QUOTE(dreamere @ 2009 02 12, 16:54)
Sveikos kaktusininkes

nesu as ju zinove, bet va parsiveziau is mamos savo kaktusiuka, kuriam jau kazkas nutiko...mama sako gal perlaiste...as tai nesuprantu...as laistydavau pati labai retai, kazkaip augdavo jie, tie keli mano kaktusai, o neseniai perskaiciau kad juos mazdaug karta i savaite reik liet, tai man kazkaip per daznai kaip kaktusam atrodo...

Tai va, bandziau ikelt nuotraukele to kaktusiuko,gal pasakytumet kas ar jis dar atsigautu ar ne, bet kad neleidzia cia ikelt, vietos limitas raso uzimtas,nors as jau iki minimumo sumazinau savo foto.... Tai gal bent jau pasakysit ar tikrai juos kas savaite reik laistyt? mano toks 'pukuotas' nedidelis kaktusiukas
Tas tavo pukuotukas gal mamiliarija?
Na gal ir nera cia taip aktualu koks. Gal ir per daznai karta i savaite laistyti kaktusus. Bet labai svarbu temperatura, kurioj kaktuselis ziemoja.
O siaip tai apziurek saknytes- gal nupuvo...
Bet merginos- ziemai gi jau kaip ir galas- mano vienas kakusajus- m. carmenae tokius gumbus augina ir tokius zieduku pumpurelius krauna... Siltas kambaris, vakarine palange

Tiesa, laisciau ja gal 2 kartus per ziema. Negausiai, molinis vazonas
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 02 12, 17:16)
Crassula, o tu gal kokia foto paroda suorganizuok?

grazios tavo nuotraukytes.
Tina, jo, jo

Baisios jos. Kol kompe- lyg ir nieko, o kai atspausdini.... Taigi vyras net fotoap. nauja nupirko... O jis tikras- veidrodinis. Tai nieko man nesigauna... Kelione ant nosies, fotografuoti nemoku.
O kai ji padave, tai sake- noriu, kad kurtum ir butum laiminga

.... jooooo.... noriu but laiminga, bet negaliu...

nesusifokusuoja mano laime.
Papildyta:
QUOTE(Kaktusine @ 2009 02 12, 16:21)
Vat šį kartą man ir patiko, kad mokėt ne prieš gavimą, o po. Gal jau įgavom pasitikėjimą

Šiemet dar daugiau - virš 300kaktusų ir netoli 2t litų vien už žaliuokius

Tada balandį jaučiu pradėsiu visus klibint.
Kaktusine, Laaaabai laaabai viskas smagu!!!!
Manau, kad viskas bus labai gerai !!!!
300 kakusu- tai OHO kokia bendra bus musu kolekcija!!!!