Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

Pas mane tai pastoviai po kelias žydi,o vijoklinę žiemą apipilu šaknis durpėm ir viskas,nei karpau,nei lankstau unsure.gif ,tik fotografas iš manęs ne koks blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 07 11, 20:13)
Pas mane tai pastoviai po kelias žydi,o vijoklinę žiemą apipilu šaknis durpėm ir viskas,nei karpau,nei lankstau  unsure.gif ,tik fotografas iš manęs ne koks  blush2.gif

kaip tiksliai vadinasi ši rožė??? Žiūriu daug kur jos žydi tokiu laiku, bet nežinau kaip vadinasi. ir aš tokios noriu biggrin.gif , nes labai gražios ir daug žiedų thumbup.gif
Atsakyti
As nukerpu,ir mulciuoju su durpemis ,likusias sakas apsuku agro plevele bigsmile.gif
Atsakyti
nu va o as gavau dovanu ir nezinau ji zydi ant senu ar nauju ugliu ne visas galima karpyti ir jauciu teks nekirpti o pas mane ji medinem grotelem lips tai as galiu ja truputi eglisakiais prie tu groteliu pridenkti gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 12, 12:35)
nu va o as gavau dovanu ir nezinau ji zydi ant senu ar nauju ugliu ne visas galima karpyti ir jauciu teks nekirpti o pas mane ji medinem grotelem lips tai as galiu ja truputi eglisakiais prie tu groteliu pridenkti gal smile.gif

Aš patarčiau agro plėvele apsukti g.gif
Atsakyti
na ir apie toki varijanta masciau :)arba eglisakiai arba agroplevele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 12 liepos 2009 - 14:26
QUOTE(aistutėlė @ 2009 07 12, 10:03)
kaip tiksliai vadinasi ši rožė??? Žiūriu daug kur jos žydi tokiu laiku, bet nežinau kaip vadinasi. ir aš tokios noriu  biggrin.gif , nes labai gražios ir daug žiedų  thumbup.gif

Pavadinimo nežinau schmoll.gif blush2.gif ,nes ji su manim keliuja visur,čia dar uošvienės palikimo dalis,buvo labai didelė,kraustėmės ne kart,tai išsiraunu vis po nedidelį kelmiuką tai dabar normalaus dydžio jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2009 07 10, 21:01)
Sati, gal zinote daugiau apie ja? ji tikrai  wub.gif noriu tokia auginti. Kur butu galima pirkti?

Si grazuole mus su drauge irgi botanikos sode abzavejo, bet deja as jos neauginu schmoll.gif Manau, kad dabar tai tikrai nerasit o vat kita pavasari galima pasiieskot. Eigu skaitai rusiskai, tai gali apie ja pasiskaityti stai cia
RAUBRITTER
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2009 07 13, 22:21)
Si grazuole mus su drauge irgi botanikos sode abzavejo, bet deja as jos neauginu  schmoll.gif  Manau, kad dabar tai tikrai nerasit o vat kita pavasari galima pasiieskot. Eigu skaitai rusiskai, tai gali apie ja pasiskaityti stai cia
RAUBRITTER

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 07 12, 10:03)
kaip tiksliai vadinasi ši rožė??? Žiūriu daug kur jos žydi tokiu laiku, bet nežinau kaip vadinasi. ir aš tokios noriu  biggrin.gif , nes labai gražios ir daug žiedų  thumbup.gif

Gali buti sios rozes, SYMPATHIE arba FLEMENTANZ. tikiuosi gerai pavadinimus parasiau.
Atsakyti
Man ji labiau panaši į Flammentanz,ši rožė žydi vieną kartą labai ilgai , tai nereikli ,atspari šalčiams rožė. O Sympathia žydi pakartotinai .
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jūs nukarpot peržydėjusius žiedelius smulkiažiedėms? Kai iš viso žiedyno nusikerpa vienas kitas žiedelis nieko tokio nesimato, bet kai visa kekė nužydi? Juk lieka tie mažyčiai koteliukai g.gif Kokio ilgio juos galim kirpt? Ir dar vienas klausimas - kada pakartotinas žydėjimas? blush2.gif Mano baigia nužydėt, bet jau norisi vėl blush2.gif
Atsakyti