Pas mane tai pastoviai po kelias žydi,o vijoklinę žiemą apipilu šaknis durpėm ir viskas,nei karpau,nei lankstau
,tik fotografas iš manęs ne koks
QUOTE(Perlen @ 2009 07 11, 20:13)
Pas mane tai pastoviai po kelias žydi,o vijoklinę žiemą apipilu šaknis durpėm ir viskas,nei karpau,nei lankstau
,tik fotografas iš manęs ne koks
kaip tiksliai vadinasi ši rožė??? Žiūriu daug kur jos žydi tokiu laiku, bet nežinau kaip vadinasi. ir aš tokios noriu
nu va o as gavau dovanu ir nezinau ji zydi ant senu ar nauju ugliu ne visas galima karpyti ir jauciu teks nekirpti o pas mane ji medinem grotelem lips tai as galiu ja truputi eglisakiais prie tu groteliu pridenkti gal
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 12, 12:35)
nu va o as gavau dovanu ir nezinau ji zydi ant senu ar nauju ugliu ne visas galima karpyti ir jauciu teks nekirpti o pas mane ji medinem grotelem lips tai as galiu ja truputi eglisakiais prie tu groteliu pridenkti gal 
Aš patarčiau agro plėvele apsukti
na ir apie toki varijanta masciau :)arba eglisakiai arba agroplevele
QUOTE(aistutėlė @ 2009 07 12, 10:03)
kaip tiksliai vadinasi ši rožė??? Žiūriu daug kur jos žydi tokiu laiku, bet nežinau kaip vadinasi. ir aš tokios noriu
, nes labai gražios ir daug žiedų 
Pavadinimo nežinau
QUOTE(Spurga577 @ 2009 07 10, 21:01)
Sati, gal zinote daugiau apie ja? ji tikrai
noriu tokia auginti. Kur butu galima pirkti?
Si grazuole mus su drauge irgi botanikos sode abzavejo, bet deja as jos neauginu
RAUBRITTER
QUOTE(Sati @ 2009 07 13, 22:21)
Si grazuole mus su drauge irgi botanikos sode abzavejo, bet deja as jos neauginu
Manau, kad dabar tai tikrai nerasit o vat kita pavasari galima pasiieskot. Eigu skaitai rusiskai, tai gali apie ja pasiskaityti stai cia
RAUBRITTER
RAUBRITTER
Aciu
QUOTE(aistutėlė @ 2009 07 12, 10:03)
, nes labai gražios ir daug žiedų 
Gali buti sios rozes, SYMPATHIE arba FLEMENTANZ. tikiuosi gerai pavadinimus parasiau.
Mergaitės, o kaip jūs nukarpot peržydėjusius žiedelius smulkiažiedėms? Kai iš viso žiedyno nusikerpa vienas kitas žiedelis nieko tokio nesimato, bet kai visa kekė nužydi? Juk lieka tie mažyčiai koteliukai
Kokio ilgio juos galim kirpt? Ir dar vienas klausimas - kada pakartotinas žydėjimas?
Mano baigia nužydėt, bet jau norisi vėl