Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

Aš turiu vieną labai mažą ariocarpusą, tai tris naujus lapelius išleido, o trys seni nudžiūvo g.gif O kaip pas tave ruduoja? Visi? Labai jie man patinka, labai noriu įsigyti daugiau. Tik bijau, kad bus sudėtinga su jais susidraugauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 28, 15:33)
O sakykit ar ariocarpusai linke ruduot pas jus? Nuo ko jiems taip?  g.gif

Aš irgi turiu du mažutėlius ariocarpusus, trigonus ir kotschoubeyanus - neruduoja jie pas mane.
Pirmas toks kietas stovi, bet jis ir nė kiek nepaaugo nuo parsisiuntimo, o kitas toks pominkštis, bet jis per vasarą tris lapelius naujus užsiaugino.
Žiūrėsiu kaip čia jiems seksis pavasario sulaukt?
Man irgi jie labai wub.gif , bet dar neperpratau jų auginimo paslapčių.
Atsakyti
Nedziuva, bet tiesiog nurunda ir tas lapelis gyvas. Gal vandens pateko, o jam nepatiko g.gif panasiai sitoj foto: http://upload.wikime...issuratus_1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 28, 20:40)
Nedziuva, bet tiesiog nurunda ir tas lapelis gyvas. Gal vandens pateko, o jam nepatiko  g.gif panasiai sitoj foto: http://upload.wikime...issuratus_1.jpg

Jei tik kraštiniai, tai gal nieko. Bet jei paruduos visas tai kažin ar gyvens g.gif
Pas mane irgi laistant vandens yra patekę - lyg ir nieko neatsitiko, bet dabar labai žiūriu, kad nepatektų
Atsakyti
Parodau ir aš savo kaktusiukus. Tik vieno iš jų pavadinimą težinau ir tai sužinojau skaitydama čia. Tai to, kur su lapais - alijošinis kur yra wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Tai kad alijošiaus čia nėra. Du echinopsiai, opuntia, pachypodiumas ir sansevjera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 11 29, 22:13)
Tai kad alijošiaus čia nėra. Du echinopsiai, opuntia, pachypodiumas ir sansevjera 4u.gif

Niu aciu labai uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote ar zydi sis kaktusas?
Atsakyti
Čia ne kaktusas, o sukulentas Euphorbia, lietuviškai Karpažolė. Žydi.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 11 30, 15:15)
Čia ne kaktusas, o sukulentas Euphorbia, lietuviškai Karpažolė. Žydi.

Geras, visada galvojau kad tai kaktusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 11 30, 13:09)
Sveikutes, gal zinote ar zydi sis kaktusas?

Jo ziedai visai neisvaizdus. Pas mane dar nesiteike prazyst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 01, 09:50)
Jo ziedai visai neisvaizdus. Pas mane dar nesiteike prazyst  rolleyes.gif

Kiek laiko jis pas tave yra? Maniskis 1.5 metu. blush2.gif
Atsakyti