QUOTE(emilka @ 2008 11 27, 15:45)
Kodel pasidalino istorija, gal norejo pasakyti, kad medikai irgi turi sirdi ir jausmus

Tiesa, matau, kad esate neseniai prisiregistravus, ar ne Jus busite meilo man autore, kuriai si tema yra nepriimtina?
Emilka, as prisiregistravau neseniai, bet jaučiuosi labai senas narys, nes skaitau šį forumą jau n metų. O e-mailų aš nerašiau jokių, neužsiimu tuo

Internetinėse rietenose nedalyvauju, pasakau savo nuomonę, o ar ji kam patinka ar ne, ta jau ne mano nuopelnas
O aš pagalvojau, kad galbūt ta mama, apie kurią jums papasakojo akušerė, visai nenorėtų rasti internete savo istorijos. Nesvarbu, kad nieks nežino, kad tai jos..... O gal ji depresavo ilgus metus dėl savo gimdymo, kas žino

O gal jai viskas ir dzin. Bet iš kur žinoti?

Jautrumo šitiems klausimams akušerės elgesy nepamačiau. Na, kadangi kaip sakote, čia jūsų daug įdėta pagražinimų tame pasakojime, tai tikiuosi, kad tie vertinimai apie gimdyvės .... ''kekšiškumą'' .... ne iš akušerės atėjo
Nu va, o čia dar dvi istorijytės, kuriose pati dalyvavau .... iš gimdymo įstaigų realybės, o tai žiūriu tema pakrypo vėl į visokias pievas apie motinystę
Pirma. Gulim mes tryse palatoje patologiniam skyriuje. Na, visos ''likimo draugės'', visos pasipasakojusios viena kitai kaip ir kas.... Ateina pas viena

gastroenterologas konsultuoti. Diedukas toks

Atsisėda ant lovos ir pradeda: ''ar esate turėjusi atsitiktinių ir nesaugių lytinių santykių?''

''ar esate vartojusi intraveninius narkotikus?''

''kokios spalvos jūsų išmatos?''
Antra. Čia kuria prisiminiau po akušerės pasakojimo. Atvykau į ligoninės priimamąjį gultis į patologinį. Sėdžiu sau ramiai, pildau dokumentus..... Priimamajame ten nuolat yra žmonių - sėdi viena

, atėjo kažkoks vyriškis, padovanojo ligoninei neprireikusios jo žmonai klizmos.... kažkokios sesutes ar sanitarės.... Ir gydytoja kalbasi su priėmime budinčia akušere. Ir sako toji gydytoja garsiai, su tokia intonacija dar ''prisimeni kur klizmavom tą moterį, atrodo taip gerai praklizmavom, o vis tiek kad pavarė spiručių (čia nesupratau ar gimdymo metu, ar ne)....''.