Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

Tai gal voratinkline erkute g.gif reiktu foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 27 lapkričio 2008 - 21:09
QUOTE(emuxxx @ 2008 11 27, 13:42)
labukas mirksiukas.gif  reiketu man pagalbos ax.gif sakykit ar galima dar ji isgelbet, ar jau psio unsure.gif
kaktusas?

aš irgi tokį auginu- viskas panašiai, man atrodo , kad dėl netinkamų sąlygų jis taip keičiasi- senėja tarsi ( kažkur skaičiau) , jei jis ne minkštas - gyvens, mano jau apie 1,5 metų jau toks, gal kuri daugiau ką žino?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 27, 17:40)
Jei ten minksta - tai puva.

lyg ir minkstesnis tas sviesumas, tik nelabai galiu gerai patikrint, pirsto ten niekaip neikisciau, su pagaliuku paspaudinejus lyg minksciau g.gif musiau visx jam doh.gif pirkom dezutej, matesi tik virsune, o kai ispakavom, pamatem, kad visa dezutej buvus dalis pasviesejus unsure.gif apsigavom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 11 27, 20:16)
aš irgi tokį auginu- viskas panašiai, man atrodo , kad dėl netinkamų sąlygų jis taip keičiasi- senėja tarsi ( kažkur skaičiau) , jei jis ne minkštas - gyvens, mano jau apie 1,5 metų jau toks, gal kuri daugiau ką žino?

na, jo tos rauksles kaip senstant biggrin.gif bet gaila, kad taip, na, gal ir musiskis gyvens, tik, kad is arti jis labai neoptimistiskai ziuris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 11 27, 21:08)
Tai gal voratinkline erkute  g.gif reiktu foto  ax.gif

Nezinau kas ten, siandien kai radau nurankiojau. Gal rytoj dar rasiu, tai nufotkinsiu. Internete paieskojau, bet nieko panasaus neaptikau. Faktas tas kad yra voratinklio ir yra pilki gumuliukai kaip is voratinklio butu, o juos sutraiskius bega zalias skystis. gal erkutes, o gal kaktusinis miltuotasis skydamaris (Pseudococcus maritimus), bet paskaiciau kad ji sutraiskius bega raudonas skystis. O gal cia skydamaris? Aprasymas labai neaiskus, bet ji pirma ant opuncijos pastebejau (parasyta kad megsta opuncijas)? Mergaites, gal ka profilaktikai patartumet?
Atsakyti
Čia jau ne profilaktikos, o gydymo reikės.
Kad ir koks brudas ten veisiasi nurinkt visus kenkėjus ir purkšt NemAzal arba Schultz. Jei ten skydamaris tai Actara labai gerai padeda.
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2008 11 27, 21:39)
na, jo tos rauksles kaip senstant biggrin.gif bet gaila, kad taip, na, gal ir musiskis gyvens, tik, kad is arti jis labai neoptimistiskai ziuris doh.gif

as tai ji persodinciau...
jeigu puva tai iskarto galima bus ismesti, o jei ne tai persodinsit ir nieko jam baisaus neturetu nutikti, as tai visus naujus kaktusus ar tuos kurie kelia itarima persodinu nors ir ziema; nors galima nieko nedaryti ir laukti pavasaro o tada ir suzinosite ar jam viskas gerai
Atsakyti
manau kad tam kaktusui nieko blogo nėra , ir aš tokį pirkau , prieš gerus metus , ko gero ta rūšis linkus geltonuoti nuo apačios
pabuvo vasarą saulutėje lauke , spalva biški žalesnė tapo , bet ne visai susiligino

o dėl kenkėju būtinai naikint , gun_rifle.gif gun_smilie.gif triniti.gif
erkutės šiaip labai mažytės būna , panašiau į skydamarius g.gif ar dar kžką nežinomą ax.gif

jei ryt jų nesimatys , purkščiau ir laistyčiau actara
visus šalimais irgi actaros profilaktika , šaltas dušas

darom nuotrauką o tada bus aiškiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 27 lapkričio 2008 - 23:11
Ryte dar nurankiojau kiek radau, bet nuimti nesutraiskius neiseina. O dar radau i voratinkli susuktu baltu taskiuku, gal tai erkute. Radau internete kad spiritu reikia patepti nurankiojus, tai taip ir padariau, bet imsiuosi rimciau sito reikalo. Va uzsirasiau visus jusu patartus preparatus, eisiu ju pirkti.
Ikeliu nuotrauka su parazitu, nezinau ar matysis.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 11 28, 08:52)
Ryte dar nurankiojau kiek radau, bet nuimti nesutraiskius neiseina. O dar radau i voratinkli susuktu baltu taskiuku, gal tai erkute. Radau internete kad spiritu reikia patepti nurankiojus, tai taip ir padariau, bet imsiuosi rimciau sito reikalo. Va uzsirasiau visus jusu patartus preparatus, eisiu ju pirkti.
Ikeliu nuotrauka su parazitu, nezinau ar matysis.

bijau.gif Aš vakar tokį reikalą ant savo laimės medelio aptikau.. doh.gif Pasirodo, va.. Reik eit chemikalų ieškotis g.gif
Atsakyti
Tai skydamaris.Actaros jam actaros ir ok bus wink.gif vabaliukus but gerai aprankiot 4u.gif
Atsakyti
O sakykit ar ariocarpusai linke ruduot pas jus? Nuo ko jiems taip? g.gif
Atsakyti