Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Kaip kokioje mokslo įstaigoje. Bet 10 - tai jau minimum...
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 03 09, 21:43)
Mergaitės, kiek kursiniuose darbuose pageidautina literatūros šaltinių? 10 užtenka?

turėtų užtekt.
Atsakyti
Ačiūūūūūū smile.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas turit darbu is transporto vadybos?ar gal pazystate zmogu kuris uzsiimtu parasyt? 4u.gif
Atsakyti
Miargos.. nu jūs gudresnės.. PATARKIT man PLEASE.. cry.gif

Kokį kaži TYRIMĄ būtų galima sugalvoti, jei mano tema "Keleivių teisės"...? unsure.gif

Aš įsivaizdavau, kad čia būtų tokio daugiau teorinio pobūdžio darbas, bet darbo vadovė reikalauja tyrimo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 10, 12:01)
Miargos.. nu jūs gudresnės.. PATARKIT man PLEASE.. cry.gif

Kokį kaži TYRIMĄ būtų galima sugalvoti, jei mano tema "Keleivių teisės"...?  unsure.gif

Aš įsivaizdavau, kad čia būtų tokio daugiau teorinio pobūdžio darbas, bet darbo vadovė reikalauja tyrimo..  verysad.gif

Šia tema Jus galite atlikti dvejopo pobūdžio tyrima:
1) Teisinės praktikos analizę, pvz. kiek per tam tikrą laikotarpį buvo užregistruota bylų, susijusių su keleivių teisių pažeidimų ir
2) Atlikti pačių keleivių apklausą, tokiu atveju reikalinga pasirinkti tyrimo metodologija, pvz. anketavimą. Užduotu klausimus, pvz. "Ar teko susidurti su keleivių teisių pažeidimu?", Jeigu taip, "Kokių priemonių nukentėję ėmėtės"? "Kokiame transporte buvo pažeistos Jūsų teisės - viešajame ar privačiame" ir pan. Čia tiesiog pavyzdžiai, sugalvoti eksprontu
Mano supratimu, tai būtų geriausi būai atskleisti tiriamąją dalį.

Beje, merginos, gerai, kad pateikete savo darbu rasymo temas, tuomet tikrai galite sulaukti realios pagalbos negu kad tik mintimis pergyventumete del darbuku, kuriuos reikia atlikti.

Sekmes studijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darija.didikaite @ 2009 03 10, 10:30)
Šia tema Jus galite atlikti dvejopo pobūdžio tyrima:

Ačiū labai už mintis! 4u.gif

Bet kaip suprantu, ten tų klausimų belekiek turi būti?? g.gif O be to reikia išsiskaičiuoti IMTĮ.. unsure.gif Tai kadangi praktiškai VISI žmonės yra KELEIVIAI.. tai kaži kokį kiekį respondentų reikėtų apklausti, kad būtų galima realiai vertinti rezultatus? huh.gif

Be to, man reikia lyginti keleivių teisių apsaugą LIETUVOJE ir EUROPOS SĄJUNGOJE.. doh.gif Tai čia vėlgi.. negi užteks išanalizuoti tik Lietuvos keleivių atsakymus..??? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri nors sprendet toki civilines teises (spec. dalies) uzdavinuka ir galite pagelbet:
1994 m. Jonas ir Petras sudarė paskolos sutartį 3 mėnesių laikotarpiui, pagal kurią Jonas Paskolino Petrui 2000 JAV dolerių. Petras įsipareigojo mokėti 80 proc. metinių palūkanų. 2008 m. Petras Jonui pervedė 300 JAV dolerių, tačiau likusią paskolos dalį grąžinti atsisakė.
Reikia parasyti ieskini ieskovo t.y. Jono vardu.

Parasiau si rasto darba, bet destytojas neuzskaite doh.gif
Jeigu reikia, uz pagalba atsilyginsiu.
Atsakyti
Sveiki,
gal zinot kaip ideti anketa i www.###### puslapi.
Uzsiregistravau,bet idet niekaip nesisieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2009 03 10, 12:04)
Sveiki,
gal zinot kaip ideti anketa i www.###### puslapi.
Uzsiregistravau,bet idet niekaip nesisieka ax.gif

spaudi kur yra NARIAMS: mano anketos, ten pasirinki nauja, uzpildai forma, ja veliau galesi redaguot, vel ismeta nauja lapa, spaudi naujas, tada jau rasai klausimus, kiekvienam klausimui vis "naujas" reik spaust

Prašau pagelbėkite "amžinai studentei" gauti diplomą ir užpildykite anketą http://www.apklausa.....php?form=18149 . Būčiau dar dėkingesnė, jei ir aplink esantiems vyriškiams, pasiūlytumėte ją užpildyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muera: 10 kovo 2009 - 11:32
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 10, 10:50)
Ačiū labai už mintis!  4u.gif

Bet kaip suprantu, ten tų klausimų belekiek turi būti??  g.gif O be to reikia išsiskaičiuoti IMTĮ..  unsure.gif Tai kadangi praktiškai VISI žmonės yra KELEIVIAI.. tai kaži kokį kiekį respondentų reikėtų apklausti, kad būtų galima realiai vertinti rezultatus? huh.gif

Be to, man reikia lyginti keleivių teisių apsaugą LIETUVOJE ir EUROPOS SĄJUNGOJE..  doh.gif Tai čia vėlgi.. negi užteks išanalizuoti tik Lietuvos keleivių atsakymus..???  unsure.gif

Lyginti keleivių teisių apsaugą tarp Lietuvos ir ES tau tyrimo nereikia. Tau reikia pasirinkti kelias valstybes iš ES ir palyginti teisinius aktus apie keleivių teises.
O imtį pabandyk ištraukti iš statistinių duomenų, pvz gal Kautra ar Eurolines skelbia kiek keleivių pervežė, dar yra autobusų parkai, geležinkeliai, oro linijos. Gal ir statistikos departamente yra tokių duomenų.
O apskritai imtis 200 visada pasiteisina rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos studentės 4u.gif
gal kuri nors turite referatą tema "Meilė"? labai reikėtų...
Atsakyti