QUOTE(emilka @ 2008 11 28, 12:24)
Kristinita, jeigu noresi vadovautis mamyciu-naturalisciu patarimais ir tapsi kankine vardan neziniako reikalingu medaliu, kad gimdei be epiduru ir t.t. tada taip, skaudes ir busi nelaiminga. O as asmeniskai jeigu ivyktu stebuklas ir gimdyciau "naturaliais takais" ir tuo metu jausciau, kad bijosiu skausma, arba jausciau skausma realiai, spjauciau i visas teorijas, p. Bangas su ju isvedziojimais, ir elgciausi taip, kaip mano sirdis tuo metu pasakytu. Tau, vaikeli patariu daryti ta pati. Bijosi, kad skaudes, arba siaip bijosi, daryk taip, kad nebijotum. Prasyk vaistu ir spjauk i viska. Ir nesvarbu ka cia blevyzgauja jaunosios naturalistes-mazochistes, arba siaip naturalistes, jeigu yra tokie vaistai ar priemones, jeigu ju vartojimas paplites, reiskia jie sukurti tam, kad palengvintu tavo kancias 
Papildyta:
Kristinita ar didele tikimybe, kad jas dar kada nors sutiksi? Nemanau, kad tuo metu su vyru padarytum kazka tokio, kas butu vadinama viesosios tvarkos pazeidimu, tad drasiai glebesciokis su vyru ir daryk kas Tau patinka, nes ju sazines reikalas, kiek tuo metu nores matyti ir ziureti.
Ta pati galiu pasakyti ir apie kitus dalykus, pav. persirengima ir .t.t. jeigu netgi tuo metu Tave stebetu svetimi gimdyviu vyrai. Protingas vyras nusuks akis, o durnius, argi jis Tau autoritetas? 

Papildyta:
Kristinita ar didele tikimybe, kad jas dar kada nors sutiksi? Nemanau, kad tuo metu su vyru padarytum kazka tokio, kas butu vadinama viesosios tvarkos pazeidimu, tad drasiai glebesciokis su vyru ir daryk kas Tau patinka, nes ju sazines reikalas, kiek tuo metu nores matyti ir ziureti.

va kažkaip ir nesinori ten demonstruotis, nes jei jau daktarai sugeba nusistebėti moters krūtų "išskirtinumu" ar figūra - tai ką kalbėt apie kaimynės vyrą?

Papildyta:
QUOTE(mamela @ 2008 11 28, 12:30)
reiškia, RK yra žymiai geriau- ten visur žaliuzės. Ir patologiniam, ir gimdyme. Bent jau buvo 

o tiesa, man regis iš mano lango net modernioji gimdykla matėsi