradėsiu visus klibint.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 12, 16:19)
Crassula, JIS nuostabus  biggrin.gif

O tu gal kaktusi bizni pradesi, kad i Tenerife vis skraidai?  ax.gif  biggrin.gif Net ekonomine krize keliu neuzkerta  biggrin.gif

Tina, ar atsiusti tau jo nuotrauka?? lotuliukas.gif

Noreciau apravet as tenykscius kalnus, bet nedrasu- nes gali ant kokio apsisvietusio muitininko pataikyti. Nes gi gali buti augaliukas idomesnis ir saugotinas. Vat tada gali buti liudna nuo lektuvo atsilikti.
O krize ekonomine pas mane visa gyvenima unsure.gif

Uztat zoles visas kokias tik maciau fotkinau, ir ko gero tas nuotraukas kievieciu kaktusininku puslapyje patalpins.
Atsakyti
Sveikos kaktusininkes 4u.gif nesu as ju zinove, bet va parsiveziau is mamos savo kaktusiuka, kuriam jau kazkas nutiko...mama sako gal perlaiste...as tai nesuprantu...as laistydavau pati labai retai, kazkaip augdavo jie, tie keli mano kaktusai, o neseniai perskaiciau kad juos mazdaug karta i savaite reik liet, tai man kazkaip per daznai kaip kaktusam atrodo... g.gif Tai va, bandziau ikelt nuotraukele to kaktusiuko,gal pasakytumet kas ar jis dar atsigautu ar ne, bet kad neleidzia cia ikelt, vietos limitas raso uzimtas,nors as jau iki minimumo sumazinau savo foto.... Tai gal bent jau pasakysit ar tikrai juos kas savaite reik laistyt? mano toks 'pukuotas' nedidelis kaktusiukas
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 14:34)
Uztat zoles visas kokias tik maciau fotkinau, ir ko gero tas nuotraukas kievieciu kaktusininku puslapyje patalpins.

Crassula, o tu gal kokia foto paroda suorganizuok? mirksiukas.gif grazios tavo nuotraukytes.
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2009 02 12, 16:54)
Sveikos kaktusininkes 4u.gif  nesu as ju zinove, bet va parsiveziau is mamos savo kaktusiuka, kuriam jau kazkas nutiko...mama sako gal perlaiste...as tai nesuprantu...as laistydavau pati labai retai, kazkaip augdavo jie, tie keli mano kaktusai, o neseniai perskaiciau kad juos mazdaug karta i savaite reik liet, tai man kazkaip per daznai kaip kaktusam atrodo... g.gif  Tai va, bandziau ikelt nuotraukele to kaktusiuko,gal pasakytumet kas ar jis dar atsigautu ar ne, bet kad neleidzia cia ikelt, vietos limitas raso uzimtas,nors as jau iki minimumo sumazinau savo foto.... Tai gal bent jau pasakysit ar tikrai juos kas savaite reik laistyt? mano toks 'pukuotas' nedidelis kaktusiukas

Tas tavo pukuotukas gal mamiliarija?
Na gal ir nera cia taip aktualu koks. Gal ir per daznai karta i savaite laistyti kaktusus. Bet labai svarbu temperatura, kurioj kaktuselis ziemoja.

O siaip tai apziurek saknytes- gal nupuvo...

Bet merginos- ziemai gi jau kaip ir galas- mano vienas kakusajus- m. carmenae tokius gumbus augina ir tokius zieduku pumpurelius krauna... Siltas kambaris, vakarine palange thumbup.gif Tiesa, laisciau ja gal 2 kartus per ziema. Negausiai, molinis vazonas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 02 12, 17:16)
Crassula, o tu gal kokia foto paroda suorganizuok?  mirksiukas.gif grazios tavo nuotraukytes.

Tina, jo, jo lotuliukas.gif Baisios jos. Kol kompe- lyg ir nieko, o kai atspausdini.... Taigi vyras net fotoap. nauja nupirko... O jis tikras- veidrodinis. Tai nieko man nesigauna... Kelione ant nosies, fotografuoti nemoku.
O kai ji padave, tai sake- noriu, kad kurtum ir butum laiminga wub.gif wub.gif wub.gif .... jooooo.... noriu but laiminga, bet negaliu... verysad.gif nesusifokusuoja mano laime. schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaktusine @ 2009 02 12, 16:21)
Vat šį kartą man ir patiko, kad mokėt ne prieš gavimą, o po. Gal jau įgavom pasitikėjimą smile.gif
Šiemet dar daugiau - virš 300kaktusų ir netoli 2t litų vien už žaliuokius smile.gif
Tada balandį jaučiu pradėsiu visus klibint.

Kaktusine, Laaaabai laaabai viskas smagu!!!!
Manau, kad viskas bus labai gerai !!!!
300 kakusu- tai OHO kokia bendra bus musu kolekcija!!!!
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 16:35)
Tas tavo pukuotukas gal mamiliarija?
Na gal ir nera cia taip aktualu koks. Gal ir per daznai karta i savaite laistyti kaktusus. Bet labai svarbu temperatura, kurioj kaktuselis ziemoja.

O siaip tai apziurek saknytes- gal nupuvo...

na nezinau pavadinimo... o kokia temperatura turetu buti?
Atsakyti
Na man ir atrodo butu geriau sumoketi likusia dali po gavimo nes tada bus aisku ar gausim visus savo uzsisakytus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 16:35)
Tina, jo, jo lotuliukas.gif Baisios jos. Kol kompe- lyg ir nieko, o kai atspausdini.... Taigi vyras net fotoap. nauja nupirko... O jis tikras- veidrodinis. Tai nieko man nesigauna... Kelione ant nosies, fotografuoti nemoku.
O kai ji padave, tai sake- noriu, kad kurtum ir butum laiminga wub.gif  wub.gif  wub.gif .... jooooo.... noriu but laiminga, bet negaliu... verysad.gif nesusifokusuoja mano laime. schmoll.gif

Eik tu sau kaip faina blink.gif kokia nereali dovana bigsmile.gif oziai Tenerifej jau laukia tavo fotoblyksciu biggrin.gif priprasi ir neatsidziaugsi mirksiukas.gif

O mano graptopetalum kad pradejo stiebtis. Visus lapukus tik pasiause. Is vazono matyt nori islipt. Cia jis atsibudo? Augt pradejo? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos kaktusu myletojos,

Man irgi patinka kaktusai, turiu keleta ju. Is sios temeles nemazai suzinojau apie prieziura ir kad kaktusai zydi blush2.gif

Noriu paklausti apie savo echinocactus grusoni. Jis pradejo dziuti turbut, net nezinau kaip tai pavadint. Parudavo tos vietos kur auga spygliai (po jais). Gal isivaizduojat nuo ko cia ir ka daryt?

Bandysiu idet nuotrauka, bet darau pirma karta, tai nzn ar pavyks blush2.gif

Kaktusas

VALIO pavyko!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgataS: 13 vasario 2009 - 09:34
QUOTE(AgataS @ 2009 02 13, 09:31)
Sveikos kaktusu myletojos,

Man irgi patinka kaktusai, turiu keleta ju. Is sios temeles nemazai suzinojau apie prieziura ir kad kaktusai zydi  blush2.gif

Noriu paklausti apie savo echinocactus grusoni. Jis pradejo dziuti turbut, net nezinau kaip tai pavadint. Parudavo tos vietos kur auga spygliai (po jais). Gal isivaizduojat nuo ko cia ir ka daryt?

Bandysiu idet nuotrauka, bet darau pirma karta, tai nzn ar pavyks  blush2.gif

Kaktusas

sveika 4u.gif
gal cia koks gribelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 13 vasario 2009 - 09:37
QUOTE(Taniushka @ 2009 02 13, 09:34)
gal cia koks gribelis  g.gif

Tai va kad neisivaizduoju doh.gif Purskiau Actara, bet kol kas jokio poveikio (purskiau pries savaite). Bijau kad kitu neuzkrestu.
Atsakyti