Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinis pasirengimas šeimos pagausėjimui

QUOTE(deikas @ 2010 10 12, 08:51)
Noriu papasakoti musu istorija - iskart po vestuviu planavom vaikuti, bandeme jo uzuomazgeliu sulaukti istisus tris menesius - niekaip nepavyko, tuomet nusprendeme abu - karjera. ir po 2 savaiciu suzinojom kad laukiames  nestuke.gif  lotuliukas.gif kadangi karjeros taip ir nepradejom per tas dvi savaites, tai jau laimingi buvom kaip skruzdeliukai pamate medaus laseli biggrin.gif

wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2010 09 28, 21:26)
as esu tokio pat mastymo kaip ir tu mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
ir manau mazuma musu tokiu cia verysad.gif tad nebesigilinam i kitu zmoniu planavimo stiulius doh.gif svarbu mes zinom ko norism,ir kad musm nereikia tureti milijono,kad planuoti leliu 4u.gif

mes su zemaiciuke vieno likimo drauges..ji zino apie ka as sneku mirksiukas.gif tiesiog apie pinigus gali sneketi ir apie juos galvoti tik tie zmones kurie labiau myli kitka bet ne vaikelius....o as ir zemaiciuke deja deja atiduotumem viska kad tik vaikelis butu ax.gif tikrai nei nauji namai nei masinos, vienetiniai rubai niekada neatstos vaikelio...ir tai supras tik tie zmones kurie turi problemu, kurias turiu as...tad linkiu is visos sirdies negalvoti apie pinigus bet galvoti kaip jus apgaubsite savo vaikeli meile ir rupesciu....visoms linkiu sulaukti savo stebukleliu...manau kad atejes vaikelis i sita pasauli pakeistu savimylu materialisciu motinu mintis...linkiu Jums ramybes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 10 24, 20:46)
mes su zemaiciuke vieno likimo drauges..ji zino apie ka as sneku mirksiukas.gif tiesiog apie pinigus gali sneketi ir apie juos galvoti tik tie zmones kurie labiau myli kitka bet ne vaikelius....o as ir zemaiciuke deja deja atiduotumem viska kad tik vaikelis butu ax.gif tikrai nei nauji namai nei masinos, vienetiniai rubai niekada neatstos vaikelio...ir tai supras tik tie zmones kurie turi problemu, kurias turiu as...tad linkiu is visos sirdies negalvoti apie pinigus bet galvoti kaip jus apgaubsite savo vaikeli meile ir rupesciu....visoms linkiu sulaukti savo stebukleliu...manau kad atejes vaikelis i sita pasauli pakeistu savimylu materialisciu motinu mintis...linkiu Jums ramybes ir sveikatos 4u.gif

pritariu 100 proc drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip gali galvoti zmones, kurie net neisivaizduoja kaip sunku prisisaukti stebukleli. mes po siai dienai nuomojame buta ir savo niekad gyvenime neturesime, bet tai ne kliutis tureti pati didziausia turta - vaikeli.

Lauraz5, as tikiu kad mums nesukliudys niekas ta stebukleli prisisaukti: nei nepriteklius, nei kiti materialiniai dalykai mirksiukas.gif mes sulauksim savo stebuklu, as tuom tikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 09 17, 12:08)
Mes tris metus laukem "geresniu" laiku, ir kuo toliau tuo jie blogeja, sumazino ismokas, istatymai keiciasi, ir kam gi laukem?
As tikrai manau, kad jei nori, nereikia ko laukti 4u.gif

Dazniausiai planuojami vaikuciai(atsizvelgiant i finansus ir kt.salygas) kai namuose jau krykstauja vienas pypliukas....Jei vaikuciu seima neturi, nestumas (planuotas ,neplanuotas) finansiniams dalykams ir kitiems rupesciams ne tiek daug reiksmes teikia mirksiukas.gif Visai kitaip jei vaikutis nebe pirmas,tada jau dazniausiai seimos viska apgalvoja ir sprendzia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 10 25, 06:16)
Dazniausiai planuojami vaikuciai(atsizvelgiant i finansus ir kt.salygas) kai namuose jau krykstauja vienas pypliukas....Jei vaikuciu seima neturi, nestumas (planuotas ,neplanuotas) finansiniams dalykams ir kitiems rupesciams ne tiek daug reiksmes teikia  mirksiukas.gif Visai kitaip jei vaikutis nebe pirmas,tada jau dazniausiai seimos viska apgalvoja ir sprendzia  mirksiukas.gif  4u.gif

as as sakyciau kad yra kitaip-pirmam nori duoti vsika kas geriausio,tad planuoji pagal finansus,o antars vaikas jau yra labiau emocinis,o ne financinis...
bent jau man....
Atsakyti
oi,merginos,as is visos sirdies jums linkiu kad jusu svajones issipildytu 4u.gif
Atsakyti
O man bioenergetikė sakė, kad esu turbūt kažkada paskaius, kad dar nenoriu vaikų, kad pirma karjera,namas, buitinės sąlygos, tada vaikai, tai dėl to dabar ir negalime susilaukti savo stebuklėlio, nes pati taip užprogramavau. Žiūrėkit, kad kuriom panašiai nesigautų. Aš, žinoma, tuo netikiu, bet kažkiek priverčia susimąstyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 10 25, 15:51)
O man bioenergetikė sakė, kad esu turbūt kažkada paskaius, kad dar nenoriu vaikų, kad pirma karjera,namas, buitinės sąlygos, tada vaikai, tai dėl to dabar ir negalime susilaukti savo stebuklėlio, nes pati taip užprogramavau. Žiūrėkit, kad kuriom panašiai nesigautų. Aš, žinoma, tuo netikiu, bet kažkiek priverčia susimąstyti...  g.gif

o as tikiu ir manau kad visko gali buti 4u.gif

as kai pastojau su dukra,svajojusi apie vaikelius jau ilgai buvau,ir va-atsitiko taip,kad turiu dukra,o tada vartojau ir kt,ir prezervatyvus,ka tik buvo galima vienu metu lotuliukas.gif mes savo mintim labai daug ka uzpogramuojam gyvenime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 25 spalio 2010 - 15:59
oi kai man tetulytė pakomentavo, kad nesinervuotumėm, kad negalime susilaukti vaikučio, nes juk krizė ir mums jo dabar nereikia, tai norėjosi nežinau ką jai padaryti, bet ką senai materialistei bepasakysi, pati be vaikų pragyveno ir jai jų nereikėjo, nes juk vienai visi pinigai lieka, su niekuom dalintis nereikia. Būna ir taip. Bet niekad tokių žmonių nesuprasiu. Vaikus ir karo metais gimdė ir jiems meilės mažiau nebuvo, tiesiog mažiau išlepinti buvo. Nuo vargo ir sunkumų, deja, tėvai nepajėgūs apsaugoti savo vaikų, bet manau visada stengiasi. Turėsi 100Lt išsiversi, turėsi daugiau irgi bus gerai.
Atsakyti
juk ne per vieną dieną vaikai atsiranda - kol planuosi, nuspręsi, kol pastosi, tada kai gims... gali ir krizė būt praėjus, aš už mirksiukas.gif
Atsakyti
Juokinga kai mamos superka kas madingiausia, brangiausia ir vaziuoja i akropoli doh.gif katik pagimdziau antra leliuka ir nieko mandraus nepirkau... vezimeli padovanojo, jis nenaujas... o man ir nereik naujo, svarbu vaziuoja 4u.gif rubeliu pirkau tik kelis, nes jie auga labai greit tongue.gif perku tik kas butina blush2.gif va parduotuveje kai dar buvau nescia..pardaveja pripuolus kisa man ko reik ir ko nereik... doh.gif o as jai pasakiau,kad tai mano antras leliukas... ir ji nustojo kisti... tik pasake, tada jus zinot ko jums reik blush2.gif geriau kazka idomaus ir gal brangaus galima nupirkt jau vyresniam vaikui, kuris prisimins kad turejo thumbup.gif

Taip kad linkiuvisoms busimoms mamytems, nepirkti visko ka siulo pardavejos... tiesiog pagimdziusios pamatysit pacios ko reik jums ir jusu vaikuciams... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu du vaikiukus. Planuojam trečią. Nesam milijonieriai. Turim nemažų įsipareigojimų bankui. Bet ar tai esmė? Gali ir su vienu vaiku nusigyvent,ir iš vis jų neturėdamas skurdžium patapt. Aš iš vis nesuprantu,kokia gyvenimo prasmė nenorint vaikų? Kam tie pinigai tada? Turint vaikų visada yra paskata dirbt ir siekt geresnio gyvenimo. Visada turi paspirtį kažko imtis.

Aš niekada nelaukiau kažkokių geresnių laiku. Tereikėjo tam tinkamo vyro biggrin.gif O tada labai gražiai viskas susidėliojo į vietas. Kiekvienas vaikas atsirasdamas šioje žemėje su savimi kažką atsineša. Gyvenimas labai kardinaliai pasikeičia. Mano abu vaikai vis kažką pakeitė. Labai smarkiai judam į priekį,nes turim tikslą. Pagrindinį gyvenimo tikslą - vaikus thumbup.gif Man tai neapsakoma ir nerealu.

Žinau ką reiškia nepastoti. Beveik 4 metus nepavyko. Tuomet santuoka iširo (dėl kitų priežasčių aišku). O dabar pavyksta iš kart. Tai manau dovana iš aukščiau wub.gif Tai kodėl aš turėčiau ja nepasinaudot? Jeigu man suteikta tokia galimybė - turėti vaikų.

Man atrodo visos,kurios jau baisiai skaičiuoja pinigus ir bijo kažko,užtektų jums bent pusmetį nepastot planuojant,baigtūsi tie tūkstančių skaičiavimai.

Visoms linkiu sėkmės. Siekit savo tikslo mirksiukas.gif Visada dirbant būna rezultatas. Vieniems greičiau,kitiems vėliau. Bet jis būtinai būna. Tikiu,kad ir pas jus nutūps tas mažas angeliukas. Gal ir ne vienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 27 spalio 2010 - 16:26