Turiu du vaikiukus. Planuojam trečią. Nesam milijonieriai. Turim nemažų įsipareigojimų bankui. Bet ar tai esmė? Gali ir su vienu vaiku nusigyvent,ir iš vis jų neturėdamas skurdžium patapt. Aš iš vis nesuprantu,kokia gyvenimo prasmė nenorint vaikų? Kam tie pinigai tada? Turint vaikų visada yra paskata dirbt ir siekt geresnio gyvenimo. Visada turi paspirtį kažko imtis.
Aš niekada nelaukiau kažkokių geresnių laiku. Tereikėjo tam tinkamo vyro

O tada labai gražiai viskas susidėliojo į vietas. Kiekvienas vaikas atsirasdamas šioje žemėje su savimi kažką atsineša. Gyvenimas labai kardinaliai pasikeičia. Mano abu vaikai vis kažką pakeitė. Labai smarkiai judam į priekį,nes turim tikslą. Pagrindinį gyvenimo tikslą - vaikus

Man tai neapsakoma ir nerealu.
Žinau ką reiškia nepastoti. Beveik 4 metus nepavyko. Tuomet santuoka iširo (dėl kitų priežasčių aišku). O dabar pavyksta iš kart. Tai manau dovana iš aukščiau

Tai kodėl aš turėčiau ja nepasinaudot? Jeigu man suteikta tokia galimybė - turėti vaikų.
Man atrodo visos,kurios jau baisiai skaičiuoja pinigus ir bijo kažko,užtektų jums bent pusmetį nepastot planuojant,baigtūsi tie tūkstančių skaičiavimai.
Visoms linkiu sėkmės. Siekit savo tikslo

Visada dirbant būna rezultatas. Vieniems greičiau,kitiems vėliau. Bet jis būtinai būna. Tikiu,kad ir pas jus nutūps tas mažas angeliukas. Gal ir ne vienas.