Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 11, 10:49)
sveikos. na is tikruju mano nuomone, tai taip, ateini, tik istoji, tai sunkus pirmi metai. bet kas neiskrenta, isislaiko, tai antri irgi pakankamai sunkus. bet as kai po 2 kurso pagalvojau, nu normaliai visgi buvo, tai zinojau kad ir 3 kursas toks pats bus.  ax.gif  o praktikos tikrai labai daug. va pasipasakosiu kaika. zodziu dabar esu ant biuliotenio, nes truputeli dirbu pagal specialybe, ir aisku mokausi dar. ir man kolkas praktika intensyvioji, antakalnyje. taigi, o biuliotenis man, nes pjove abscesa...krytyje jis buvo  unsure.gif  dabar perrisineja , namuose, na savam mieste. bet koki 3dieni jau vaziuosiu. tai mano grupiokes kai pasake kad manes nebus, taip ir anaip, sako viena sesute: (p.s o vyr. slaug. nieko is vis nesake, nu tipo gerai), o cia kazkokia sesute, aiskintoja didele, ir reksne, sako: tures ji pazyma atnesti.  blink.gif tai gi FAKTAS, kad turesiu, as gi nedurna. bet laba diena, as ta pazyma kolegijai turiu rodyti, ir vyr. slaugytojai, o ne kazkokiai seselei! cia tai ji mane sunervino. toks jausmas, kad netiki, neinu specialiai, tai ka galvoju, man papa jai parodyt su skyle, ar chirurgus pasakyt kurie toj pacioj ligoninej vilniuj operavo?  doh.gif  nu cia tai susinervinus as, nepykit  blush2.gif

as baigiau 2002 metais tai is 3.5 metu beveik 2 m. praktikos isejo. bet tai gerai, nes teorija nuo praktikos daznai skiriasi smile.gif
man irgi pasitaikytado tokiu seseliu, kurios noredavo pasirodyt, kad yra virsesnes, kad jos jau dirba, o mes tik vargsai studentai...bet reikia pasidziaugti tuo, kad tikrai tokiu buvo labai labai mazai smile.gif kaip ir visur - visokiu zmoniu yra, visokiu reikia smile.gif
licencija prasitesiau pernai, tai dabar 5 metus atsiputusi busiu:) Didziausias absurdas yra tas, kad norint gauti reikiama valandu skaiciu( mano licencija anestezijos ir intensyvios terapijos, turiu ir BPS, bet darbe jos kaip ir nereikia), reikia isklausyt tuos pacius kursus doh.gif nes siai licencijai gauti tinkamos valandos yra tik keliu kursu...Vienu zodziu absurdas totalus
Atsakyti
Na buvo kalba kad padaris visiem viena licemzija ir neberiks keliu,bet taip nieks nieko ir nedaro.Yra tu nesamoniu su licenzijom kaip ir visur kitur....
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 01 10, 16:51)
miargai kur pradingot ax.gif

Nedingom ,tiesiog ta kasdienine rutina isuko ...Pavargau jau ir namuose sedet , bet ir apie darba bijau pagalvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 01 12, 15:50)
bet ir apie darba bijau pagalvot  doh.gif

kodel? g.gif
Atsakyti
na i darba vistiek kaskada iseiti reiks mirksiukas.gif
O as dar mokytis sumasciau,tai gal nuo vasario pradesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 01 12, 16:23)

Kazkaip nusivyliau as ta medicina ,nebejauciu pasitenkinimo darbu .Einu lyg i katorga ...nezinau kodel taip ivyko .Kai pastojau net apsidziaugiau , kad galesiu tris metus pailset nuo tos rutinos .Aisku dabar - kita rutina .Gal man amziaus krize ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege_s @ 2009 01 13, 10:04)
na i darba vistiek kaskada iseiti reiks mirksiukas.gif
O as dar mokytis sumasciau,tai gal nuo vasario pradesiu ax.gif

Reikes , faktas . doh.gif

Kur mokytis ruosiates ?
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 01 15, 22:17)
Kazkaip nusivyliau as ta medicina ,nebejauciu pasitenkinimo darbu .Einu lyg i katorga ...nezinau kodel taip ivyko .Kai pastojau net apsidziaugiau , kad galesiu tris metus pailset nuo tos rutinos .Aisku dabar - kita rutina .Gal man amziaus krize ?  g.gif
Papildyta:

as tai nusvivylusi ne medicina, bet valdzios poziuriu i ja....Esu is tu kvailiu, kurios kaifuoja darbe smile.gif . na suprantat, kai dirbi ir jauti malonuma dirbdama, pasiilgstu to adrenalino ekstrnese situacijose,vienu zodziu jauciuosi ten savo kailyje . Aisku buna ivairiu situaciju, ligoniu, kad brrrr darosi, bet pati medicina tai thumbup.gif . mes su vyru kaip kokie klaunai doh.gif - kai rodo per televizoriu apie medicina laidas ( pav. diskoveri ir t.t.) , tai as prilipus prie teliko, galvoju - kaip noriu atgal i darba, kaip viskas idomu, o kai rodo apie iv. nusikaltimus, bylu tyrima ( mano vyras policininkas) - tada jis prilipes prie teliko, kaip jis sako - niekad nekeistu dabartini darba i kita, nors tikrai ne rojus policijoje ... doh.gif .na vienu zodziu du durnai tongue.gif .darbe daug kas nesupranta - kaip galima jausti toki malonuma dirbant TOKI darba, bet as jauciu...Gaila, kad nebuvo galimybes mokytis toliau( gydytoja)...
Pernai baigiau ekonomika universitete, bet taip nenoriu iseit i kita darba - popieriukai ne man. O darbe niekas nesupranta - vis klausineja, ar nerada kokio kito darbo, bet taip nenoriu iseit is tos srities, kuri man labai patinka, i kita maziau patinkancia...Nu ir prirasiau, jauciu juokiates cia visos is tokio mano poziurio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 15 sausio 2009 - 23:23
QUOTE(gintute.j @ 2009 01 16, 00:19)
as tai nusvivylusi ne medicina, bet valdzios poziuriu i ja....Esu is tu kvailiu, kurios kaifuoja darbe smile.gif . na suprantat, kai dirbi ir jauti malonuma dirbdama, pasiilgstu to adrenalino ekstrnese situacijose,vienu zodziu jauciuosi ten savo kailyje . Aisku buna ivairiu situaciju, ligoniu, kad brrrr darosi, bet pati medicina tai thumbup.gif . mes su vyru kaip kokie klaunai  doh.gif  - kai rodo per televizoriu apie medicina laidas ( pav. diskoveri ir t.t.) , tai as prilipus prie teliko, galvoju - kaip noriu atgal i darba, kaip viskas idomu, o kai rodo apie iv. nusikaltimus, bylu tyrima ( mano vyras policininkas) - tada jis prilipes prie teliko, kaip jis sako - niekad nekeistu dabartini darba i kita, nors tikrai ne rojus policijoje ... doh.gif .na vienu zodziu du durnai tongue.gif .darbe daug kas nesupranta - kaip galima jausti toki malonuma dirbant TOKI darba, bet as jauciu...Gaila, kad nebuvo galimybes mokytis toliau( gydytoja)...
Pernai baigiau ekonomika universitete, bet taip nenoriu iseit i kita darba - popieriukai ne man. O darbe niekas nesupranta - vis klausineja, ar nerada kokio kito darbo, bet taip nenoriu iseit is tos srities, kuri man labai patinka, i kita maziau patinkancia...Nu ir prirasiau, jauciu juokiates cia visos is tokio mano poziurio lotuliukas.gif

Suprantu tave , as anksciau irgi taip jauciausi , bet pries penkis metus kazkaip eme ir nutruko viskas . Gal todel , kad tada pas mus vyko ligonines perorganizavimas .Musu skyriu is terapinio paverte i slaugos .Visos sesutes buvo soke , jautemes labai blogai .Iseit nesinorejo , nes reikejo sulaukt popieriuko apie atleidima .Taigi pratempem metus siaip ne taip .
Paskui visa vasara ilsejausi , buvau kazkokia issekusi .O rudeni pasiule darba onkologiniame .Galvojau pabandysiu .Kolektyvas labai fainas .Bet jau darbas toje registraturoje - kosmaras .Kazkodel zmones isivaizduoja jog registratore nustato kiek gydytojas turi priimti pacientu doh.gif ..
Vat ir galvoju - reiks grizt i ta kosmara ,nes kas mane dabar ims su maziuku i darba .Tas sirgs , teks imt biuletenius ...

O laidas apie sveikata as irgi ziuriu .Idomu suzinot kokie nauji vaistai pasirode ar kokie nauji gydymo metodai ligu .Dar ziauriai megstu filmus , serialus apie medikus .Hausa ziuriu kaip isprotejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 01 15, 23:17)
Kazkaip nusivyliau as ta medicina ,nebejauciu pasitenkinimo darbu .Einu lyg i katorga ...nezinau kodel taip ivyko .Kai pastojau net apsidziaugiau , kad galesiu tris metus pailset nuo tos rutinos .Aisku dabar - kita rutina .Gal man amziaus krize ?  g.gif
Papildyta:

Reikes , faktas .  doh.gif

Kur mokytis ruosiates ?

Ai nieko labai ipatingo,eisiu i verslo organizavimo mokymus 10men.Nes vis pasvarstau apie savo medicinini versliuka,tai va reik siek tiek ir tokio supratimo.O ir siaip nepatrukdys,jei dar kur sugalvociau darbintis.
O as savo darbe irgi kaifuoju ir jauciuosi savo vietoje,tik dabar ten ziauri situacija ner kam dirbt ir algos pacios maziausios mieste,tai irgi pasvarstau apie kita darbeli tongue.gif
Gintute,o musu seimu modulis labai panasus,mano vyriokas irgi Vrm sistemoj dirba. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 12 29, 18:07)
as dirbu kaune islandijos pl.esancioje privacioje seimos klinikoje smile.gif tai jau ketvirta darboviete ( atrodo ) bet kolkas man cia ziauriai patinka,nesiruosiu niekur is jos eiti smile.gif

As irgi dirbau keliose privaciose klinikose antraeilese.O kur esi dirbusi?As dirbu Dainavos p-ka.
QUOTE(vzilma @ 2009 01 06, 11:27)
4u.gif  mes ieškome Kaune bendrosios praktikos slaugytoju. Darbas su protine negalia turinčiais globotiniais.
Gal kas noėtų ar žino kas ieškosi slaugytojos darbelio..

Ar cia ne apuoles pensionate? Jeipriima antraeiles, tai noreciau.

Sniege s sveikute, nemaniau kad mes koleges.
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 01 16, 10:22)
Gintute,o musu seimu modulis labai panasus,mano vyriokas irgi Vrm sistemoj dirba. ax.gif

na tai musu seimoms ,,nuskilo" doh.gif - nei vienoj, nei kitoj profesijoj negalima tiketis darba bei pati kruvi atitinkancio atlygio - ir vieni ir kiti dirba uz tris, o gauna uz puse verysad.gif
Atsakyti