ogute Paskelbta Šiandien, 16:56
Na sutinku su daugeliu cia kad nera ko skaiciuoti, taciau kad ir kaip bebutu, pvz man noretusi zinoti kiek reikes tai pradziai: vezimelis, lovyte, pampersiukai, rubeliai pradziai... na dar ko reik pasakytu gal mamos.... na ar tarkim grubiai 10 tukst tai gera pradzia manau ax.gif
Taip taip, sitas aspektas taip pat idomu. Kas turit patirties?
Na sutinku su daugeliu cia kad nera ko skaiciuoti, taciau kad ir kaip bebutu, pvz man noretusi zinoti kiek reikes tai pradziai: vezimelis, lovyte, pampersiukai, rubeliai pradziai... na dar ko reik pasakytu gal mamos.... na ar tarkim grubiai 10 tukst tai gera pradzia manau ax.gif
Taip taip, sitas aspektas taip pat idomu. Kas turit patirties?
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 11 25, 15:15)
Negi tokia baisi ta realybė?
Deja, kuo toliau tuo labaiu ir neaisku kas tai itakoja

O del kainu ir kraitelio, tai pasiziurekit kainas nete, yra daug internetiniu parduotuviu, kur matosi kiek kainuoja vezimelis, drabuzeliai, lovyte, pataliukai ir t.t. Bet labai viskas individualu, kiekvienam pagal kisene, be to dar priklauso kokiu metu lauku gims, vasarai maziau reikia

*sandriukas* Paskelbta Šiandien, 17:41
Deja, kuo toliau tuo labaiu ir neaisku kas tai itakoja verysad.gif Mes savo antro zuikio beveik 1,5 metuku laukem unsure.gif Bet svarbiausia nenusiteikt blogiausiam, bet ir negalvot, kad po pirmo karto butinai gausis biggrin.gif Viskas bus gerai ax.gif
Visai issigandau
o amzius cia irgi veiksnys? Nes mes taip pasiplanavom, kad neuzdelsti ilgiau, negu kad man 27 sueis. Tai jeigu reikes stengtis kokius pusantru metu, pirmagimis visai neplanuotai gerokai vyresne mama gali tureti...Jusu nuomone, 27 m. ner labai per velai?
Nors pagal Veido straipsni, tai dabar lyg ir vidurkis pirmagimiu susilaukianciu mamu - 27 metai.
ir dekui uz patarima nete pasiziurineti.
Gal aiskiau viskas pasidarys
Deja, kuo toliau tuo labaiu ir neaisku kas tai itakoja verysad.gif Mes savo antro zuikio beveik 1,5 metuku laukem unsure.gif Bet svarbiausia nenusiteikt blogiausiam, bet ir negalvot, kad po pirmo karto butinai gausis biggrin.gif Viskas bus gerai ax.gif
Visai issigandau

Nors pagal Veido straipsni, tai dabar lyg ir vidurkis pirmagimiu susilaukianciu mamu - 27 metai.

Sveikutes, jungiuosi i jusu bureli, nes labai idomi tema. Kol kas dar nesu mama, bet jau noriu ja tapti, tiesiog yra keletas dalyku del kuriu noras yra vis atidedamas. Vienas is ju yra sveikata, kuria jau bandau atstatyti, o kitas yra bustas, tikrai ne pinigai, nors jie aisku taip pat aktualus. Man asmeniskai nesinori nuomojamame bute auginti savo atzaleles, todel dabar visos pastangos dedamos i tai. Taciau yra posakis: "Zmogus planuoja, o Dievas juokiasi is jo planu".
Kudikeliui tikrai visiskai nesvarbu ar tevai nuomojasi buta ar gyvena name, svarbiausia, kad jis visada jaustu meile ir siluma is ju.
Kudikeliui tikrai visiskai nesvarbu ar tevai nuomojasi buta ar gyvena name, svarbiausia, kad jis visada jaustu meile ir siluma is ju.
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 11 25, 18:54)
Cia turbut tik mes tokios pirmakartes galvojam, kad uzsimanei ir pagal uzsakyma per pusmeti jau pastojai.

Jo jo ir as taip manau, bet svarbiausia geras noras ir optimizmas

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 11 25, 17:49)
Kudikeliui tikrai visiskai nesvarbu ar tevai nuomojasi buta ar gyvena name,
Kudikeliui - taip, o teveliams

QUOTE(FleurDeLis @ 2008 11 25, 16:49)
Visai issigandau
o amzius cia irgi veiksnys? Nes mes taip pasiplanavom, kad neuzdelsti ilgiau, negu kad man 27 sueis. Tai jeigu reikes stengtis kokius pusantru metu, pirmagimis visai neplanuotai gerokai vyresne mama gali tureti...Jusu nuomone, 27 m. ner labai per velai?
Gal aiskiau viskas pasidarys

Vidurkis 27 metų moterims planavimo yra 7 mėn, aišku jei abu sveiki

Geriausia kai pradėsit planuoti, pradėkit ir taupyti - jei pasiseks, tai ir pigesnis vežimėlis bus gerai

QUOTE(uogute @ 2008 11 25, 15:56)
Na sutinku su daugeliu cia kad nera ko skaiciuoti, taciau kad ir kaip bebutu, pvz man noretusi zinoti kiek reikes tai pradziai: vezimelis, lovyte, pampersiukai, rubeliai pradziai... na dar ko reik pasakytu gal mamos.... na ar tarkim grubiai 10 tukst tai gera pradzia manau 

Sveikos

negalima apibrezti kokios nors konkrecios sumos,ji skiriasi,net tie pirmieji butini pirkiniai vienai mamai gali kainuoti pora tustanciu,kitai ir keliasdesimt bus mazai

Taigi sakyciau,kad kiek turi pajamu,tiek ir uzteks,tiesiog isisprausi i esamus finansinius remus

QUOTE(bum @ 2008 11 25, 18:41)
Vidurkis 27 metų moterims planavimo yra 7 mėn, aišku jei abu sveiki 
Geriausia kai pradėsit planuoti, pradėkit ir taupyti - jei pasiseks, tai ir pigesnis vežimėlis bus gerai
Tikrai neverta atidėlioti 

Aaaaa, kaip viskas sudetingai atrodo. Gerai, kad mane paprotinot. Dabar reikes kazkaip terminus su brangiausiuoju persidelioti

Papildyta:
Ir šiaip, gal jau turinčius vaikiukus mamos arba tik dar planuojančios jomis tapti galėtų pasidalinti visokiais patarimais, susijusiais su finansais? Gal ir kitoms bus naudinga ir įdomu.