Sveikos
lenda senbuvės iš pogrindžio
Visai neturiu kada parašyti, nes darbe supermamos užblokuotos, o namie- puodai, bliūdai, vaikai, vyras ir prie kompo niekas neprileidžia
Nu ką, svoris mano stabiliai didelis, labai neauga, bet ir nekrenta

Sena, skaudi ir išsemta tema

Žodžiu, BERTE, nieko naujo pas mane toje srityje. stebuklingos kapsulės neatradau, deja

O savo stemplės opas gydausi vaistais, kaip ir geriau jaučiuosi. Šiandien dar antibiotikų išrašė, naikinti blogas skrandžio bakterijas. Viskas būtų normaliai, tik kad tie vaistai vis labai brangūs, na bent jau mano kišenei. Mėnesį gėriau vienus už 120 litų, šiandien savaitei prisipirkau už 80 litų

Tai vėlgi pradedu galvoti, kad kurie medicinos atstovai gydytojui daugiau pamoka, tokius vaistus gydytojas ir rašo

žodžiu, gydausi ir tiek. Apie skydliaukės bėdas neturiu ką pasakoti, nes kaip ir nesijaučiu blogai. Spaudimas kartais aukštesnis būna ir tiek.
Tiek daug visko čia prirašyta, kad tikrai visko neskaičiau

Bet noriu pasakyti, kad mergaitės, pasiskaitykite senesnes temas, užsidėkite paiešką, čia forume įsiveskite jus dominančią frazę ir tikrai rasite. Na tarkim, apie jodo procedūras tikrai buvo daug rašyta
Skaičiau vienoje tokioje sarkastiškoje tiesmukiškoje knygoje apie sveikatą, kad mes, žmonės, labai mėgstame dejuoti. Ten autorius rašė pavyzdį, kad sėdi žmonės eilėje pas gydytoją ir kalbasi maždaug:
-man tokia ir tokia liga. o kas jums?
-man irgi tokia, bet dar tas ir tas.
- o man tokia, tokia ir tokia liga, ir dar tas ir tas.
Nu žodžiu, lenktyniauja, kam blogiau

Autorius rašo, na ir kaip žmonės tikisi pasveikti, jei jie myli, didžiuojasi ir giriasi savo ligomis

O jei gydytojas pasakytų-jūs jau pasveikote, juk toks ligonis jokiu būdu nesutiktų, jis dar atrastų visokių ligų sau

Turbūt supratot, ką norėjau pasakyti. Optimizmo, stiprybės, šypsenų, džiaugsmo, malonių smulkmenų ir džiaugsmingų įvykių jums visoms!!!

Mylėkime save, būkime stiprios ir laimingos!