Įkraunama...
Įkraunama...

Katės nagučiai

Na va, pirmas įspūdis - prastas: maistelis spalvotas, aiškiai dažiklių yra... doh.gif O pradžioj tokį brangų turėjom - ProPlan, vienspalvį, plastikiniame inde. Na, žiūrėsim, kaip bus.. g.gif
Atsakyti
Del naguciu, musiske kate, kaip koks terminatorius draske viska (iskaitant ir suni) kas papuldavo pakely. Nupirkom jai ta lenta, efekto- nulis, gal mums kantrybes truko ja kas dien mokyti unsure.gif , nezinau. Galiausiai kazkas pasiule ta nagu pasalinima, bet tik priekiniu. Zodziu susiruosem pas veta ir ji mums pasake viena dalyka, po kurio as tikrai niekada to nedaryciau ir kitiems nebesiulau (nors zinoma viskam sava situacija!) Taigi ji pasake, jog jai ivyktu netycia ar dar kaip, kad tas gyvunelis pasimestu ir papultu i "naturalia" aplinka jis butu pasmerktas skubiai mirciai blink.gif , todel kad ten nagai- svarbiausias ginklas ir maisto gavimo saltinis biggrin.gif .
Atsakyti
Kalbant apie kates, tai mūsiškis irgi nemažas velniukas:)Nagučius tai mes jau senokai jam karpom, is pradžių leidosi, o dabar vis sunkiau ir sunkiau, bet aš vis tiek jam nagus nukarpau be vyro pagalbos:)Užsidedu odines pirštines, storus vyro marskinius, na jie kaip kokia striuke:) ir į karą:)miaukia, cype, urzge vien pamates kad as užsimaunu pirstines ir pasiimu į rankas žirklutes:) kas dėl nagų šalinimo, tai nelabai norėčiau, nes pati nuo vaikystės nemėgstu nagų karpymo, todėl ir vaikštau pati kaip katinas su ilgais nagais:)

iš pardžių, kai tik parsinešiau namo tai galvojom, kad ten ji, o paskui po kokių 4 mėn. žiūrim su vyru, kad pas jį pimpaliukas lenda blush2.gif tai tada is kart nusprendem iškastruot:) 4u.gif Iškastravom, bet nenoriu šito prisimint, nes kai palikusi katina pas veterinarą ėjau namo, per ašaras kelio nebemačiau cry.gif

tai va, kas smagiausia katinukas po kastracijos nebeėda visiškai KITEKAT sauso, kuo aš labai džiaugiuosi:), bet koks buvo ėdrus toks ir liko:) jau 5kg sveria mūsų mažius thumbup.gif Dėl nagučių galdinimo, tai nupirkom jam ten tokia pele specialią, bet ji jam nepatinka, tai retkarčiais į sofą, ar į suolą medinį esantį balkone pasigalanda, reikės pameginti su valerijonu ax.gif gal pavyks?..
Atsakyti
Nukarpau savo katinėliui nagus ir jokių problemų.
Atsakyti
Tik nagų karpymas 4u.gif .
Nagų išoperavimas - prieštarauja gyvūnų globos įstatymams.
Atsakyti
QUOTE(kasandrija @ 2005 08 04, 14:16)
Dėl nagučių galdinimo, tai nupirkom jam ten tokia pele specialią, bet ji jam nepatinka, tai retkarčiais į sofą, ar į suolą medinį esantį balkone pasigalanda, reikės pameginti su valerijonu ax.gif gal pavyks?..

Mano katė irgi atsainiai reaguoja į tą pelę, bet kol kas baldų neterorizuoja. Bet va vieną įdomų dalyką atsitiktinai atradome - nusipirkome Senukuose tokį kilimą prie durų - specialų surenkantį purvą, tokio šiurkštaus audinio, tai kaip katei patiko! Drasko kiekvieną dieną su pasimėgavimu, o ir ant to kilimo nesimato, nes toks pašiauštas. Ir abi pusės patenkintos biggrin.gif

QUOTE(bambinute @ 2005 12 18, 00:06)
Tik nagų karpymas  4u.gif .
Nagų išoperavimas - prieštarauja gyvūnų globos įstatymams.

Mums irgi taip pasakė, kad dabar ši procedūra nebeatliekama, nes draužiama tų globos įstatymų. O nagus karpau, kai katė snaudžia, tai kartais ir pamurkia, kol susipranta, ką aš čia su ja išdarinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doti @ 2005 12 19, 19:30)
Mano katė irgi atsainiai reaguoja į tą pelę, bet kol kas baldų neterorizuoja. Bet va vieną įdomų dalyką atsitiktinai atradome - nusipirkome Senukuose tokį kilimą prie durų -  specialų surenkantį purvą, tokio šiurkštaus audinio, tai kaip katei patiko! Drasko kiekvieną dieną su pasimėgavimu, o ir ant to kilimo nesimato, nes toks pašiauštas. Ir abi pusės patenkintos  biggrin.gif

Mums irgi taip pasakė, kad dabar ši procedūra nebeatliekama, nes draužiama tų globos įstatymų. O nagus karpau, kai katė snaudžia, tai kartais ir pamurkia, kol susipranta, ką aš čia su ja išdarinėju

Mes irgi turime tokį kilimą thumbup.gif , irgi mėgsta ten nagučius galasti.

Aš tai kartais pateisinčiau nunaginimą. čia kažkur skaičiau, kad vieną kartą katinėlis vos vaikui akytės neiškabino, kai nepataikė ant stalo ir nuslydo ant veiduko. Tai manau, kad jau geriau nunagint, negu išmesti ar atsisakyti, nu nebent turima, kam atiduoti, bet vistiek
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2005 12 19, 19:37)
Mes irgi turime tokį kilimą  thumbup.gif , irgi mėgsta ten nagučius galasti.

Aš tai kartais pateisinčiau nunaginimą. čia kažkur skaičiau, kad vieną kartą katinėlis vos vaikui akytės neiškabino, kai nepataikė ant stalo ir nuslydo ant veiduko. Tai manau, kad jau geriau nunagint, negu išmesti ar atsisakyti, nu nebent turima, kam atiduoti, bet vistiek

o as nepateisinu, nes pries isigydamas katina zmogus turi galvoti ir apie ateiti. veisliu yra ivairiausiu su ivairiausiais bruozais ir charakteriais, todel jei turi vaiku ar planuoji ju tureti, reikia rinktis ramesnio budo gyvuna, o ne linkusi i dominavima.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 12 19, 20:59)
o as nepateisinu, nes pries isigydamas katina zmogus turi galvoti ir apie ateiti. veisliu yra ivairiausiu su ivairiausiais bruozais ir charakteriais, todel jei turi vaiku ar planuoji ju tureti, reikia rinktis ramesnio budo gyvuna, o ne linkusi i dominavima.

Jis nedominavo, man atrodo čia buvo ZAY istorija, ir kiek aš supratau jis paprasčiausiai šokdamas nepataikė ten kur reikia, o nuslydo ir pataikė ant jos dukrytės veido
Atsakyti
Na del tu naguciu g.gif turejome katina tai jam isoperavome priekinius nagucius nes pas mus odiniai baldai. Is vienos puses buvo labai miela, neapdraskydavo ranku ir baldai sveiki buvo ir t.t. bet tas draskimo instinktas isliko ir jis visada dar galasdavo nagucius tiksliau letenelemis tai darydavo atseit drasko biggrin.gif
Bet to daugiau nedarysiu niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nes jis iskrito pro balkona ir kaip galvoju, ir dabar kaltinu save, kad jei jis butu tureje nagucius o gal butu dar uzsikabines jais ir nebutu nukrites verysad.gif
Dabar pries savaite isigijome kita kaciuka tai jau sito taip nezalosime o karpisime nagucius smile.gif
O seimininkei tai tikrai reikia pasakyti pries perkant kaciuka.
Atsakyti
Musu katiniukui tuoj metai,labai mylejau as ji,kol nenusipirkom naujo odinio kampo doh.gif ,katinui tai kas,neidomu nei kiek jis kainavo,nei ar jis naujas,ar senas doh.gif .Bet mano kantrybe irgi negelezine schmoll.gif ,atsibodo sargyboj stovet prie kampo aggressive.gif .Leksiu zirkluciu pirkti ir nageliu karpysiu verysad.gif ,kazkaip vel gaila,o jei jis manes nebemyles wub.gif ,o i lauka tai ji isleidziam,kaip jis apsigins g.gif .Nebezinau ka daryt doh.gif ,o tai kai nukarpai tai jis nebeidreks,reikia iki galo kirpt,kiek ten to nagucio yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2006 01 09, 21:53)
Musu katiniukui tuoj metai,labai mylejau as ji,kol nenusipirkom naujo odinio kampo doh.gif ,katinui tai kas,neidomu nei kiek jis kainavo,nei ar jis naujas,ar senas doh.gif .Bet mano kantrybe irgi negelezine schmoll.gif ,atsibodo sargyboj stovet prie kampo aggressive.gif .Leksiu zirkluciu pirkti ir nageliu karpysiu verysad.gif ,kazkaip vel gaila,o jei jis manes nebemyles wub.gif ,o i lauka tai ji isleidziam,kaip jis apsigins g.gif .Nebezinau ka daryt doh.gif ,o tai kai nukarpai tai jis nebeidreks,reikia iki galo kirpt,kiek ten to nagucio yra g.gif

Tikiuosi dar nespejai iki galo nukirpti blink.gif . Paziurek pries sviesa i nagiuka - kirpti reikia tik negyva nago dali - cia kaip ir pas zmogu. Kur viduj matosi toks rusvas siuliukas tai ten nagas jau gyvas, katinukui labai skaudes jei ten kirpsi. O be to jis daugiau niekad graziuoju nesileis kirpti nagus nes atsimins kad skauda. Pries sviesa labai gerai matosi. Ir nusipirk spec. zirklutes nes nuo zmogisku nagas sluoksniuojasi kaciui.
Atsakyti