QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 28, 16:21)
pirmą gimdžiau vaikutį Jurbarke nes finansinės galimybės neleido, o su antru nors jau ir galėjau sau leisti gimdyti kokioje privačioje klinikoje bet pagalvojau kam? Dėl to kad visos lekia? man tas netiko, ir tikrai ramu buvo joks kitas vaikutis neverkė, palatoje buvom tik mudu du. Patys geriausia atsiminimai, jau ir dabar aišku kad ir trečią gimdysiu Jurbarke
Na finansines galimybes man leistu gimdyti siai dienai kad ir Bake, bet, klausimas, kokie jo privalumai pries kitas istaigas. Na, grazi aplinka, muzikele, salygos, aptarnavimas, daug pliusu. Bet kazkas man kuzda, kad tai dar ne viskas, ir norisi kazko daugiau

O gal egzotikos

? Na pagalvokite ir isivaizduokite kad ir mane Bake. .. Nuobodziausiu gimdydama ir viskas, ivykiu nebus, extreemo.

Lakstymo i tulika ilgom distancijom, traukimo lituku is seseles kiseneles ir komentaro, o, kokia originali nosinaite

, netgi dedziu Anupru ir tetu Zosiu, bei ju nustebusiu veidu, kai prisesiu salia ir smagiai snekuciudama lapnosiu ju atveztas vistas, o paskui pasiulysiu pagurksnoti kupranugario pieno ir savo giminaiciu lauktuviu, -keptos karves tesmenu

, sakysiu dede is Zimbabve atsiunte, dvi savaites siunta ejo, sako stiprina organizma. Reikia laikyti silumoje, tuoj prie Jusu Daivytes ant radiatoriaus pakabinsiu

Tik del siu ir kitu man siandien nezinomu akimirku vaziuosiu ten, kur tuo metu busiu, gal i Klaipeda, gal i Kauna, gal i Trakus, o gal i VGN. Nesedesiu ir nelauksiu planinio Bake, nors dar neseniai buvau tvirtai nusprendus, kad vaziuosiu ten.