Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

Sveikutes. Gal kas zinot kur galeciau gauti dabar 2 SYMPATHIE krumelius 4u.gif Labai reikia blush2.gif
O cia mano maximine,as ja be galo patenkinta wub.gif ziedas apie 14 cm
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Bet tos rozytes parduodamos su kazkokiais netikrais vardais, maniskes tokiu pavadinimu niekur neradau. O va tevelis pirko siemet ruzava vijokline, ant dezutes Parade lyg buvo uzrasyta, o dabar as matau kad tai New dawn. Bet auga puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santija: 14 liepos 2009 - 21:42
QUOTE(Santija @ 2009 07 14, 22:29)
Sveikutes. Gal kas zinot kur galeciau gauti dabar 2 SYMPATHIE krumelius  4u.gif  Labai reikia  blush2.gif
O cia mano maximine,as ja be galo patenkinta  wub.gif ziedas apie 14 cm
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Bet tos rozytes parduodamos su kazkokiais netikrais vardais, maniskes tokiu pavadinimu niekur neradau.  O va tevelis pirko siemet ruzava vijokline, ant dezutes Parade lyg buvo uzrasyta, o dabar as matau kad tai New dawn. Bet auga puikiai  thumbup.gif

Maximinė tikrai graži thumbup.gif . O dėl Sympathie, jei turi galimybę, kreipkis Kaune į Elijošius, gal turės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2009 07 14, 22:29)

O cia mano maximine,as ja be galo patenkinta  wub.gif ziedas apie 14 cm

Oho - pilnas vazonas thumbup.gif Čia pirmametė?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 14, 22:45)
Maximinė tikrai graži  thumbup.gif . O dėl Sympathie, jei turi galimybę, kreipkis Kaune į Elijošius, gal turės  mirksiukas.gif

Aciukas , bet jau skambinau jems , neturi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 07 14, 22:48)
Oho - pilnas vazonas  thumbup.gif Čia pirmametė?

Taip pirmamete, pirkau nuvargusia per paskutini ispardavima uz 4 Lt, ji atrodo geriau uz mano pirktas antrametes is sodorozes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2009 07 15, 07:58)

Taip pirmamete, pirkau nuvargusia per paskutini ispardavima uz 4 Lt,  ji atrodo geriau uz mano pirktas antrametes is sodorozes  4u.gif

Neįtikėtina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2009 07 15, 07:58)
Aciukas , bet jau skambinau jems , neturi  verysad.gif

Pabandyk Virbickams paskambinti. Arba internete pasiziureti Sodo Roze . As is ju Simpathie pirkau pavasari. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 15 liepos 2009 - 10:59
Sveikos, labai labai noriu visa vasara zydinciu roziu (raudono raudono)krumo auganio apie 1.5 - 2m. aukscio. Gal galite pavadinimus pasufleruoti, o gal patarimus +/- del prieziuros. Niekada neauginau roziu, siek tiek skaiciau, bet norisi nuomoniu-praktikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 07 15, 11:59)
Pabandyk Virbickams paskambinti. Arba internete pasiziureti Sodo Roze . As is ju Simpathie pirkau pavasari.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Su Virbickais daugiau nesusidesiu schmoll.gif del ju dabar ir neturiu roziu tiek kiek reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2009 07 15, 13:15)
Su Virbickais daugiau nesusidesiu  schmoll.gif  del ju dabar ir neturiu roziu tiek kiek reik doh.gif

O kas nutiko unsure.gif Ju rozes pas mane puikiai aua, negaliu nieko blogo pasakyti. Na viena buvo netikrosios miltiges pazeista, na bet viskas liuks dabar.
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2009 07 15, 13:15)
Su Virbickais daugiau nesusidesiu  schmoll.gif  del ju dabar ir neturiu roziu tiek kiek reik doh.gif

Visiškai Tau pritariu - todėl ir nesiūliau jų. Apgavikai! schmoll.gif
Atsakyti
Sory jeigu klausimas kartojasi, bet visų temų skaityti nebėra laiko. Kaip gydot miltligę nuo rožių?
Atsakyti
Tai tikrai ,kas tokio nutiko?Kad apie sodo rožę taip šnekat .Parašykite prašau ,kad kiti neapsigautų :blink:ir pati ketinu užsisakyti g.gif
Atsakyti