Įkraunama...
Įkraunama...

anyta daro mane kompleksuota

QUOTE(fantasia @ 2005 07 07, 13:26)
Noreciau pasiguosti ir as apie mano prasidedancias problemas...

gaila, kad nekonsultuoja psichologas, bet noriu isgirsti ir kitu zmoniu nuomone ir patarimus, kaip elgtis.

viskas prasidejo nuo to, kad nuo pat tos dienos kai sutikau vyro tevus, jie buvo labai draugiski ir siltai bendravom. dziaugiausi, kad man taip pasiseke tureti tokia draugiska ir supratinga anyta. ir stai, vaziuojam pirkti ziedu.... mes su vyru vis norejom kokiu ypatingesniu, su akmeneliais, o ne paprasto lygaus ziedo, o stai anyta iskvoste juvelyra, kuriuos ziedus bus lengviau padidinti (mat as butinai labai sustoresiu kai susilauksim vaiku!!!!!) na po tokiu zodziu visiems juvelyrines darbuotojams girdint, isikaliau sau i galva, kad kai tik suplanuosim vaikeli, neleisiu sau priaugt ne uz ka schmoll.gif alpsiu is silpnumo, bet ne uz ka neleisiu jai pasakyti:"matai, sakiau, kad reikes didint ziedus".  kaip galima sitaip sakyti??? juk mes norejom ziedu, kokie mums patinka, o ne kokie praktiski ar paprasciau mazinasi. prisiekiau sau, kad ne uz ka neleisiu sau priaugti ne kiek, kai suplanuosim vaikeli...

nuo to momento, kai sutikau vyro tevus praejo jau apie pusantru metu, esam jau daugiau nei metai susituoke ir iki siol priaugau apie 4kg blush2.gif , nes pradejau dirbi sedima darba,pasportuoti nebelieka laiko... na bet tie 4kg man visai nesijaucia, juk visus drabuzius galiu vienodai vilktis kaip ir anksciau, tik siek tiek susikaupe riebaliuku ant pilvo blush2.gif

viena diena vakarieniavome pas uosviu draugus ir nei is sio, nei is to anytos drauge leptelejo prie visu, kad atseit as dabar jau atrodau atsigavusi, papilnejusi, net ant veido matosi.......... nu neisivaizduoju, kaip gali tie keli kg, kuriu niekur nesimato ir net nesijaucia, o tik svarstykles rodo, matytis ant veido???!!!! 

ir dar: nuo pat pradziu anyta vis pasiulydavo man kokius rubus, kuriuos ji yra parsivezusi is kitu saliu, bet jai jie tiesiog per mazi ir negali nesioti. aisku, dauguma ju man budavo dideli, bet keletas tiko... o isivaizduokit dabar, ji mane pasikviecia ir sako: "zinai as numeciau keleta kg (kur tikrai nesimato, kad butu pasikeitusi), dauguma drabuziu man per dideli pasidare, tai gal tu pasimatuosi ir tau tiks?"  mane lyg kas nutrenke po tokiu zodziu!!!!!!!! AR JI BANDO MAN PASAKYTI, KAD AS SUSTOREJAU???????? Juk as esu uz ja daug aukstesne ir sveriu maziau!!!!!!  Tam, kad jai irodyciau, pasimatavau kelis rubus ir jie kabejo ant manes kaip maisas, o ji vis tiek sako, kad man labai tinka ir tikrai ne per dideli!!!!!!

tiesiog nebezinau, kaip reaguoti. pastebejau, kad pradejau kompleksuoti. vengiu apsimauti trumpus sijonus, kurie man taip tikdavo, nes bijau, kad gal mano kojos per storos. visada stengiuosi apsimauti aukstakulnius, kad tik kojos atrodytu graksciau. pradejau rengtis juodus drabuzius, kad tik ploniau atrodyciau.

siuo metu jau tvirtai nusprendziau, kad numesiu bent jau 8 kg (nors esu priaugusi tik 4). ir tada mano svoris bus toks, kaip kad kadaise buvo kai buvau septyniolikos. nors gal ir nenormalu 25 metu tureti septyniolikines svori, bet tiesiog noriu, akd neliktu ne vieno laso riebaliuku nei ant pilvo, nei kur kitur. gal tada baigsis tie kompleksavimai, kai busiu isstypus dziusna. ir laukiu tos dienos, kai nunesiu anytai pasimatuoti koki nors man per dideli ruba rolleyes.gif

Sveika man labai idomu kiek tu sveri bet manau kad tavo anytai reiketu bash.gif ji turbu pavydi tavi figuros
Atsakyti
Manau nereikia šitaip kraustytis iš proto dėl to svorio, svarbu, kad nuosavam vyrui patinki, o jau anyta ką pasakė tai... Juk jai niekada neitiksi, ji papraščiausiai tau pavydi tavo jaunystės ir viskas. Tai natūralus jos pavydas, o jau kankintis dėl svorio patikėk neverta. Gyvenime yra daug svarbesnių dalykų.
Atsakyti
jeigu anytos taip pabrėžia svorį,tai kodėl mums negalima pabrėžt jų amžiaus?? pvz ateini pas anyta jinai: omg martele,kaip tu sustambėjai ,o mes į tai: jetus anyta paskutinį kartą kai jus mačiau,mažiau buvo raukšlių ir tiesiog akyse žilstate, turbūt perdaug nervinatės. tokio amžiaus žmonėms mažiau reikėtų nervuotis,juk žinot kaip senjorus ligos puola 4u.gif
Atsakyti
oi paskaiciau cia jusu pasisakymus, nusprendziau parasyti savo istorija...
Ne per seniausiai buvom su vyru nuvaziave pas anyta. Nespejau izengt i namus, anytos pirma fraze buvo ne labas, o ale kaip tu sustorejai, muset mane nusprendei pasivyt. blink.gif Nu ji pati apie 150 sveria....As apie 70, na siaip as jauciu, kad papilnejau....Bet galvoju as tai jai niekad pirstu neduriau, nors tikrai butu pagrindas, o ji....net ieit nespejau. Atsisedom prie stalo, sako ale tu kudinkis...storam but labai negerai...(Na gal as ir pati zinau, kad negerai...)
Nu galvoju liepe kudintis tai kudinsiuos.....stalas nukrautas viskiu skanestu, as nieko nevalgau nes kudinuos...Ji klausia, o ko tu nieko nevalgai, sakau taigi liepet kudintis, tai ir kudinuos. Tai sako tu pradek nuo pirmadienio kudintis biggrin.gif Nu ne sakau, arba dabar arba niekada...Tai isizeide, kad nesivaisinau jos vaisemis...o as galvoju.....chi chi chi...atkersijau...
Bet esme tame, kad as kiek pastebejau, tai man tokius komentarus, kad as sustorejau, tai drebia visos tos kurios pacios lasiniais aptekusios. Nei vieno komentaro negirdejau is lieknos, visos storules komentuoja. Vyras sako, gal sveikina istojus i ju kluba lotuliukas.gif Viena tai isvis mane zdarova boba pavadino...As buvau tokiam soke, kad negalejau nei zodzio pratart. Pati sveria virs 100, o mane zdarova boba vadina. blink.gif
Na bet dabar tai galvoju jei ka man kokia bopse pasakys del mano svorio, tai sakysiu ale kaip vyrai seile varvina ziuredami i mano apvalumus...ypac svetimi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute:) @ 2007 01 09, 13:23)
sveikos mano anyta tai del visko kabinejasi mes dabar ruosiames vestuvem tai mano anyta kiekviena diena komentuoja kad nuotaka sukneles neras nesu as jau tokia stora jokios problemos nera renkantis rubus bet jai matai netinku mes vbusimu vyru jau5 metai kartu ir 2jau gyvenam bet kai pranesem apie vestuves tai pasake kad per anksti isvis viska vadovauja matai turiu ilgus megztinius nesiot palaidais plaukais vaiksiot ir t.t prie kiekvieno zodzio kabinasi .mano vyras stambus tai ji jam liepia kudet o jei numeta kelis kilus tai sako kad valgyti jam neduodu sakias

jei man anyta pabandytu paaiskinti del vestuviu (kai jas kelsiu), tai nezinau!!!!!!!!!! blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mireja @ 2008 08 20, 10:38)
oi paskaiciau cia jusu pasisakymus, nusprendziau parasyti savo istorija...
Ne per seniausiai buvom su vyru nuvaziave pas anyta. Nespejau izengt i namus, anytos pirma fraze buvo ne labas, o ale kaip tu sustorejai, muset mane nusprendei pasivyt.  blink.gif Nu ji pati apie 150 sveria....As apie 70, na siaip as jauciu, kad papilnejau....Bet galvoju as tai jai niekad pirstu neduriau, nors tikrai butu pagrindas, o ji....net ieit nespejau. Atsisedom prie stalo, sako ale tu kudinkis...storam but labai negerai...(Na gal as ir pati zinau, kad negerai...)
Nu galvoju liepe kudintis tai kudinsiuos.....stalas nukrautas viskiu skanestu, as nieko nevalgau nes kudinuos...Ji klausia, o ko tu nieko nevalgai, sakau taigi liepet kudintis, tai ir kudinuos. Tai sako tu pradek nuo pirmadienio kudintis  biggrin.gif Nu ne sakau, arba dabar arba niekada...Tai isizeide, kad nesivaisinau jos vaisemis...o as galvoju.....chi chi chi...atkersijau...
Bet esme tame, kad as kiek pastebejau, tai man tokius komentarus, kad as sustorejau, tai drebia visos tos kurios pacios lasiniais aptekusios. Nei vieno komentaro negirdejau is lieknos, visos storules komentuoja. Vyras sako, gal sveikina istojus i ju kluba  lotuliukas.gif Viena tai isvis mane zdarova boba pavadino...As buvau tokiam soke, kad negalejau nei zodzio pratart. Pati sveria virs 100, o mane zdarova boba vadina. blink.gif
Na bet dabar tai galvoju jei ka man kokia bopse pasakys del mano svorio, tai sakysiu ale kaip vyrai seile varvina ziuredami i mano apvalumus...ypac svetimi...  biggrin.gif

jetau kokiu anytu buna :ooooo
Atsakyti
Oj kaip girdėta biggrin.gif Mano būsima anyta tą patį daro. Kiekvieną kartą kai nuvažiuojam ji lepteli ką nors apie mano svorį. Pvz oj kokia tu apvalutė, gražutė blink.gif O ji pati tai labai meta svorį, geria reductilius ir valgo nežinia ką bet labai mažai... Visa pikta, pavargus, papilkėjus net. O dėl drabužių - tai ir man būdavo anksčiau savo dovanodavo, tipo jai per maži, o dabar išsitraukia ką nors ir sako - oj šitas tau tiktų ale kad neilįsi biggrin.gif
Atsakyti
na bet jau anytos.... doh.gif
manau,daugelis situ pastabiuju anytu yra didziausios pavyduoles.pacios turbut patyliukais kremtasi del beganciu metu ir daugejanciu kilogramu,o kad geriau pasijustu,bando sumenkinti marcias,jos juk puikus taikinys. doh.gif
man po antro gimdymo (tada buvo praeje visai nedaug laiko ir as nebuvau pilnai numetusi priaugto svorio)anyta yra pasakiusi:tu nemanyk,jog pagimdziusi du vaikus busi tokia kaip dvidesimties. blink.gif as labai paemiau tai i sirdi,kazkaip labai susinervinusi buvau unsure.gif .na ir ka,pasirode,kad ji buvo neteisi.siuo metu sveriu tiek kiek budama dvidesimties,net maziau. cool.gif ir,kad ir kaip tai skambetu kvailai,man patinka ja matyti del to nustebusia. thumbup.gif nors ir suprantu,jog tai nesvarbu,nieko nereiskia,ale man vistiek smagu. mirksiukas.gif
kaip kazkas teisingai pastebejo,sulieknejimas/sustorejimus paprastai ypac akcentuoja,sureiksmina ir pastebi tos,kurios pacios turi problemu del svorio.
Atsakyti
Chm.. manoji kiekvieną kart atvažiavus pareplikuoja, kad "taip sustorėjai... gražiai". Pradžioj nervinausi, dabar tik juokas suima.... Na ką dar jai sakyt- kad panervint, tik išsipustau labiau, kai kur kartu einam- ir kad iškirptė matytūsi, ir sijoną trumpiausią išsitraukiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip idomu, kad yra tokiu zmoniu smile.gif o dar idomiau kaip mano tiketina anyta elgsis kai jau bus anyta. Kol kas tai tpfu tpfu tpfu rupestinga ir maloni.
Atsakyti
Na,ne veltui juk sakoma:anyta-velnio pramanyta... doh.gif
Atsakyti
anyta tai dar bent svetimas žmogus. o va ka daryt kai taip elgiasi nuosava motina? gun_rifle.gif bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 07, 16:22)
Fantasia, man atrodo, kad pernelyg sureiksmini anytos zodzius. Ir panasu, kad tavo svoris tau paciai kliuna labiau negu anytai, nes jei tau butu tas pats, tu i jos zodzius nekreiptum demesio. Ir dar vienas momentas, neskubek skelbti karo. Buk stipri ir nekreipk demesio. Budama diplomatiska gali laimeti simta kartu daugiau nei kariaudama mirksiukas.gif

ta pati norejau pasakyti,man atrodo didesne beda yra tavyje,nes tu ta svori labai akcentuoji verysad.gif
Atsakyti