Įkraunama...
Įkraunama...

Katės nagučiai

Kai turejom kate, irgi kirpdavom nagucius, tai skilinedavo baisiai visi nagai, po to, kai isvezem vasarai pas mama i kaima - nieks nekarpydavo nagu, ir po kiek laiko jie tapo tokie pat astrus ir grazus. Taigi manau, kad sita problema del pacio karpymo.
Atsakyti
sveiki. skaiciau tema ir galvoju, kaip cia pasielgti... auginam katina, kuriam jau 4i metai eina. greitai kraustysimes i nauja buta ir gaila baldu. jis turi draskykle, bet lakstydamas atsispiria ir lieka zymes... gaila nauju baldu... tad nzn ka daryt. nunagint gaila, o be to nzn kur Kaune tai atliekama. o atiduoti irgi gaila, o be to nera kam... kas galit patart ka?
labai lauksiu...
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2008 06 23, 19:24)
sveiki. skaiciau tema ir galvoju, kaip cia pasielgti... auginam katina, kuriam jau 4i metai eina. greitai kraustysimes i nauja buta ir gaila baldu. jis turi draskykle, bet lakstydamas atsispiria ir lieka zymes... gaila nauju baldu... tad nzn ka daryt. nunagint gaila, o be to nzn kur Kaune tai atliekama. o atiduoti irgi gaila, o be to nera kam... kas galit patart ka?
labai lauksiu...

nunaginimas yra istatymais uzdraustas Lietuvoje. jeigu jus labiau mylite savo baldus negu katina, tai kam jums tas katinas?
ar isivaizduojate gyvenima kates be nagu? o isivaizduojate koks skausmas po operacijos? tiems kuriems kyla tokios mintys, siulyciau patiems dalyvauti toj operacijoj ir ziureti. o po to po viena naga nuo kiekvienos rankos ir jiems nupjauti.
baldai yra uzgyvenami. o gyvuno meiles uz jokius pinigus nenupirksi. liudna kai del seimininku materializmo gyvunas turi kankintis.
Atsakyti
sveikos, iskastravom katyte pries pora sav, tai tuo paciu, kol veike narkoze, pakirpau priekiniu kojyciu nagelius blush2.gif .O dabar, kai jau ataugineja, tai as pakerpu po 1 ar 2 nagus per diena (nes daugiau neleidzia, bijau isgasdinti, nes kita karta ne is tolo neprisileis), duodu pauostyti zirklutes, apziurineti, tada atsargiai paimu uz leteneles ir nukerpu mirksiukas.gif .Labai gailejau kirpt, bet dabar abi dziaugiames biggrin.gif , ji lygiai taip pat laksto, siunta, tik baldu nedrasko smile.gif .Tik mano katyte yra kambarine, i lauka neina, jei eitu i kiema, tikrai nekirpciau
Atsakyti
Nezinau apie koki nunaginima cia snekat,mano katytei atlikta nagu operacija,bet jokiu tokiu baisybiu nebuvo po operacijos ,nebuvo nei apristos kojytes,nei uzklijuotos ir turi ji tuos nagus kuriuos reikia karpyti kas menesi.Cia kazkuri rase,kad atlikus gamtinius reikalus neuzkapsto ir tai netaip, kapsto kaip ir kapscius.O viena karta ploviau uodega tai ji sokdama man nuo ranku taip dreske per koja,kad net saldu pasidare.Nezinau is kur tokios nuotraukos.Aisku dabar mane uzmetis akmenimis ,bet netikiu kad niekas tos operacijos nedare savo katyneliams,aisku dare ir daro tik cia pasisakit nedrista,kad nebutu isvadintos besirdemis,neturinciomis morales.
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2008 06 24, 23:38)
Nezinau apie koki nunaginima cia snekat,mano katytei atlikta nagu operacija,bet jokiu tokiu baisybiu nebuvo po operacijos ,nebuvo nei apristos kojytes,nei uzklijuotos ir turi ji tuos nagus kuriuos reikia karpyti kas menesi.Cia kazkuri rase,kad atlikus gamtinius reikalus neuzkapsto ir tai netaip, kapsto kaip ir kapscius.O viena karta ploviau uodega tai ji sokdama man nuo ranku taip dreske per koja,kad net saldu pasidare.Nezinau is kur tokios nuotraukos.Aisku dabar mane uzmetis akmenimis ,bet netikiu kad niekas tos operacijos nedare savo katyneliams,aisku dare ir daro tik cia pasisakit nedrista,kad nebutu isvadintos besirdemis,neturinciomis morales.

tai tada blogai nunagino. manyciau kad apgavo.
Atsakyti
taip, apgavo tikriausiai wink.gif Nunaginimas - ziaurus dalykas.. Cia kaip sau pirstu galiukus pasalinti, kad nagai neaugtu - isivaizduokit, kokia savijauta, vaizdas, pooperacinis laikotarpis..
Jei jau uzdrausta tokia operacija - ne be reikalo..
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2008 06 24, 12:32)
nunaginimas yra istatymais uzdraustas Lietuvoje. jeigu jus labiau mylite savo baldus negu katina, tai kam jums tas katinas?
ar isivaizduojate gyvenima kates be nagu? o isivaizduojate koks skausmas po operacijos? tiems kuriems kyla tokios mintys, siulyciau patiems dalyvauti toj operacijoj ir ziureti. o po to po viena naga nuo kiekvienos rankos ir jiems nupjauti.
baldai yra uzgyvenami. o gyvuno meiles uz jokius pinigus nenupirksi. liudna kai del seimininku materializmo gyvunas turi kankintis.

O ash zhinau, kad ta operacija pilnai daroma LT. Ir ne vienoje veterinarineje. Kai mano pazhystama pasake, veisline kate nagus galasti ishmokyti kur reikia yra paprasta, o va ishmokyk konteinerine schmoll.gif . Tai va ji ir savo katina nunagino, kad nesugadintu odiniu baldu.
Gal ir nehumanishka, bet jai tai isheitis, nei katina ishmesti i lauka.
Atsakyti
ne viena desimtmeti laikiau tas "konteinerines", nors man graziau skamba- kiemo lietuviskas kates. Ju psichologija - kaip ir daugumos kaciu, niekuo nesiskiria.. Tik atsparesnes ligoms, sveikesnes.. Jei jau gaila baldu, tai gal nereikia uzsiimti su katemis? Vietoj luosinimo..
Na ir abortus juk daro kriminalinius pas mus.. Bet negi i tai reikia lygiuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 25 birželio 2008 - 08:50
Tai, kad katei jau 12 metu, o odiniai baldai atsirado neseniai ir ji juos labai pamego. Anksciau galando i jai atiduota kede arba i kilima.
Atsakyti
QUOTE(Irka69 @ 2008 06 25, 09:36)
O ash zhinau, kad ta operacija pilnai daroma LT. Ir ne vienoje veterinarineje.

Ir kurioje gi? g.gif
Atsakyti
Labai zaurios sio operacijos. Ziurejau vaizdo irasa daryta amerikos veterinaru apie operecija ir pasekmes po jos. Tai buvo labai gaila varkso gyvuno.
Atsakyti