Įkraunama...
Įkraunama...

anyta daro mane kompleksuota

Fantasia, o ka mes tau sakem?! mirksiukas.gif clap.gif Sekmes tau ir daugiau kuo maziau kreipk demesio i anyta ir jos pliurpalus.
Atsakyti
na, atrodo, kad bent jau pasitikėjimas savimi sugrįžo clap.gif
Atsakyti
Šaunuolė fantasia, šiaip tai mano uošvienė tai daro labai subtiliai, bet kandžiai,gal net daugiau ne uošvienė bet uošvis,bet esu girdėjusi ir iš jos smile.gif
Atsakyti
O man tai atvirkščia situacija. Anyta stamboka(nors pagal savo amžių normaliai), šešurienes abi stambokos. Viena tai ypač stambi. O aš liekna, smulkute ir dar nežema, taciau proporcinga ( bet su vyru labai deram tarpusavy pagal sudėjima). Tai man pastoviai tenka girdėt atsiliepimų apie mano svorį, mitybos patarimų ir is anytos , tos stambiosios šešurienės, anytos draugių, tetų. Aš jau buvau kompleksuot pradėjus. Bet va MB tai labai žavisi, kai aš trumpus sijonukus nešioju. Jam aš patinku tokia, kokia esu. Tai dabar tyčia, kai atvažiuoju į svečius dažnai sijonuką užsidedu ar džinsiukus aptemtus, pasidažau, pasipuošiu aksesuarais. Ypač jei kokia proga yra. Tegu pavydi. Mum su MB gerai. Pastorėti visada spėsiu. Mano kaulai smulkūs, visai nenoriu dirbtinai svorio augintis ir dar paskui celiulito gėdytis.
Bet veda iš kantrybės, kai ypač per balius patys užgėrę apie svorį diskutuot pradeda, mane pašiepia, o kai aš kai aš diplomatiškai atsakau į tai ką nors ar šiaip apsigint noriu, savo nuomonę pareiškiu, tai paverčia viską galiausiai anyta taip, kad aš čia labiausiai užsiprobleminusi dėl to svorio esu. bash.gif
Atsakyti
Na, mano anyta ir vyro sesė abi apkūnios moteriškės. Anyta labai stambių kaulų, aukšta, tai atrodo kaip kalnas. Vyro sesė smulkių kaulų, bet labai išstorėjusi, aukšta. Tai mano anyta visoms giminės moterims kraują gadina su savo pastabom apie storumus- pirmiausia susitikus užmeta, kad oi, kaip sustorėjai. Ir ne tik man,ar kitai marčiai, nors mes už jas trigubai plonesnės, bet ir visoms dukterėčioms, ir net vienintelei anūkei, kuri vos ne manekenės figūros. Tai ta anūkėlė (16 m.) neištvėrusi kartą bobutei atrėžė, kad ji gal ir stora, o va močiutė su savo figūra ir svoriu tai tikra manekenė thumbup.gif Dabar visiems pasakoju tą "bajerį" ir baisiai džiaugiuosi smile.gif (žinau žinau, esu baisiai baisi marti thumbup.gif )
Atsakyti
Žiūriu, kad fantasios tema virto į pasibėdavojimus apie savo anytas - gal ir teisingai... biggrin.gif

Bet aš dar norėčiau apie temos autorės anytą... Taigi va, prikaišiojimai apie priaugtą svorį, man regis, visai nepriklauso nuo realios figūros g.gif Nes ant aukšto žmogaus 4 kg matytis nelabai gali smile.gif Aš niekingai įtariu, kad pastabos apie pastorėjimą eitų ir tuo atveju, jei ji nebūtų priaugus nė gramo bigsmile.gif

Todėl, jei būčiau temos autorės vietoj, ir man užmestų "tu pastorėjai!", aš atsakyčiau - "Kas, aš? Oi, ne bigsmile.gif Man 3 kg nukrito, net nežinau, kodėl bigsmile.gif " Ir tegu akis varto nail.gif

O jei duotų kokią palapinę matuotis, tai iškart pažiūrėčiau į dydį ir pasakyčiau "oi, gal juokaujat? M dydis man tikrai didelis, aš juk XS nešioju, nu iš bėdos S, jei pamažintas - gerai, kad mėgstu neaptemptus, nes aptemptų ant manęs nesiuva bigsmile.gif ". Net tuo atveju, jei iš tikro nešiočiau L bigsmile.gif

Tegu pati viena kompleksuoja bigsmile.gif
Atsakyti
tokiom anytom, kurios priekaištauja ir prikaišioja svorį yra labai geras posakis, kurį mėgsta mano tėtis: "vyrai ne šunys, ant kaulų nešoka" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ni1 @ 2006 12 13, 14:12)
tokiom anytom, kurios priekaištauja ir prikaišioja svorį yra labai geras posakis, kurį mėgsta mano tėtis: "vyrai ne šunys, ant kaulų nešoka"  hihihi.gif

Neeee, šitaip jai pasakius tik netiesiogiai pripažintum, kad priaugai (tipo, priaugau, bet dėl to nesikremtu), o tas šiuo konkrečiu atveju visai netinka schmoll.gif Reikia sakyt, kad nepriaugai, kad išvis niekad nepriaugi, o kaip tik paplonėjai, ai, siaubas, vis plonėju ir plonėju, kas iš manęs beliks bigsmile.gif
Atsakyti
reikia sakyti: "mamyte, muset pas okulistą seniai bebuvot?"
Atsakyti
sveikos mano anyta tai del visko kabinejasi mes dabar ruosiames vestuvem tai mano anyta kiekviena diena komentuoja kad nuotaka sukneles neras nesu as jau tokia stora jokios problemos nera renkantis rubus bet jai matai netinku mes vbusimu vyru jau5 metai kartu ir 2jau gyvenam bet kai pranesem apie vestuves tai pasake kad per anksti isvis viska vadovauja matai turiu ilgus megztinius nesiot palaidais plaukais vaiksiot ir t.t prie kiekvieno zodzio kabinasi .mano vyras stambus tai ji jam liepia kudet o jei numeta kelis kilus tai sako kad valgyti jam neduodu sakias
Atsakyti
Siaubiakas. Aš tai su siaubu prisiminiau savo nėštuma. na tikrai buvau stora ir tt, bet juk buvau NEŠČIA!!! O anyta vis stumdavo, kad neišgimdysiu, kad vaikas cukralige susirgs. O prie stalo stebėdavo kiekvieną mano kasnį. Galvojau išdurnėsiu.
Pas juos visa moteriška giminė trenkta. Močiutė fizinio lavinimo mokytoja, tai ir dukros trenktos dėl svorio. Mane po [usmečio pamačius vyro teta pirmiausiai pasakė "o, kokia tu stora", o ne "labas". doh.gif
Dabar jau neimu į galvą, nes visos jos trenktos ufikės wacko.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Mane anyta irgi ne karta ir ne du yra kritikavusi mano svori. Jau kai buvau nescia, pradejo sneketi kaip sustorejau. Bet tai juk normalu kai esi nescia. O be to, nestumo metu priaugau 13kg, o ne 30kg. Po gimdymo grizus is gimdymo namu, is karto pasake, kad atrodau labai stora biggrin.gif Nors po gimdymo buvo like tik 5kg. O kai numeciau dar kokius 3 kg, tai pasake, kad as dar labiau sustorejau, ir man reikia pasirupinti savo svoriu blink.gif (Mano ugis 174cm, o tada sveriau 62kg) Man tas svoris paciai netrukde, bet anyta, kada tik sutikdavo mane viena, tai lyg tarp kitko uzsimindavo. Jai atrodydavo, kad as tikriausiai nepastebiu, kad stora esu blink.gif Dabar kai vel sveriu 59-60kg, tiek kiek pries nestuma, anyta mano svorio nebekomentuoja.

Nors dar prisiminiau. Kai pasakiau, kad mano dydis 10, tai pasake negali buti, juk as nesioju 14 (kuo visad labai didziavosi). Tikriausiai pagalvojo, kad mes vienodo storumo esam lotuliukas.gif
Ne karta buvo atnesusi ir savo drabuziu pasimatuoti smile.gif nes jos stilius pats geriausias, o mano tai nekoks biggrin.gif

Vyro brolio zmona, taip pat yra ne karta kritikave del svorio, taip pat uz akiu kalbeje. doh.gif
Atsakyti